50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kocum bugün yediklerim:

sabah
malesef yok, cok istahsizdim

ara
1 kuru kayisi

öğle
1 dilim karniyarik,ekmekle birlikte

ara
kedi dili bisküviden tatli yapmistim dün, ondan 1 dilim (2 kedidilini iki üc incedilim muzla yapistirdim. öyle borcama dizdim , üzerine azar azar az yagli süt döktüm islanmasi icin, yüzeyine krema, vanilya ve cok az sekeri cirptim döktüm ve hindistan cevizi döktüm) kalanlari bugün yemeliydim,kururdu yoksa...

akşam
  • bir tabak mercimek corbasi
  • 2 servis kasigi pilav
  • 1/4 karniyarik ve minicik bir parca ekmek, ekmeksiz yiyemiyorum
  • yaninda dal tursusu

ara
  • yine o pastadan yedim,ama bu seferki 1,5 dilim, bitsin diye yedim, üzerindeki kremalarin cogunu attim
  • bir mandalina yemeyi düsünüyorum

spor
bugün yok malesef...

ben de menümü yazıyım;
KALKINCA:(KAHVALTI İÇİN KIZIMI BEKLEDİM)
1 kase yulaflı mısır gevreği sütle

sabah:
1br ılık su
1 br yeşil çay
tereyağ bal (az)
maydonoz
yarım dilim kek
yarım dilim ekmek
3 çatal süt üzeri (kaymağı)

ARA:
yarım portakal
yarım dilim kek

ÖGLE:
1poğaça
1 kurabiye
azıcık patates salatası
1 br şekersiz çay

ARA:
yarımportakal

AKŞAM:
1 kase şehriye çorbası
3 kaşık kadar balık
biraz salata

ARA:
1 kase kadar ağız(ineğin ilk sütünden yapılan tatlı muhallebi gibi)
1 avuç leblebi
1 mandalina(halada açımmmmmmmm)

SU:1LT
SPOR:inşallah yapıcam ama çok acıktım açken spor iyi değil demiştiniz.başka da vakit bulamıyorum.ne yapsam..yaparsam yazarım yarın.
bu arada iyiki sizinle tanışmışım..tek başına zayıflamak çok zor..yediklerimi yazmak beni frenliyor.(bu frenlemiş halim)

Merhaba kızlar :80:

Arkadaşımdaydım o yüzden spora da beslenmeye de dikkat edemedim hiç :24: Umarım sizler aynı tempoda devam ediyorsunuzdur.

ANCHUSACIM bu hafta tartılamadım ne yazık ki hiç, korkudan hala da tartılmış değilim :77:

hani cok fotokopi cekince basinda beklerken o odada kimse yoksa kücük cocuk gibi hopluyorum. bi kere fotokopi odasinda beklerken oturdum kesme cihazinin üstüne slow bi sarki mirildandim. umarim kapidankimse gecmemistir :) merdiveni de cok kullaniyorum iste, ileri geriyi düsünemiyorum:) cokkisi oluyor cünkü hehe..

:60: Aygirlcüm harikasın :16: Hep böyle olmanı dilerim :9:

öğle yemeğinde karbonhidrat almamışın keşke yanına ekmek yeseydin..... aran yok öğleden sonraki akşamda salata yada ayran yoğurt olsaydı çok güzel olurdu.......

puanın 7

menün çok karışık olmuş okumak zor.. bir dahakine böyle yazarsan daha iyi olur... yoksa artık okucam karşık menüleri çok zor oluyor okumak..

sabah
yediklerim

ara
yediklerim

öğle
yediklerim

ara
yediklerim

akşam
yediklerim

ara
yediklerim

spor

şimdi gelelim menüne......

özür dilerim......

sagol canim iyiyim,schade.......
dr.ne dedi randevün vardi ya.......

ja schon ama ne yapayim, careyi silmekte buldum malesef. belki daha sonra kayit olurum yine ama su an istemiyorum. olunca sana haber ederim.

