- 12 Ocak 2009
- 500
- 341
-
- Konu Sahibi Tiramisu35
Canim son koydugum resime bak, ordaki sutyen d cup, ama kaliplari kucuktu biraz.Tatlımmmmmiraculous sen biraz standart dışısın şekerim aalında , bak zayıfların hep neredeyse dümdüz memesi var ama maaşallah ya sen Ya sen şu an haşa c Cup mısın kaç cm oldu? Ben senin küçük d cuplardan olacağını düşünmüştüm hep. Çünkü ZAten b idin,200 cc bir Cup veriyorsa 300 cc ile d Cup diye düşündüm. Acaba damlalarda durum farklı mı ki
Canim son koydugum resime bak, ordaki sutyen d cup, ama kaliplari kucuktu biraz.
Tam d degilim sanirim bende oyle olur saniyodum. Benimkinin ustune 8 cm doku geldi, bende 10-11 cm gelir diye dusunuyodum ameliyattan once.
Son kontrole gittigimde dr ustlerden 30 cc civari asagiya inicek dedi:)) ama artik boyle kaldi sanirim 2 ay oldu cunku.
Sagol canimmmAyyy ben son fotoları nasıl görmedim , bayıldım bayıldımmmmbüyük c küçük d olarak düşünmüştüm seni. Yani şimdi kalıbı küçük olan markalarda belki onlarda d olabilir ama bahsetmek istediğim o değil , hani c ve d ye geçiş eşiği Kaç cm bilmiyorum açıkcası (o kadar uzak geliyor demek ) hani atıyorum 20 cm mi yada 21 mi d ye geçiş , seninki de 19-20 filandır demek istiyorum d eğer 21 se. 30 cc nin aşağı inmesi kaç cm olarak yansır acaba
Bende buydayımmmm
Kızlar bunu yazdığım için şu an kendimden utanıyorum ama yazıcam hani hep diyordum büyük istemiyorum diye. Ödemler inmeye başlayınca boyutu çok ideal gözükmeye başladı gözüme işallah yalnızca aşağı iner daha da küçülmez diyorum:)) 300 cc tahta göğüste gerçekten çok büyük durmuyormuş. Tabi hala ödemli olduğu için tam ölçümü bilmiyorum ama dolu dolu b cup gibi gözüküyo.
Ooo efsane geri döndüüü :)) betüşüm nerelerdesin ağrın vardı en son nasıl oldun iyisin değil mi?
Efsane benturp gibiyim resim koydum bak kuzum
46 47 kiloyken ameliyat olmuştum meme altım 70 71 falandı 325 cc kas altı hiç ağrım olmadı.
Merhaba48 kiloyken oldum, hem de hiç dokum yokken.. Başarılı bir ameliyat oldu, çok memnunum.
Meme altı 72 çevresi 76ydı ameliyat öncesi. Şimdi çevresi 86.. 325 cc takıldı.
45 kiloyum 1.67 boyundayim gogus altim 67 gogus cevrem 71 idi. Hic dokum yoktu yani , kas alti yuvarlar 325 cc takildi biraz fazla agrili bir surecten gectim 58 günlük oldum :)
çok teşekkür ederim izlemeye aldığın içinsayenizde gerçekten estetik ön yargılarım tamemen kırıldı çok başarılı olmuş bence siz sanırım küçük diyordunuz ama bence çok iyi.
yoğun çalıştığım için geceleri onca başlık okudum kim kime yaptırdı şu an karıştırıyorum ama bir iki güne herşeyi toparlıyorum:)
MerhabaMerhaba benimde boyum 163, 43 kiloyum. Ameliyat öncesi ölçülerim 70-75 ameliyat sonrası 70-83.
Ben cok agrili bir süreç gecirdim . 2 cm dokum vardi yani dümdüzdüm.. Ee tabii derinin gerilmesi bile can yakiyor sonucta.. Agri eşigin nasil cokmi dayaniklisin bilmiyorum ama yaninda biri olsa cok iyi olur..Agri surecinizi anlatir msnz , sanrm dokusu olmayanlarda agri cok siddetli ben tek gitmeyi dusunuyorum altindan kalkabilir mym bilmiyorum ne kadar zor olur?
Hangi halimi nasil bir fotoD Derman_derman sizi izlemeye almamız için şu anki halinizi koyun, biz hep öyle yaptık:)
Foto ekleyemiyorum iphonedan beceremedim nasil yaptiniz hakkimdaya giriyorun video ekle album ekle foto ekle var ama yapamiyorumŞimdiki operasyon öncesi halinizi çıplak, kafadan kesip koymanız yeterli, güvenmemiz açısından herkes birbirini böyle ekledi
Lutfen bana da yardimci olur musunuz ben de oldukca zayifim 45kg 32 beden bunyem kaldirmaz diye dusunuyorum dr secemedim hasan findik 3000euro fiyat bicti. Ve nasil gorunecegine dair hic fikrim yok korkuyorum