• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

%50 ye varan indirimler 27.sayfadan itibaren

Little Big L Beden tişör
t $03032014433.jpg

5 dk engeline takıldım gene canım daha bugün kapıda ödemeli kargom geldi bi sıkıntı olmuyo merak etme ben izin alamıyorum sıkıntım o değilse farketmezdi benim için sen kapıda ödeme gönder meleğim yarın :34:

canım bir güncelleme yapsanbeğendiklerim var ama kafam karıştı hangileri kaldı hangileri gitti?

canım 11.sayfadan itibaren ayrılanları yazıyorum sana, beyaz babet, litle big tişört,lcw tunik ve kahveli çanta. Birde mavi jeans kapri var, o satılmıştı ama arkadaşa olmadı o yüzden yine satışta. geri kalanları duruyor.

bunların hepsini beeğndim canım ama bluzların bedeni ve ölçülerini yazabilirmisin acaba birde dikey çizgili siyah beyaz saten gömleğide ölçebilirmisin

bunların hepsini beeğndim canım ama bluzların bedeni ve ölçülerini yazabilirmisin acaba birde dikey çizgili siyah beyaz saten gömleğide ölçebilirmisin

kazaklar L beden, fuşya olan 38-40 beden gibi dar biraz,siyah beyaz çizgili saten değil ama kaygan kumaş 52 cm o,kotlarımda çok uyguna düşünürsen 3-5-7 tl

Back