Dr. u yarin aricam canim, sadece EKGyi teslim ettim o gün...

ja schon ama ne yapayim, careyi silmekte buldum malesef. belki daha sonra kayit olurum yine ama su an istemiyorum. olunca sana haber ederim.

Dr. u yarin aricam canim, sadece EKGyi teslim ettim o gün...

tabi anliyorum canim.....evet kayit olursan haber ver sevinirim...
insallah birseyin yoktur canim sadece ogüne mahsus olan bir rahatsizliktir insallah....

tabi anliyorum canim.....evet kayit olursan haber ver sevinirim...
insallah birseyin yoktur canim sadece ogüne mahsus olan bir rahatsizliktir insallah....

Umarim öyledir canim, Schilddrüse de olabilirmis. Bakalim artik. hayirlisi..
Canim ben yattim sana iyi geceler diliyor, öptüm :16: yarin görüsmek dilegiyle :80:

aygirl rahatsızlandınmı, tüm mesajları okuyamadım kızların mesajlarından anladığıma göre öyleymiş, çok geçmiş olsun canım , şifalar diliyorum

2 browni olmamş farkındasın sende 1. kaçamağı görmezden geliyoum ama 2. de - veriyorum...

kahlvatın çok güzel... yalnız öğlen sebze+et+k.baklagil+tavuk+balık grubundan besin almamışın vee akşam de tek çorba çok az olmuşşşş yanında ekmek yoğurt falan yeseydin en azından.... son aradan sıvı şey olmaz sıvıdan ara olmaz mutlaka bir şey yemelisin....yersen haber ver puanını vereyim

suleulku senin menülerini incelemiştim daha önce, bayağı kontrollü gitmişsin maşallah diyim, bende şu kontrolü bi elime alsam akşam sinirlenmiştim moralim bozuldu, gittim büyük bir kase çorba ve 3-4 tane yaprak sarma götürdüm resmen, vakit çok geç değildi akşam yemeğine takviye sayalım olmazmı sarmayıda aradan sayalım :D olmaz mı, tabi şaka yapıyorum neyi nereye sayacağın sana kalmış, of şu browni beni mahfetti 2 tane yedim ve sırf 400 kalori ordan aldım, birde ben öğleden sonra browniyi yedikten sonra, bardak mısırlar oluyor ya haşlama, küçük bir bardakta mısır yedim , yazmayı untmuşum, normalde bol mayonezli yerdim ama birtek acı sos koydurdum o kadar, bugünü resmen batırdım ama yarın telafi edicem, halbuki çok sağlam yürüyüş yapmıştım tee 6. kata çıktım indim ama browniler göçürdü, ama intenste çok güzel ya :84: benim gibi bir şeker canavarı için hele,daha önce aygirle belirtmiştim sanada belirtiyim ben 1 su bardağı çaya yaklaşık 8 kesme şeker atardım sonra 4 e ondan sonrada 2 ye düşürdüm, galiba vücudum alışmış şekere canım illaki şekerli birşey istiyor, bende günde bir kere çikolata vs tüketiyordum ama 1 i geçmiyim demi ? yorumun için teşekkürler, ii geceler diliyorum hepinize

