- 31 Ocak 2019
- 7
- 2
- 86
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi grup abla bilemedim ben tek buraya yazıyorum :)Bravo. Sen zayıflama grubundasın değil mi?
Bazen duraklıyor. İstikrarlı olmak gerekiyor.
Waoooww abla tebrikleeer ama ben araştırdım ketojenigi çok maaliyetli yaaBen çok mutluyum. On sene önceki kilomu gördüm. 51.9 kg ile yola devam ediyorum. 53.2 kg gecen haftaki kilom. 1.3 kg giden. Yağ oranım %24 oldu. Ketojenik beslenme gerçekten iyiymiş. Bugün dördüncü günüm.
Buradan ara sıra paylaşımda bulunuyoruz.Merhaba zayıflamak için wp grubunuz var mı bende 56 kiloyum motive olmak için gruba katılmak isterim hedef 50
Karıştırdım demek ki. Yaşıma ver lütfen.Hangi grup abla bilemedim ben tek buraya yazıyorum :)
Et, tavuk ağırlıklı. Birde badem unu, mozeralla peyniri aldım ama peynir yerine başka peynir kullanılabilirmiş. 100 gram badem unu aldım bugün dördüncü gün hala bitmedi. Iki kaşık kullanıp ekmek yapabiliyorsun. Uzun süre devam eder miyim bilmiyorum ama inan canım tatlı istemez oldu.Waoooww abla tebrikleeer ama ben araştırdım ketojenigi çok maaliyetli yaa
6 diye hatırlıyorum.Ayran yoğurt yok ama geçiş olsun istedim. İstediğim kiloya gelince dengelemeye başlayacağım. Bir ayda kaç kilo verdin?
Cidden harikasin ya tebrik ederim. Her gün neler yediğini paylasabilirsen benim için cok iyi olur. Senin gibi veremem memleketteyim ama en azından haftada 200 300 bile versem yeter :)Abla evet hatta ben baslatim 56.1 :)
Sen de harikasın 51lere indin. Tebrik ederim sizleri.Ben çok mutluyum. On sene önceki kilomu gördüm. 51.9 kg ile yola devam ediyorum. 53.2 kg gecen haftaki kilom. 1.3 kg giden. Yağ oranım %24 oldu. Ketojenik beslenme gerçekten iyiymiş. Bugün dördüncü günüm.
Şimdi şöyle yapıyorum canım ben baya tatlı çikolata duskunuyum yemiyorum ya da çok çok az. Şeker kullanirdim kullanmıyorum ekmek tuketmiyorum. Porsiyonları baya kuculttum yediden sonra birşey yememeye dikkat ediyorum. Ve her gün iki buçuk litre su. İki saat yürüyüş koşma. Haftada iki gün pilates, pilates olmayan günler karın egzersizleri. Onun dışında yemek tabağı artık hayatımdan çıktı kase kullanıyorum :)6 diye hatırlıyorum.
Cidden harikasin ya tebrik ederim. Her gün neler yediğini paylasabilirsen benim için cok iyi olur. Senin gibi veremem memleketteyim ama en azından haftada 200 300 bile versem yeter :)
Sen de harikasın 51lere indin. Tebrik ederim sizleri.
Ben hala eksilere gecemedim memlekete gelince.
60.8 +200
Abla ben maharetli de değilim ki ya :)Karıştırdım demek ki. Yaşıma ver lütfen.
Et, tavuk ağırlıklı. Birde badem unu, mozeralla peyniri aldım ama peynir yerine başka peynir kullanılabilirmiş. 100 gram badem unu aldım bugün dördüncü gün hala bitmedi. Iki kaşık kullanıp ekmek yapabiliyorsun. Uzun süre devam eder miyim bilmiyorum ama inan canım tatlı istemez oldu.
Bu bende de vardı ama yaptığım emekler aklıma geliyor yersem ihanet edecekmiş gibi yemiyorum böylelikle :)Benim tatlıya değil de hamur işine zaafım var, eğer evde poğaça börek gözleme vs yapıldıysa ben diyetteyim deyip kendimi tutamiyorum asla. Nefsimi köretliyim bir iki ısırık alayım da yapamiyorum o gün iptal benim için. Çevremden dolayi bu olayı sık yaşıyorum sanırım o yüzden iğneyle kuyu kazıyorum ben.. keşke bir formülü olsa karşı koyabilmemin..
