Sevgilimi çok seviyorum birbirimize gerçekten değer veriyoruz maddi manevi fakat bazen ben söylemeden bir şey yapmıyor . ben buna üzülüyorum sevdiğini görüyorum gerçekten seviyor ama bunları yapmayınca kendimi tuhaf hissediyorum. İnce düşünmekten bahsediyorum
Benim arkadasım da sevgilisine giderdi ve sevgilisi biletini ayarlardı , öğrenciydi kız.Belki lincleneceğim ama ben bunların olmasının öğrencilik vs olmasa da normal oldugunu düsünüyorum.Bugun o yapar yarın sen bir şeyler yaparsın.Hem siz onun yanına gıdebılmek icin para istemişsiniz bu anormal degıl ki.Bir iliskide “bir ihtiyacın var mı “ sorusu tabiki sorulabilmeli.Düsünülmek her kadının hosuna gider.
Bnim arkadasım da sevgilisine giderdi ve sevgilisi biletini ayarlardı , öğrenciydi kız.Belki lincleneceğim ama ben bunların olmasının öğrencilik vs olmasa da normal oldugunu düsünüyorum.Bugun o yapar yarın sen bir şeyler yaparsın.Hem siz onun yanına gıdebılmek icin para istemişsiniz bu anormal degıl ki.Bir iliskide bir ihtiyacın var mı sorusu tabiki sorulabilmeli.Düsünülmek her kadının hosuna gider.
heh işte bende bu kafadayım üni zamanı birimizin sıkıntısı olduğunda birisi yardımcı oluyordu sırayla yapıyorduk ben bunu gocunmuyorum . O telaşla belkide unuttu diyorum düşünemedi olabilir bilmiyorum. Teşekkür ederm yorumun için
5 senede taniyamadiysaniz neden sürdürüyorsuz daha doğrusu kendi "kriterlerinizi" karşılamıyor ise yani.. para istemene takıldım paran yoksa gir çalış ve olsun sende partnerine bir kahve bir yemek ısmarlama lüksün olsun sende gerine gerine gez madem.. kazanıyor ama yedirmiyor belli ki aslında 5 senede bir söz nişan yapacak imkana sahiptir ama yapmamış. Otur bı düşün tekrar
hanım efendi sanırım yanlış anladınız beni , söz konusu kriter değil ikimizde birbirimizi çok seviyoruz değer veriyoruz ve ikimizde çalışıyoruz benim bahsettiğim ince düşünüp söylemedeb bir şeyler yapması bu bahsettiğim konu çok önceden olan bir şeydi ozaman onu görebilmek için istemiştim (nişan yapacak imkana sahip değildik)
Iste sizin sikintiniz burada, insan sevdigi insanin maddi durumunu (anlik maddi durum dahil) bilir ya da tahmin eder, yemin toreninde yanında olmasini istedigi insaninda otobusunu/ucagini/otelini vs ayarlar, bilgileri yollar.
hanım efendi sanırım yanlış anladınız beni , söz konusu kriter değil ikimizde birbirimizi çok seviyoruz değer veriyoruz ve ikimizde çalışıyoruz benim bahsettiğim ince düşünüp söylemedeb bir şeyler yapması bu bahsettiğim konu çok önceden olan bir şeydi ozaman onu görebilmek için istemiştim (nişan yapacak imkana sahip değildik)
Yanlış anlamadım önceki durumun konusu şuan sizin neden kafanızı meşgul ediyor. Birbirimizi seviyoruz demişsiniz mesela ben asla birinin sevgisinden emin olamazdim hele ki böyle hal ve tavırları varsa ( maaş vs konusu ) . İnce düşünmek de içten gelen bir özelliktir siz yontamazsiniz onu anlatmak istedim 5 sene olmuş. Parayla alakalı da değil bu arada dusunulmek duygusunu yansıtması ...
Yanlış anlamadım önceki durumun konusu şuan sizin neden kafanızı meşgul ediyor. Birbirimizi seviyoruz demişsiniz mesela ben asla birinin sevgisinden emin olamazdim hele ki böyle hal ve tavırları varsa ( maaş vs konusu ) . İnce düşünmek de içten gelen bir özelliktir siz yontamazsiniz onu anlatmak istedim 5 sene olmuş. Parayla alakalı da değil bu arada dusunulmek duygusunu yansıtması ...