herkesee merabaa ben 30 temmuzda doğum yaptım hamile kaldığımda 47 48 kiloydum doğumdan sonra 60 tım en son baktığımda 59dumm bayadır tartılmıyorum ama 59 diyelim kiloma bana da yardımcı olunn lütfeenn :) ben aslında aşırı yemeğe düşkün değilim ama şekerli şeyleri ve hamurişlerini çok seviyorum bi fincan çaya 3 kesme şeker atıyorum bazen 4 oluyo :) fazla şekerli seviyorum ekmekte çok yerdim onu değiştim artık kepek veya çavdar ekmeği yiyorum aşırıya kaçmadan....su içemiyorum :S bazen qünde 1 2 bardak bazen içmediğim bile oluyoo ..
akşamları çayla yada meyve suyuyla bisküvi veya kuruyemiş veya gofret vs. yemeside cabası ben yemesem eşim sürekli yiyioo dayanamıyorumm banada lütfeenn bi şeyler söyleyinn bu haftada ebru şallıyla platese başlıcam inşş burda sizlerle belki bende istekli olur başarırım :)))
artık qöbekli biri olmak istemiyorummm beni qörenlerinn qöbekk duruyo sedaa demeleinden nefret ediyorum sanki çok zaman olmuş doğum yapalı qibii deli ediyolar beniii :47:
cvplarınızı bekliyorumm şimdiden tşkler :) :69:

Bugünkü menüm, kötü ama :(

Sabah
2 reçelli muffin

ara
yeşil çay

öğlen
yok

ara
yok

akşam

3 dilim fırında pırasa
2 kase yoğurt

ara
2 çay kaşığı krem karamel

spor
yarım saat plates

bu hafta sen hizaya sokarız elbet sıkma canını.....hayırdır sabah çok az yemişin ara yok öğle yok fırsatınmı olmadı canın mı istemedi....akşam yemeğin çok güzelll

puanın 5

sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 kk peynir,salatalık,yumurtanın beyazı

ara:1 mandalina

öğle:kepek unuyla yaptığım poğaçadan yedim 4 tane:((1 dilim kek

ara:1 yeşil elma

akşam:1 tabak nohut,1 kaşık pilav,bol salata

2 lt.su sabah ılık su ve 2 fincan yeşil çay

bugünkü menüm koçum...

araların çokgüzellll akşam yemeğinde ama öğl olmamaış sırf karbonhidrat almışın poğaca kek keşke salata tarzında bir şeylerde yeseydin...akşam yemekten sonra aranda yok

puanın 8

ben de menümü yazıyım;
KALKINCA:(KAHVALTI İÇİN KIZIMI BEKLEDİM)
1 kase yulaflı mısır gevreği sütle

sabah:
1br ılık su
1 br yeşil çay
tereyağ bal (az)
maydonoz
yarım dilim kek
yarım dilim ekmek
3 çatal süt üzeri (kaymağı)

ARA:
yarım portakal
yarım dilim kek

ÖGLE:
1poğaça
1 kurabiye
azıcık patates salatası
1 br şekersiz çay

ARA:
yarımportakal

AKŞAM:
1 kase şehriye çorbası
3 kaşık kadar balık
biraz salata

ARA:
1 kase kadar ağız(ineğin ilk sütünden yapılan tatlı muhallebi gibi)
1 avuç leblebi
1 mandalina(halada açımmmmmmmm)

SU:1LT
SPOR:inşallah yapıcam ama çok acıktım açken spor iyi değil demiştiniz.başka da vakit bulamıyorum.ne yapsam..yaparsam yazarım yarın.
bu arada iyiki sizinle tanışmışım..tek başına zayıflamak çok zor..yediklerimi yazmak beni frenliyor.(bu frenlemiş halim)

tabi aç olursun....doyurcak hiç bir şey ymeişin hep kek tarzı tatlı ürünler.... kahvaltıda hani peynir hani yumurta....kızındamı bunları yedi yoksa.... arada gene kek öğle yemeğine gene hamur işi....öğle yediklernin heps karbonhidrat başka besin grubu almamışın bugün...

