Aşılama 5 yumurtayla aşılama yaptırdım!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cans

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
845
2
bugun aşılama yaptırdım oldukca ılgınçtı 5 yumurta olgunlaşmış doktor bıraz cekındı ama ben isteklıydım ... sonucu beklıyorum .. umarım herkes dileğine kavuşur...

bugun aşılama yaptırdım oldukca ılgınçtı 5 yumurta olgunlaşmış doktor bıraz cekındı ama ben isteklıydım ... sonucu beklıyorum .. umarım herkes dileğine kavuşur...

canim hic kafana takma...1 tek yumurtayla bile hamile kalabilirsin yeterki Allah istesin ve "ol" desin!!!şutarafagitti

canim benim 3. asilamam tutmustu ama bebek gelismedi ve hapla dusuk yaptim....

öncelikle hayırlı olsun inş tutar canım da neden doktor çekindi anlamadım da

Slm mehay bende yeni üyeyim siteye bende aşilama yaptirdim pazartesi belli olcak
insallah tutar ezelce....
Mehay 3.aşilamanin tuttuğunda belirtileri ne oldu eğer özel olmasa anlatirmisin lütfen
kasiklarimda agri olmustu ve goguslerde hassaslik...ve yorgunluk hissi...
Mehay arkadaş ordamisin? Cevap yazmadin

burdayim senin cevap yazmani beklerken dolasiyordum forumda...

mehaycım cok teşekkur ederım senı takıp etmıstım forumda . ben de sevınmıstım tuttuguna inşallah bır dahaki seferlere....

öncelikle hayırlı olsun inş tutar canım da neden doktor çekindi anlamadım da

teşekkurler canım inşallah allah hepimizin dilegini kabul eder doktor çogul gebelıkten çekındı ya hepsı tutarsa dıye tereddut etti. aslında ben de şaşırdım 5 yumurtaya hatta bugun aşılama yaptırdım dr ultrasonla baktı çatlamamış 3 yumurta daha var dedı 11 mm lık ben de şaşırdım :1no2:

mehaycım cok teşekkur ederım senı takıp etmıstım forumda . ben de sevınmıstım tuttuguna inşallah bır dahaki seferlere....

canim benim saolasin.....insallah canim...Allah tum isteyenlere versin bebek evin nesesi yaaaa kimsenin kucagini bos birakmasin rabbim....baskalari cocuklarini bebeklerini severken karsidan izlemek ic cekmek neden demek...cok aci....ruhum aciyor kizlar....senağlama

üzülme canım geçen sene ben de 3 aylık düşük yaptım her şey yolunda gıdıyordu.hamilelik esnasında hipotiroid oldugumu öğrendım drum ilaç dozunu ayarlayamadı bebeğin kalp atışları durdu .çok üzülmüştüm. ama senın de dediğin gibi allah isterse her şey gerçekleşir.

selam canım benımde suan 5 yumurtam olusmus yarın kontrolum var 5 yumuta azmıkı ben anlamadım

çok guzel .inşallah her şey yolunda gıder .5 yumurta çok guzel ama 5 .nin de tutma ihtimali var beşiz yani

amin canım ıhsallahhhh carsamba gunu 5 di yarın kontrol var bakalım kaç oldu:)))
ne guzelyaaa ben hep ıkız ıstıyom zaten gercı ıkızden yukarısı tehlıkelı dıye duymustum hayırlısı olsun
sen nezaman alıcan sonucu canım

canım iğne olarak ne kullandın ve ıgnelerını kullanırken cok akıntın oldumu
ben puregon kullanıyorum 75 dozluk yapıyorum 2 3 gunden berı acayıp akıntım var afederın boyle sumuksu yapısık bı akıntı korkmaya basladım

dr 12 gun sonra test için gel dedi .. yumurta sayısı kadar buyüklüklerı de onemlı 18 - 22 ideal olculer .. ben artık bu konuda ihtisas yaptım sayılır.. dr um bazen bana serzenişte bulunuyor işime çok karışıyorsun diye !!

canım iğne olarak ne kullandın ve ıgnelerını kullanırken cok akıntın oldumu
ben puregon kullanıyorum 75 dozluk yapıyorum 2 3 gunden berı acayıp akıntım var afederın boyle sumuksu yapısık bı akıntı korkmaya basladım

ben gonaphone kullandım . akıntım olmadı . akıntı belırtılerı genellıkle yumurta catlayınca olabılıyor .ama senınkı basıt bır iltihap olabılır.. kafana takma guzel şeyler düşün canım

X