Bende memlekette olsam yerim sanırım. O zaman ölçülerini azaltmayı deneyebilirsin. Acıkmadan ağzına hiç bir şey atma. Akşam yemeginden sonra bir şey yemeyince ve akşam ölçüyü azaltıncada kilolar gidiyor. Hiç bir şey yapmadan kilo verilmiyor. Sen keto yapmışsın ve beslenme konusunda bilinçlisin. Dengelemeye çalisabilirsin. Yada hiç kendini germe eve ne zaman döndün kararını ver tam olarak başlayabilirsin canım. Bir ayda altı kilo vermişsin yine yaparsın.6 diye hatırlıyorum.
Cidden harikasin ya tebrik ederim. Her gün neler yediğini paylasabilirsen benim için cok iyi olur. Senin gibi veremem memleketteyim ama en azından haftada 200 300 bile versem yeter :)
Sen de harikasın 51lere indin. Tebrik ederim sizleri.
Ben hala eksilere gecemedim memlekete gelince.
60.8 +200
Helal sana. Olayı çözmüş. Kalan kilomuda verip senin gibi besleneceğim. Yediğim zamanda dengelemeyi öğreneceğim. Psikolojin nasıl daha iyisin sanki?Şimdi şöyle yapıyorum canım ben baya tatlı çikolata duskunuyum yemiyorum ya da çok çok az. Şeker kullanirdim kullanmıyorum ekmek tuketmiyorum. Porsiyonları baya kuculttum yediden sonra birşey yememeye dikkat ediyorum. Ve her gün iki buçuk litre su. İki saat yürüyüş koşma. Haftada iki gün pilates, pilates olmayan günler karın egzersizleri. Onun dışında yemek tabağı artık hayatımdan çıktı kase kullanıyorum :)
Ne mahareti canım. Yumurta kır, malzemeyi koy karıştır. Bugün yumurta, badem unu, kaymak, kabartma tozu ile hamburger ekmeği yaptım. Harika bir hamburger oldu. İnan bitiremedim, atılmasın diye zorla yedim.Abla ben maharetli de değilim ki ya :)
Bugün mis gibi çocuklara pişi yaptım ve yemedim. Bu dört gün hayatımda hiç bu kadar iradeli olmamıştım. Ketonun tarifleri kaçamak yapmanı engelliyor. Yapmak istemiyorsun zaten.Tatlandırıcı aldım yurt dışından geliyormuş. Sağlığa zararı yok diyorlar. Cheescake yapacağım.Benim tatlıya değil de hamur işine zaafım var, eğer evde poğaça börek gözleme vs yapıldıysa ben diyetteyim deyip kendimi tutamiyorum asla. Nefsimi köretliyim bir iki ısırık alayım da yapamiyorum o gün iptal benim için. Çevremden dolayi bu olayı sık yaşıyorum sanırım o yüzden iğneyle kuyu kazıyorum ben.. keşke bir formülü olsa karşı koyabilmemin..
Ay abla yorumu yaptıktan sonra çiğköfte kalmıştı az ondan yedim iki üç küçük helva kurabiyesi gibi şeyden yedim ya. Ufff çok kızdım kendime. Bu bir hafta çok katı bir diyete tabi tutucam kendimi :/ daha iyiyim abla şükür bugunlerimizeeBende memlekette olsam yerim sanırım. O zaman ölçülerini azaltmayı deneyebilirsin. Acıkmadan ağzına hiç bir şey atma. Akşam yemeginden sonra bir şey yemeyince ve akşam ölçüyü azaltıncada kilolar gidiyor. Hiç bir şey yapmadan kilo verilmiyor. Sen keto yapmışsın ve beslenme konusunda bilinçlisin. Dengelemeye çalisabilirsin. Yada hiç kendini germe eve ne zaman döndün kararını ver tam olarak başlayabilirsin canım. Bir ayda altı kilo vermişsin yine yaparsın.
Helal sana. Olayı çözmüş. Kalan kilomuda verip senin gibi besleneceğim. Yediğim zamanda dengelemeyi öğreneceğim. Psikolojin nasıl daha iyisin sanki?