gün boyu sağlıksız beslendin 3 kaşık balık ta neyin nesi çok az..... bu yetmezmiş gibi akşam gene tatlı...hiç beğenmedim menünü

puanın 7

suleulku senin menülerini incelemiştim daha önce, bayağı kontrollü gitmişsin maşallah diyim, bende şu kontrolü bi elime alsam akşam sinirlenmiştim moralim bozuldu, gittim büyük bir kase çorba ve 3-4 tane yaprak sarma götürdüm resmen, vakit çok geç değildi akşam yemeğine takviye sayalım olmazmı sarmayıda aradan sayalım :D olmaz mı, tabi şaka yapıyorum neyi nereye sayacağın sana kalmış, of şu browni beni mahfetti 2 tane yedim ve sırf 400 kalori ordan aldım, birde ben öğleden sonra browniyi yedikten sonra, bardak mısırlar oluyor ya haşlama, küçük bir bardakta mısır yedim , yazmayı untmuşum, normalde bol mayonezli yerdim ama birtek acı sos koydurdum o kadar, bugünü resmen batırdım ama yarın telafi edicem, halbuki çok sağlam yürüyüş yapmıştım tee 6. kata çıktım indim ama browniler göçürdü, ama intenste çok güzel ya :84: benim gibi bir şeker canavarı için hele,daha önce aygirle belirtmiştim sanada belirtiyim ben 1 su bardağı çaya yaklaşık 8 kesme şeker atardım sonra 4 e ondan sonrada 2 ye düşürdüm, galiba vücudum alışmış şekere canım illaki şekerli birşey istiyor, bende günde bir kere çikolata vs tüketiyordum ama 1 i geçmiyim demi ? yorumun için teşekkürler, ii geceler diliyorum hepinize

sarmayı akşam yemeğine ekledim...1 puan yükselttim....tatlıyı çok seviyorsn 1 kere ye...2.si cezalık ona göre.....

şekeri kesmek için karanfil at çayına ben öyle alıştım 2-3 sene oluyor...eskiden acı tatsız gelirdi çay ama karanfillle çok kolay alştım tavsiye ederim....sende dene....

bugün çok sağlıklı bir menü bekliyorum senden.....ona göre.....

herkesee merabaa ben 30 temmuzda doğum yaptım hamile kaldığımda 47 48 kiloydum doğumdan sonra 60 tım en son baktığımda 59dumm bayadır tartılmıyorum ama 59 diyelim kiloma bana da yardımcı olunn lütfeenn :) ben aslında aşırı yemeğe düşkün değilim ama şekerli şeyleri ve hamurişlerini çok seviyorum bi fincan çaya 3 kesme şeker atıyorum bazen 4 oluyo :) fazla şekerli seviyorum ekmekte çok yerdim onu değiştim artık kepek veya çavdar ekmeği yiyorum aşırıya kaçmadan....su içemiyorum :S bazen qünde 1 2 bardak bazen içmediğim bile oluyoo ..
akşamları çayla yada meyve suyuyla bisküvi veya kuruyemiş veya gofret vs. yemeside cabası ben yemesem eşim sürekli yiyioo dayanamıyorumm banada lütfeenn bi şeyler söyleyinn bu haftada ebru şallıyla platese başlıcam inşş burda sizlerle belki bende istekli olur başarırım :)))
artık qöbekli biri olmak istemiyorummm beni qörenlerinn qöbekk duruyo sedaa demeleinden nefret ediyorum sanki çok zaman olmuş doğum yapalı qibii deli ediyolar beniii :47:
cvplarınızı bekliyorumm şimdiden tşkler :) :69:

hoşgeldin aramıza.......biz koç sistemiyle günlük menülerimiz puanlıyoruz... bu haftanın koçu benim.... birine hesap veeceğin zaman daha dikktli yiyorsun...sağlıklı beslenerek kilo vermeyi amaçlıyoruz.... öncelikle menün yaz bakalım ona göre eleştirilerimizi yapalım......

