Aşılama 5 yumurtayla aşılama yaptırdım!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yarın sabah doktoruma sorucam bakalım ıhsallah kotu bısey degıldır

o aşamada çatlatma ignesı yapmazlar .. 18 -20 mm olunca çatlatma ignesı yapıyorlar ama senınkılerin gelişimi çok guzel kontrolunu ihmal etme

carsamba gıttıgımde 6 gundu ıgnelerı yapalı 5 yumurta var dedi cumartesı gel dedi yarın gıtcem bakalım ne alemde yumısler bu ıkıncı asılamam ılk tutmadı ve kıstler olustu

bugun aşılama yaptırdım oldukca ılgınçtı 5 yumurta olgunlaşmış doktor bıraz cekındı ama ben isteklıydım ... sonucu beklıyorum .. umarım herkes dileğine kavuşur...

Canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. Stres yapmadan , başka şeylerle ilgilenerek zamanını geçirmeye çalış arkadaşım..

Canim onemlisi stressten uzak dur.Insallah bebisini kucagina almayi nasip etsin. Bize de nasip etsin

bugun aşılama yaptırdım oldukca ılgınçtı 5 yumurta olgunlaşmış doktor bıraz cekındı ama ben isteklıydım ... sonucu beklıyorum .. umarım herkes dileğine kavuşur...

inşallah tutar.5 yumurta ile şansın yüksek.allah tez zamanda verir umarım.tüm isteyenlere:nazar:

Canim hamile kalmak ne kadar zor oldugunu iyi biliyorsun bu yuzden etrafindaki herseyi bos vermeye calis ne kadar zor olsa bile.....Insallah basarirsin.

carsamba gıttıgımde 6 gundu ıgnelerı yapalı 5 yumurta var dedi cumartesı gel dedi yarın gıtcem bakalım ne alemde yumısler bu ıkıncı asılamam ılk tutmadı ve kıstler olustu

benimde ilk aşılamam tutmadı esra.2 yi herhalde 10 ve ya 11 temmuzda yapacak doktor.benimde 4-5 yumurta gelişmiş. umarım bu ay ikimzide hamile haberi veririz .Allahın izniyle:içelim:

ben hiç ümitlenmiyeyim ozaman 5 yumurtayı düşünüyosanız
benim 2 tane gelişmişti bende sewiniyodum saf gibi sona hazırlıyayım şimdiden kendimi hiiiç heweslenmiyeyim bu halde
umarım sizinkiler bari tutar birilerinin tutsunda sewinelim moral olsun

merhaba arkadaşlar aşılamadan bir gün sonra marmarise tatile gittik bugün döndük hiç dinlenmedim hep deniz ve havuza girdim kafamdan bu düşünceyi atmak istedim..umarım faydası olmuştur pazartesi test yaptıracağım .. inşallah herkesin dileği olur. bugün bılgısayarı açtığımda hamilelik haberleri gordum cok sevındım..darısı bızım başımızaa.s

merhaba canım ıyı cesaret kutluyorum senı bende asılamadan sonra tatıle gıttım ama denıze bır turlu gıremedım korktum sadece guneslendım

ben hiç dikkat etmedim hatta işin ilginci aşılamadan 3 saat sonra dışarıya çıktım uzun uzun yürüdüm sonrası da tatil .yazdıklarınızı okudum da benım de çok ağrım var sağ kasığımda batma tarzında ... ağrılarım hala devam edıyor deniz çok soğuktu ben ona yoruyorum ...

çok keskın batma tarzı ağrım oluyor sadece geceleri değil çeşitli zaman dilimlerinde aslında ben bu ay pek umutlu değil gibiyim .. hayırlısıyla diyelim

Ben asilamamin 2. Ve 3.gunu yataktan kalkamiyordum sanki bicak sapliyorlardi kasiklarimdan heryerime vuruyordu amin hayirlisi

arkadaşlar bişey merak ediyorum çok sancı olunca tutmuyomu ümitsiz konuşuyorsunuzda hep.

arkadaşlar bişey merak ediyorum çok sancı olunca tutmuyomu ümitsiz konuşuyorsunuzda hep.
canım benim öyle bir şey yok benim hiç sancım ağrım yoktu ama tutmadı herkeste farklı oluyor sakın düşünme ben ilk aşılammada kafayı yiyordum ama ikincide asla yapmam rahat ol lütfen rabbim yardımcın olsuna.s.

canım benim öyle bir şey yok benim hiç sancım ağrım yoktu ama tutmadı herkeste farklı oluyor sakın düşünme ben ilk aşılammada kafayı yiyordum ama ikincide asla yapmam rahat ol lütfen rabbim yardımcın olsuna.s.

teşekkürler cevabı için tatlım.benimde iki üç gün hafif sancılarım oldu ama kesildi rahat olmaya çalışıyorum.inşallah canım allahım her isteyene versin herkesin kucağı dolu dolu olsun.:1hug:

X