Ne mahareti canım. Yumurta kır, malzemeyi koy karıştır. Bugün yumurta, badem unu, kaymak, kabartma tozu ile hamburger ekmeği yaptım. Harika bir hamburger oldu. İnan bitiremedim, atılmasın diye zorla yedim.
Bugün mis gibi çocuklara pişi yaptım ve yemedim. Bu dört gün hayatımda hiç bu kadar iradeli olmamıştım. Ketonun tarifleri kaçamak yapmanı engelliyor. Yapmak istemiyorsun zaten.Tatlandırıcı aldım yurt dışından geliyormuş. Sağlığa zararı yok diyorlar. Cheescake yapacağım.
Olur arada takılma. Ertesi gün yediklerini protein, yeşillik olarak ayarladığın zaman yediğini dengelersin. İyi olmana sevindim.Ay abla yorumu yaptıktan sonra çiğköfte kalmıştı az ondan yedim iki üç küçük helva kurabiyesi gibi şeyden yedim ya. Ufff çok kızdım kendime. Bu bir hafta çok katı bir diyete tabi tutucam kendimi :/ daha iyiyim abla şükür bugunlerimizee
Ooo sen harikasın ya senin çeyreğini yapabilsem keşke.hakediyorsunŞimdi şöyle yapıyorum canım ben baya tatlı çikolata duskunuyum yemiyorum ya da çok çok az. Şeker kullanirdim kullanmıyorum ekmek tuketmiyorum. Porsiyonları baya kuculttum yediden sonra birşey yememeye dikkat ediyorum. Ve her gün iki buçuk litre su. İki saat yürüyüş koşma. Haftada iki gün pilates, pilates olmayan günler karın egzersizleri. Onun dışında yemek tabağı artık hayatımdan çıktı kase kullanıyorum :)
Dün bugün akşam yemeğinden sonra birsey atistirmiyorum artık, suyumu arttirdim, bir de ziplamaya basliycam. Dediğin gibi de herseyden tadıp az yemeye de baslarsam beni eve donene kadar idare eder. 1.5 ay sonra eve donucem.Bende memlekette olsam yerim sanırım. O zaman ölçülerini azaltmayı deneyebilirsin. Acıkmadan ağzına hiç bir şey atma. Akşam yemeginden sonra bir şey yemeyince ve akşam ölçüyü azaltıncada kilolar gidiyor. Hiç bir şey yapmadan kilo verilmiyor. Sen keto yapmışsın ve beslenme konusunda bilinçlisin. Dengelemeye çalisabilirsin. Yada hiç kendini germe eve ne zaman döndün kararını ver tam olarak başlayabilirsin canım. Bir ayda altı kilo vermişsin yine yaparsın.
Uzak durmaya çalıştığın için duramıyorsun. Öncelikle ksndine şunu söyle :Ben istediğim zaman istedigimi yiyebilirim. Yiyecekler bana sadece enerji ve sağlık verir. Hiç bir yiyecek bana yasak değil. Bunu her gün söyle ve çok istediğin yiyecekler içinde yapabilirsin. Bu sefer çiğ köfte yersin ama eskisi kadar değil. Daha sonra yasak olmadığını bilinç altına inandırdığında zaten canın çok istemeyecek.Abla bugun baya az birşeyler yedim bakalım yine çiğköfte yedim ama uzak duramıyorum ondan :)
Böyle böyle kıtlığa girmezsin, hemde tatili kendine zehir etmezsin. Evine döndüğünde daha sıkı sarılırsın. Ben neden ketoya başladım artık kalan iki kiloyu da verip bu süreci sonlandırmak istedim. Sağlık açısından da yararlarını anlatan kitaplar var. Uzin süre yapar mıyım hayır ama dengede kalmayı başarıp kilomu koruyabilirim.Ooo sen harikasın ya senin çeyreğini yapabilsem keşke.hakediyorsun
Dün bugün akşam yemeğinden sonra birsey atistirmiyorum artık, suyumu arttirdim, bir de ziplamaya basliycam. Dediğin gibi de herseyden tadıp az yemeye de baslarsam beni eve donene kadar idare eder. 1.5 ay sonra eve donucem.