Sizle aynı fikirdeyiz. Güzel bir Polo bulursam Volkswagenin tüm modellerini ben de çok seviyorum. Seat’in VW fabrikasından çıktığını yeni öğrendim bakış açım değişti.
Türkiyede sanırım eli yüzü düzgün bir Polo için 60-70 gibi bir rakam gerekiyor.
Teşekkür
evet canim, seat, skoda, Audi, porsche, lamborgini, MAN, ducati vs. hepsi Volkswagen. gönül rahatliyla alabilirsin ama zaten VW, seat, skoda harici biraz tuzlu oluyor.
aynisi BOSCH ve SIEMENS icinde gecerli. ayni fabrika ama BOSCH bi tik daha pahali oluyor. almanlarin aslinda sanildigi kadar büyükbas firmalari yok- cogu ayni firma altinda farkli marka sadece. kalite farki oluyor tabiki- simdi bir VW Polo ve posche ayni degil ama o segmentde bizim harcimiz degil zaten :)
belki firsat yakalarsan A1 veya A2 de öneririm (Audi) bu arabalarda hem kaliteli hemde fazla yakmiyorlar.
bildigime göre TRde VW FOX ve VW UP modelleri yok.
VW FOX gercekdende cok sevimli ve inanilmaz dayanikli bir model. ben yeni ciktigi zaman almistim ve 12 yil kullandim.
280000km elden cikardim ama satdigim kisi hala sürüyor canavari. belki TR piyasasinda bulabilirsin.
skoda fabia cok rahat mesela onuda nisanlim bi 10 yil kullandi.
cok kücük bir city cruiser olsun dersen seat MII cok cok iyi.
ben kücük araba seviyorum (büyük sehirde park sorunu oluyor) - cocuk olunca almak istedigim arabalar icinde seat MII ve VW UP var.
azcik daha büyük olsun dersen kesinlikle polo ve fabia.
eger alman olmasada olur dersen DACIA derim. sandero baya kompakt