- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.209
-
- Konu Sahibi Tiramisu35
bu işlem için ekstra ücret alıyorlar mı peki? bi de artık albüm oluşturdum izlemeye alırsan çok çok mutlu olurum.
Anam macellan ne kader zayıfsındoktorum bir de bana zayıf diyordu seni görse ne der bilmem :) yok canım fark ücreti almadı doktorum. Hem hastane doktoru kendisi hem de doçent. Başlığım var yazılarımı ordan takip edebilirsin.
çok teşekkür ederim izlemeye aldığın içinsayenizde gerçekten estetik ön yargılarım tamemen kırıldı çok başarılı olmuş bence siz sanırım küçük diyordunuz ama bence çok iyi.
yoğun çalıştığım için geceleri onca başlık okudum kim kime yaptırdı şu an karıştırıyorum ama bir iki güne herşeyi toparlıyorum:)
Merhaba benimde boyum 163, 43 kiloyum. Ameliyat öncesi ölçülerim 70-75 ameliyat sonrası 70-83.
Ben 70c kullanıyorum 70bler küçük geliyor, 75te bedenime büyük geliyorSiz de b cup olmuşsunuz zayıflarda bir defada c cup olunmuyor sanırım
48-49 kilo arasında gidip geliyorum. 400 cc taktırıcam mümkünse. Bence kilo almaya çalışmaktansa göğüs büyütmek daha güzel duruyor. 19 kasımda benim ameliyat tarihte belli oldu artık. Bana 70 dar geliyor olmuyor 75 tam oluyor ama A cupı dldurmuyor göğsüm yarısına yakını boş. Ama 70in A cupı tam oluyor ne alakaysa :) ben mi tuhafım
Doktorum 385 dedi ama ben 400diyeceğim zaten 1-2cm farkediyor 15ccde 385 oluyorsa 400de olur:)400 cc sizin düşünceniz mi doktorunuz mu önerdi? Ben 80 beden kullanıyorum benim de a Cup değildi .
Güzel cc söylemiş göğüs dokunuz var mı sizin 75 beden giydiğinize göre sırtınız çok geniş değil şu ccler neye göre değişiyor hala anlamış değilim :)) ben 80 beden giyiyorum göğüs dokum hiç yoktu ama dümdüzdü yani 325 cc takıldı bana. 1 ayımı doldurmak üzereyim. Kas altı oldum.Doktorum 385 dedi ama ben 400diyeceğim zaten 1-2cm farkediyor 15ccde 385 oluyorsa 400de olur:)
Güzel cc söylemiş göğüs dokunuz var mı sizin 75 beden giydiğinize göre sırtınız çok geniş değil şu ccler neye göre değişiyor hala anlamış değilim :)) ben 80 beden giyiyorum göğüs dokum hiç yoktu ama dümdüzdü yani 325 cc takıldı bana. 1 ayımı doldurmak üzereyim. Kas altı oldum.
Vücuduma göre geniş aslında sırtım yani şöyle ben sütyen kullanamıyorum sırtım geniş ama göğüs olmayınca o oranda sütyen bulamıyorum 75in ucuna ek kopça takıyorum onunda en ucuna takıyorum 80den yukarı çıkıyor sırtım ama cuplarıda büyüyo ozaman yanlardan. Belim ince basen yok sırt var. Spor yapınca erkek gibi oluyorum. Benim fotolarım var albümde bakabilirsin istersen hayırlı olsun buarada 325 nasıl durdu foto var mı
Bakabilirsin canım izlemeye aldım seni sen de beni izlemeye alırsan görebilirim fotoları . Sağol canım ortalama bi görüntü oldu sanki kas altı olduğundan daha tam oturmadı 1 ay olacak ameliyat olalı ben şahsen daha büyük olmasını isterdim ama göğüs cebim darmış. Bu şekilde daha büyük bir cc konulursa yanlardan sıkışma yaparmış ameliyatta 375 cc denemişler ama sıkışma yapmış belki 375 olsaydı istediğim büyüklük olurdu yada istediğim 400 cc büyüklüktü bilemiyorum yani ben cc olarak bakmıyorum da dolgunluk olarak bakıyorum bi tık daha büyük olabilirmiş diyorum bakınca ama eşim filan çok beğeniyor daha büyüğü olmazdı zaten filan diyor bilemiyorum yıllarca memesiz gezdim belki ondan büyük olmasını istedim . Kas altı sonradan belli etmeye başlıyor kendini 3 ayın dolmasını bekliyorum masaj yapmayı da unutuyorum hep şekillenmesinde büyük faktörmüş şeklinde sorun yok gerçi de belki masajla daha rahat salar kendini kaslar protez ön plana çıkar .. ben de bakayım fotolarına merak ettim seni
İzlemeye aldım canım seni
İnşallah öyle olur çok merak ediyorum göğüs dokusu varlığının tam olarak karşılığı nedir varsa avantajı nedir bilmiyorumGöğüs yapın güzel protezle daha güzel olacak
Bennnn