Aşılama 5 yumurtayla aşılama yaptırdım!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar inşallah hamile haberlerinizi alırız aşılama yaptırıp bekleyenlerin burda halay çekeriz hep beraber :teytey::teytey::teytey:dualarım sizinle allah ümitlerinizi boşa çıkarmasın inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek

kızlar inşallah hamile haberlerinizi alırız aşılama yaptırıp bekleyenlerin burda halay çekeriz hep beraber :teytey::teytey::teytey:dualarım sizinle allah ümitlerinizi boşa çıkarmasın inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek

amin neslicim inşallah.benim 5 günüm kaldı inşallah allahımhekese versin.:emir_bebek::emir_bebek::sm_cool:

herkese günaydın bu sabah saat 11 de kan testimi verdim sonucu 13 30 gibi alacağım ..inşallah olumlu gelir. ama benim ağrılarım çoğaldı adet ağrılarına benzer .pek umutlu değilim..........

bugün aşılamanın 11 gunu .adetımın 25. gunu genelde 26 - 27 gıbı adet oluyorum.. evdeyım nette zaman geçiriyorum. hayırlısıyla....

Benimde 7.gunum gun yaklastikca korkuyorum heyecanlaniyorum agrilarim hala gecmedi

merhaba arkadaşlar aslında uzgunum bıraz sonuç 4. 80 dr la konuştum negatif gozukuyor ama eger adet olmazsan 2 gun sonra tekrar kan testı yaptır geç dollenme olabılır dedı ..bugun aşılamanın 11 gunu.. pek umutlu degılım ama ..benım gecen senekı hamılelıgımde de geç belli olmustu..umutlanmak ıstemıyorum ..allah nasıp ederse olur .. herkese cok tesekkurler

merhaba arkadaşlar ben dun maalesef adet oldum............... şu an ankaraya geldik burada da denemek istiyorum kararlıyım yani... inşallah sizin sevinçli haberlerınızı alırız...

merhabalar ben yeni üyeyim bende aşılama yaptırdım ama tutmadı 4 tane yumurta oluştu
vede ilk kez bu kadar çok yumurtam oldu çok umutlandım o kadarda üzüldüm
allah herkese nasip etsin
gercektende beklemek çok zor

canuım inş tutarrr gayett iyii bence mubarekk cuma rabbim seni de sevindirsinnn

herkese merhaba ben bugun doktora gıttım arkadaşlar ..muayene gayet ıyıydı kist falan yokmuş bıraz endişelenmişdim . adetimin 5 . günü gonaohone ile başlıyacagım gunde sadece 1 tane . yumurtaların çok olmasını ıstemıyor dr . 2 ya da 3 tane yumurta yeterlı dedı .. bakalım ankara bana uğurlu gelecek mi ... inşallah allah herkesın muradını verır .. ona guvencım sonsuz...

X