bi kaç özel msjda aldım burdan tekrar açıklıyım kızlar.. ben daha doğrusu biz öyle 2-3 bardakla yetinmedik.Her şeyde kullandık yemeklere tohumunu evip kattık.salatalara kattık.hatta bi ara tost yiyordum aklıma geldi açtım tostu dövülmüş tohumları içine attım.sonra günde 3 litre bazende 2 litre su içiyordum demlenmiş soğumuş çayı bu suya ilave ettim fakat içtiğim 6-7 bardak çayın dışında. ve benim göğüslerim resmne yoktu 9 yaşında kız gibiydim işte.ve arkadaşlarımda 7-8 cm büyüme oldu. bende ise daha fazla çünkü bendaha çok kullandım tosta bile kattım siz düşünün.şuan 75 sütyeni doldurmaya başladı ve böyle sıkıştırmış gibide üstlerden taşıyor.önceden sütyene yumruğum sığıcak kadar boşluk olurdu. hayıt beni çok heycanlandırdı kullandım ve ben öyle hemen innamazdım psikolojktir diye. arkadaşlarımla bi anlaşma ettik ve test ettim .sonuç harika.umarım sizede faydası dokunur çünkü ben silikonun olumsuzluğunu öğrenince çok üzülmüştüm .bu yola baş koydum ve oldu. ha unutmadan masajlarınızı aksatmayın.öpüyorum
ben doğum kontrol hapı kullanıyorum(büyütme amaçlı değil, korunma amaçlı). hap kullanırken hayıt kullanmamın bir zararı olur mu acaba?fikri olan var mı? ikisi de hormonları etkiliyor sonuçta...
ben yüzmdeki sivilceler için doktor doğum kontrol hapı vermişti ve oda hormon içerdiği için evet kesinlikle oda oldukça dolgunlaştırıyor.cildide gerçekten güzel yapıyor.ama tedavim bitnce 6 ay dan sonra daha yazdıramamıştım.ikisinide kullanırsanız ne olur bilemiyorum bomba etkisi dikkat
zaten doğum kontrol haplarının yan etkisi memelerde dolgunluk ve büyümedir.bunu herkes bilir kızlar.öpüyorum
bende 3gündür kullanıyorum hayıtı ilk önceleri kaynatmadan içtim çünkü ilk denediğimde kokusu çok kötüydü, sonra soğuk suyla içmeye başladım ama kaynatılıp demlendikten sonra içiliceğini görünce kötü oldum
acaba demlemeden yani soğuk suyla içsemde etki eder mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?