5 yıllık sevgilime her derdimi anlatamıyorum ne yapacağım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Peteksi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2025
11
1
1
23
öncelikle merhaba sitenin güzel sakinleri , şuan içinde bulunduğum durum hakkında ne yapacağımı bilmediğim için sizlere danışmak istedim . 5 yıllık uzak mesafe ilişkisi içerisindeyim kendisi şuan jandarma ilişkimiz güzel gidiyor hatta evlenme planlarımız var fakat nedense içime sinmeyen şeyler var benim ve ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum . Onu yakın çevremle ilk tanıştırdığımda gayet güzel cevaplar verdi fakat mesajlaştığımız günler içerisinde o günlerden bahsedip bazen bak ne demişlerdi bana başardım gibisinden konuşuyor 'hırs yaptım 'gibi 'artık çok fazla para kazanıyorum ' gibi bazen ne diyeceğimi şaşırıyorum . Uzun süreli bir ilişkimiz olduğu için bazen ondan bir şeyler bekliyorum ne bileyim bir şeye ihtiyacın var mı aslında yok ama bunu sormasını bekliyorum mesela . Onunla buluşmak için kendisinden çekinerek para istemiştim o zaman vermişti fakat bunu dile getirmeyip kendisinin yapması gerekmiyor mu ben mi çok detaycı düşünüyorum ama bunları söylemem falan mı lazım gerçekten bilmiyorum...

sevgilinden para istemen cok yanlis.
ustelik ortada evlilik teklifi yok, söz yok, bir sey yok.
utanmadan, agzinla para istemissin. hic dogru olmamis
bakın benim bahsettiğim şeyi anlamadınız sanırım ben para mevzusunda değilim düşünüp bir şeyler yapmasından bahsediyorum . Para istediğim kısıma gelecek olursak yemin törenine gitmek için istemiştim ki gerçekten param yoktu sırf onu görmek için

fakat mesajlaştığımız günler içerisinde o günlerden bahsedip bazen bak ne demişlerdi bana başardım gibisinden konuşuyor 'hırs yaptım 'gibi 'artık çok fazla para kazanıyorum ' gibi
Ben bu kısmı anlamadım. Çevren onun hakkında ne demiştiki?

iste sevgili dedigin dusunup bri sey yapsa bile bu hediye olur, yemek ismarlama olur, kiyafet canta olur vs
Uzun süreli bir ilişkimiz olduğu için bazen ondan bir şeyler bekliyorum ne bileyim bir şeye ihtiyacın var mı aslında yok ama bunu sormasını bekliyorum mesela .
"bir seye ihtiyacin var mi?" cumlesi babanin sormasi gereken bir cumle, sevgilinin degil.
boyle beklentiler icine girme bence.

5 senede taniyamadiysaniz neden sürdürüyorsuz daha doğrusu kendi "kriterlerinizi" karşılamıyor ise yani.. para istemene takıldım paran yoksa gir çalış ve olsun sende partnerine bir kahve bir yemek ısmarlama lüksün olsun sende gerine gerine gez madem.. kazanıyor ama yedirmiyor belli ki aslında 5 senede bir söz nişan yapacak imkana sahiptir ama yapmamış. Otur bı düşün tekrar

Para isteyerek hırslarında doğru yönde ilerlediğini göstermişsiniz . Daha da beklenti içine girmeyin !

Yapması gerekmiyor neden sizin maddiyatınızı düşünsün ki çalışın kendı paranızı harcayın nie beklentıye giriyorsunuz

Her derdimi anlatamıyorum dediğinde manevî düşünüp o zaman neden sevgilin diyecektim amaa...
Sevgiliden para falan istenmez, birşey beklenmez. Birbirinize karşı ne gibi yükümlülügünüz var ki birşeye ihtiyacın var mı desin, para göndersin, saçma düşünüyorsun bence.

Sevgi yakinliktan dogar ve birini sevdigin zaman onun iyiligini, isteklerini, ihtiyaclarini dusunursun, sorarsin, merak edersin.

Evet sevgiliden para istenmez ama sizin ihtiyaclarinizi, isteklerinizi merak etmiyorsa ben ortada bir sevgililik oldugunu dusunemezdim.

Ben bekarken ve esimle flort ederken 2 ay kadar issiz kaldigim bir surecim oldu, o surec boyunca gosterdigi davranislar, ihtiyacim olup olmadigini sormasi, bir yere gitmem gerektiğinde onun yakinindaysa ben yorulmayim diye gitmeyi teklif etmesi bazen beklemediğim bir anda motivasyon konusmasi yapması, bu sebeple hediyeler almasi gibi seyler benim icin aramizdaki sevgiye kanitti.

Biz uzak mesafe iliskisi hic yasamadik, hep dizdizeydik.

Ben bu kısmı anlamadım

işte benim düşündüğümde bu şekilde birisini çok sevdiğinden kendinden çok ona değer verdiğinde her şeyi paylaşmak istersin uzak mesafede bu zor ama bir şekilde onun anıları kalıyor . Mutluluğunuz daim olsun

Her derdimi anlatamıyorum demişsiniz başlıkta. Ama konuda dertle ilgili bir şey yazmamışsınız
konuyu yazmıştım fakat yanlış anlaşılmalar olduğu için açıklama yazdım seven insan söylemeden dile getirmeden
Konuyu sildi cevaplar hoşuna gitmeyince, başka birşeyler yazdi
cevaplar yanlış anlaşıldığı için açıklama ekledim konuyu çarpıtmayın lütfen

Kim neyi yanlış anladı, soruna cevap verdik, sen olumlama bekledin sadece, verdiğimiz gibi cevaplar beklemiyordun.

sevgilimden zaten para istemiyorum mecbuyetten istemiştim oda ‘onu görebilmek için’ uzak mesafe ilişkisi

Kim neyi yanlış anladı, soruna cevap verdik, sen olumlama bekledin sadece, verdiğimiz gibi cevaplar beklemiyordun.
cevabın için teşekkür ederim güzel insan , değer verdiğin insanın bir şey söylemeden aniden bir şeyler yapması (sen söylemeden) insanı mutlu eder sadece benim bahsettiğim o . iyi akşamlar dilerim

konuyu silecek kadar tepki aldıysan bu ilişkiyi baştan bi düşün derim

sevgilimden zaten para istemiyorum mecbuyetten istemiştim oda ‘onu görebilmek için’ uzak mesafe ilişkisi

Iste sizin sikintiniz burada, insan sevdigi insanin maddi durumunu (anlik maddi durum dahil) bilir ya da tahmin eder, yemin toreninde yanında olmasini istedigi insaninda otobusunu/ucagini/otelini vs ayarlar, bilgileri yollar.

Sizin hic istememeniz gerekirdi.

Bu arada tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…