merhaba sulecigim,
gunaydin kizlarrr

dunku menum

sabah
yarim simit
bikac yesil zeytin
1 ad. ucgen peynir

ara
1 bardak taze sikma elma suyu

ogle
1 kase tarhana corbasi
2 ad. kadinbudu kofte
1 kase cacik

ara1

ara2
yarim simit
bikac yesil zeytin

aksam
2 ad. yagsiz ev yapimi pogaca
bikac zeytin (yine :-))

ara
1 muz

cnmm yiyebildigim belli seyler var, (simit gibi, zeytin gibi) onlara yukleniyotum farkindayim ama hicbisey yiyememektense yiyebildigim seylerden tuketeyim diyorum

Kocum bugün yediklerim:

sabah
malesef yok, cok istahsizdim

ara
1 kuru kayisi

öğle
1 dilim karniyarik,ekmekle birlikte

ara
kedi dili bisküviden tatli yapmistim dün, ondan 1 dilim (2 kedidilini iki üc incedilim muzla yapistirdim. öyle borcama dizdim , üzerine azar azar az yagli süt döktüm islanmasi icin, yüzeyine krema, vanilya ve cok az sekeri cirptim döktüm ve hindistan cevizi döktüm) kalanlari bugün yemeliydim,kururdu yoksa...

akşam
  • bir tabak mercimek corbasi
  • 2 servis kasigi pilav
  • 1/4 karniyarik ve minicik bir parca ekmek, ekmeksiz yiyemiyorum
  • yaninda dal tursusu

ara
  • yine o pastadan yedim,ama bu seferki 1,5 dilim, bitsin diye yedim, üzerindeki kremalarin cogunu attim
  • bir mandalina yemeyi düsünüyorum

spor
bugün yok malesef...

şimdii kahvaltı olmamış çok yanlış biliyorsun iştahın yoksa en azından bir bardak süt ile poğacafalan yemelisin mecbursun metablizman çalışması için.....

öğlen yanında birde yoğurt ayran yaa salata olsa çok iyi olurdu...bu kedidiili pastanı hafta sonu niye yemedin bakayım....hafta içine bırakılır mı hiç.....

akşa yemğinde ekmek yiyceksin madem pilavı 1servis kaşığı alsaydın..... sivaslı olduğunuda belli ettin hani dal turşusu falan.... nerden buldunuz...türkiyeden mi gitti ordada satılıyormu?

akşama mandalina yediysen söylee puanını vereyim..... şimdilik puanın 4

çünkü tatlıyla yapılan arayı yok sayıyorum bu hafta sıkı yönetim haftası......eğer defa yersenizde - alıyorsunuz....

1. çikolatalı muffinine bir şey demiyorsum ama sem öğlede sonrada yemişin ve bide akşama dondurma varr hiç olamamış..

öğlenin çok az olmuş... öğlden sonra ki arayı elma olarak var sayıyıorum... akşam çok güzel ama ptates yemeğinin içinde ne var başka et tavuk falan sadece patates mi???

akşamdan sonraki arada iy değil....

puanın 6

puan yüksek olunca mı iyi düşük olunca mı kaç üzerinden çalısılıyor puan konusunda aydnlatırsanız sevınırım.
dun kötu gectı bencede ama bugun daha dıkkatlı olcam söz verıyorum :) akşam görüşmek üzere

merhaba sulecigim,
gunaydin kizlarrr

dunku menum

sabah
yarim simit
bikac yesil zeytin
1 ad. ucgen peynir

ara

ogle
1 kase tarhana corbasi
2 ad. kadinbudu kofte
1 kase cacik

ara1

ara2
yarim simit
bikac yesil zeytin

aksam
2 ad. yagsiz ev yapimi pogaca
bikac zeytin (yine :-))

ara
1 muz

cnmm yiyebildigim belli seyler var, (simit gibi, zeytin gibi) onlara yukleniyotum farkindayim ama hicbisey yiyememektense yiyebildigim seylerden tuketeyim diyorum

daha ne olsunnnnn...bu halde bu kadar düzgün beslenebiliyosun bravo....yediğin simit zeytin olsun.... artık düzen giriorsun çok güzel bir menü
puanın 9

Back
X