50-60 bin’e hangi araba?

BettyRuble

iyi düşün iyi olsun!
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
9.248
25.555
548
60 bin para mı bacımmm demeyin
50-60 hadi olsun 65 bütçe ile hangi ikinci el arabayı önerirsiniz?
Şöyle yakıt cimrisi..
Fikirlerinizi bekliyorum.

ben Volkswagen diyorum.
her konuda elimi atese sokarim Volkswagen icin.
yillarca isverenim oldugu icin kalitesinden eminim.
TRde piyasasindan heberim yok ama bir POLO sizi mutlu eder.

diger VW fabrikasindan cikan araba olarak
seat ve/veya skoda diyorum
fabia olabilir mesela ( polo motoru zaten- sadece üstünde skoda yaziyor, yani alman kalitesi)

diger markalarin kücük arabalirini fazla sevmedigim (ve sürmedigim icin) önerim yok.
bence siz almandan sasmayin :)

Sizle aynı fikirdeyiz. Güzel bir Polo bulursam Volkswagenin tüm modellerini ben de çok seviyorum. Seat’in VW fabrikasından çıktığını yeni öğrendim bakış açım değişti.
Türkiyede sanırım eli yüzü düzgün bir Polo için 60-70 gibi bir rakam gerekiyor.
Teşekkür

evet canim, seat, skoda, Audi, porsche, lamborgini, MAN, ducati vs. hepsi Volkswagen. gönül rahatliyla alabilirsin ama zaten VW, seat, skoda harici biraz tuzlu oluyor.
aynisi BOSCH ve SIEMENS icinde gecerli. ayni fabrika ama BOSCH bi tik daha pahali oluyor. almanlarin aslinda sanildigi kadar büyükbas firmalari yok- cogu ayni firma altinda farkli marka sadece. kalite farki oluyor tabiki- simdi bir VW Polo ve posche ayni degil ama o segmentde bizim harcimiz degil zaten :)
belki firsat yakalarsan A1 veya A2 de öneririm (Audi) bu arabalarda hem kaliteli hemde fazla yakmiyorlar.
bildigime göre TRde VW FOX ve VW UP modelleri yok.
VW FOX gercekdende cok sevimli ve inanilmaz dayanikli bir model. ben yeni ciktigi zaman almistim ve 12 yil kullandim.
280000km elden cikardim ama satdigim kisi hala sürüyor canavari. belki TR piyasasinda bulabilirsin.

skoda fabia cok rahat mesela onuda nisanlim bi 10 yil kullandi.
cok kücük bir city cruiser olsun dersen seat MII cok cok iyi.
ben kücük araba seviyorum (büyük sehirde park sorunu oluyor) - cocuk olunca almak istedigim arabalar icinde seat MII ve VW UP var.
azcik daha büyük olsun dersen kesinlikle polo ve fabia.

eger alman olmasada olur dersen DACIA derim. sandero baya kompakt

Dacia’ya Türkiyede baya teneke gözüyle bakıyorlar. Bim’den alınmış muamelesi yapıyorlar.

Vw kesinlikle yasliya gence kadina erkege hepsine gidiyor.

O fiyata alınacak en güzel araba elbette Reno- Clio hem sizi üzmez hem de gerçekten güzel bir araç.

Ford-fiesta yakın zamanlarda sattık öyle özlüyorum ki, yakıt konusunda çok çok iyi. Bakım zamanını 3 bakım geçmiş farketmemişiz gık bile demedi bakıma gittiğimizde de bi sorun çıkmadı taş gibiydi maşallahı var. Çok öneririm

Fiestalar da çok sevimli. Değerlendiricem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…