50 tl ile nasil bir iş yapılabilir

Caglaaslan

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
126
26
28
Eşimle 100 tl'mizi paylaştık.Ben ev hanımıyım ve 6 aylik bebeğim var,birşeyler yapıp ev ekonomisine katkı sağlamak istiyorum.Sizce 50 tl mı nasıl degerlendirmeliyim 🧚‍♀️

50 lira dursun ustune ekleyip altin alabilirsin gram topigimize bekleriz seni de canim :) birikim tasarruf yapmak istiyosan 🤗

Bazı evlere is veren yerler oluyor ya onun gibi birşey istedim de sonra eve birşeyler aldım bitti zaten 😊
İş kurun oyle kursları olacakmis evde boncuk dizme tırnak paketleme vs. Ev hanımları icin aylik 800 lira felan olacakmis iş kura gidip bi sorabilirsin. Bebeğini de allah bağışlasın insallah 😊

İş kurun oyle kursları olacakmis evde boncuk dizme tırnak paketleme vs. Ev hanımları icin aylik 800 lira felan olacakmis iş kura gidip bi sorabilirsin. Bebeğini de allah bağışlasın insallah 😊
Aaaa çok teşekkür ederim hemen araştırmalara başlamalıyım!!Çok teşekkür ederim âmin sağ olun var olun 🙏🏻💖💐

Özelden yazarsan yardımcı olabilirim öyle katalog işi falan değil gayet düzgün bir iş çok ta güzel paralar kazanabilirsin

X