merhabalar.silikon yaptırcaktım hatta meme estetiği bölünmünde fink atıodum.çünkü göğüslerim 9 yaşındaki küçük kızlar kadardı.ama silikonnun zararlarını öğrenince ve kanser yapmıyor deselerde henüz kanıtı yokmuş ve serbest radikalleri artırabilirmiş yani bizim yaşlanma sürecimizi hızlandırabilirmiş.doktora sordum hiç şüpheniz olmasın belli bir risk kesnlikle alıyorsunuz çünkü henüz ideal protez üretilmedi araştırmalar son 30 yıla dayanıyor dedi.NEYSE BENDE DOĞAL YÖNTEMLE BÜYÜTMEYE BAŞ KOYDUM HAYITIDENEDİM VE MUCİZEEEEEEEEEE.50 ARKADAŞIMLADA Bİ ARAŞTIRMAYA GİRDİM49 KİŞİDE BÜYÜME OLDU 7CM 1 HAFTADA.YALNIZCA 1 KİŞİDE ZATEN SAÇ DÖKÜLME SORUNU VARDI ONDA SAÇLARINDA DÖKÜLME DEVAMÖM ETTİ.AMA BİZ HAYITIN HER ŞEKLİNİ KULLANDIK NERDEYSE HER YEDİĞİMİZDE VARDIII..... YANİ DENENDİ ONAYLANDI.İŞE YARIYOR HA BİRDE ELBETTEKİ MASAJ:)SEVGİLER...
valla bana da aşırı doz gibi geldi zaten mutlaka bi zararı var dır 7cm de çok fazla bilemedim
7 cm evet çok fazla. ama herşeyde kullanmış. bomba etkisi yapar yahu. ileride bi zararı çıkmaz inşallah.
cnm iyi hoşta 50 tane arkadaş nasıl bulabildin göğsü küçük olan onu anlamadım :) :97: :97:
valla bna 50 arkadşla denedim yedi cm falan 9 yaşındaki çocuk gibiden bir haftaya 75 sütyen böle olsun hiç inandırıcı gelmiyor.
merhabalar.silikon yaptırcaktım hatta meme estetiği bölünmünde fink atıodum.çünkü göğüslerim 9 yaşındaki küçük kızlar kadardı.ama silikonnun zararlarını öğrenince ve kanser yapmıyor deselerde henüz kanıtı yokmuş ve serbest radikalleri artırabilirmiş yani bizim yaşlanma sürecimizi hızlandırabilirmiş.doktora sordum hiç şüpheniz olmasın belli bir risk kesnlikle alıyorsunuz çünkü henüz ideal protez üretilmedi araştırmalar son 30 yıla dayanıyor dedi.NEYSE BENDE DOĞAL YÖNTEMLE BÜYÜTMEYE BAŞ KOYDUM HAYITIDENEDİM VE MUCİZEEEEEEEEEE.50 ARKADAŞIMLADA Bİ ARAŞTIRMAYA GİRDİM49 KİŞİDE BÜYÜME OLDU 7CM 1 HAFTADA.YALNIZCA 1 KİŞİDE ZATEN SAÇ DÖKÜLME SORUNU VARDI ONDA SAÇLARINDA DÖKÜLME DEVAMÖM ETTİ.AMA BİZ HAYITIN HER ŞEKLİNİ KULLANDIK NERDEYSE HER YEDİĞİMİZDE VARDIII..... YANİ DENENDİ ONAYLANDI.İŞE YARIYOR HA BİRDE ELBETTEKİ MASAJ:)SEVGİLER...
cnm iyi hoşta 50 tane arkadaş nasıl bulabildin göğsü küçük olan onu anlamadım :) :97: :97:[/QUOTE
Kullananlar içerisinde en küçük göğüslü bendim.bi kaçı 75 di yani hafif göğsü olup ama küçük memişliler. 30-40 arası olanlarda hani göğsü olupta emzirmeye bağlı olarak içi boşalmış göğüsler varya onlar gibiydi. BU ARADA BİR YERDE OKUDUM HAMİLİKLE BÜYÜYEN BAZI GÖĞÜSLERDE BU DOLGUNLUK KALICI OLABİLİYORMUŞ.HAYIT İŞE YARAMAYNLARDA EVLİLİK ARTIK
valla bana da aşırı doz gibi geldi zaten mutlaka bi zararı var dır 7cm de çok fazla bilemedim[/QUOTE
cnm senin çekincelerin varsa elbette kullanma.ben artık kafayı yemek üzereydim azmetmiştim ya olacak ya olacak.sanırım gözümü karartmıştım ama tabi araştırmada yapmıştım.doktor akrabama sormuştum.ama sonuçta 1000 kişiye bişe olmaz 1001 ye olur.genede sorumluluk alamam.sen istersen benm kadar abartmadan kullan cnm eğer çok endişeliysen.
cnm senin çekincelerin varsa elbette kullanma.ben artık kafayı yemek üzereydim azmetmiştim ya olacak ya olacak.sanırım gözümü karartmıştım ama tabi araştırmada yapmıştım.doktor akrabama sormuştum.ama sonuçta 1000 kişiye bişe olmaz 1001 ye olur.genede sorumluluk alamam.sen istersen benm kadar abartmadan kullan cnm eğer çok endişeliysen.
bu hayıtı kaynatmakla uğraşmasak da hap gibi yutsak su ile olur mu.zararı olur mu acaba :26:
sizde de işe yaramasına çok sevindm. ama burda antipatik cevap yazanlara sözüm.zorla kimse size yapın diye dayatmıyor ister yaparsınız ister yapmazsınız.gerçekte bazı insanlara iyilik yaramıyor.bu arada arkadaşın biri adet sancıları için yazmış,evet arkadaşlardan çok diyen oldu fakat ben bişiy söyleyemiyorum cnm çünkü adet sancısı problemim hiç olmadı.sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?