5 yillik evlilik muharabesinin sonu geldi artik sanirim rabbim bu nasil yukmus

Canim o alevi nikahimizda da mehir hakki faln sorulmadi zTen
Valla yorum yapmayacağım bu konuyla ilgili. Ceza almak istemiyorum Sen de bedavaya gitmişsin be kızım. Bari boşanırken al bir şeyler. 5 Tane dairesi varmış. Çekişmeli boşan. Mahkeme ikisini sana verir. Birinde oturur, diğerinin kirasını alır, nafakanı da alır gül gibi geçinirsin.

tatlım eşin ya olgunlaşamadı yada psikolojik bir sorunu var gibi geldi bana, yoksa yaşına göre davranışlar değil sanki. sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymuyor o bellide ondan sonra gönül alması varmı ? hoş alsada ne kadar etkili olur kırıldıktan sonra orası ayrı. aranızdaki bu kadar anlaşmazlığa rağmen acaba alışkanlık nedeniylemi kopmadınız yoksa seviyorsunuz birbirinizi saygı bittide kalan sevgide yıprandımı?
evlilik terapisti denedinizmi hiç , belki işe yarar, siz ne kadar eşinizle konuşsanızda dışardan bakan bir çift göz ilişkinizi daha iyi özetleyebilir sanırım.
umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer , hakkınızda hayırlısı olsun.

Buyudugum evde siddet dayak hakaret asagilanma gormus bir insan olarak 23 yasimdayim ve babamdan nefret ediyorum 10 yasimdan 17 yasima kadar annemle babam ayriydi sonra baristilar ben keske o ilk cocukluk yillarimda anneme uygulanan psikolojik ve fiziksel siddeti gorecegime daha ben dogmadan ayrilsalarmis diyorum simdi.. Su an birlikteler dediime bakmayin neden oldugunu ben de bilmiyorum babam yasli kurt hala gozu disarda ve annemi asagilamakta ikisi de ogretmen bu arada egitimli insanlar.. Velhasil kelam :) bence en dogru karar.. Cocugum icin katlanayim demeyin sakin! Asil cocugunuzu boyle bir ortamda buyuturseniz ilerde o bozuk paikolojisinin hakkini odeyemezsiniz vebalini kaldiramazsiniz.. emin olun ayrilmis olmaniz daha az yaralar onu. Çok zor şeyler kolay gelsin güçlü olun ve psikolojik yardım alın boşanma işleri hallolduktan sonra çocuğunuz da siz de..

Canim cokk saol haklisin sanirim

O hep bende ariyor sorunu evet var o belli ben sevdigimden dondum bicogunda biraz da bir sonraki iliskileer ayni olmuor malesef aile sahip cikmak istemior falan cok agir vakalar karmakarisik

O kadar aptal drgil daireler bbasinin ustune oyle mahkeme de vermrz evlilikten onceki mallari

18 de basladi 24 um hala devam dusun iste , bana diyor zaten oglum buyusun bosuyucam onu da alicam param var sana vermezler velayeti simdi s.tigimin tc devleti sana cocuk hediye ediyo yasalarla bu boyle gitmez diyor senelerdir

Oğlunuz büyüse bile onun şartlar ve çocuğunuzun tercihine bırakırlar. Bu şartların içinde zenginlik önemli değil. Zenginse yüksek nafaka verdirir devlet yinede annesinden almaz.
İyi bir avukatınız olursa çocuk her halde sizde kalır. Tehdit etmesin bununla sizi.
Oğlunu sevseydi annesini hırpalamazdı ve yanında tartışmaya kıyamazdı.

3 erkekle iyi sabretmişsiniz. Kucukmuşsunuz ve bunu kullanmışlar.

Siz dul değil boşanmış olacaksınız.
Hangi psikoljiyle yazıyorsunuz, bunları sizin kafanıza kim sokmuş zamanında bilemiyorum; boşanan kişiler alımlı diye yollu olmaz.
Kaçıncı yy.dayız. Artık kim boşanmış kim evli , kim değil bilmiyoruz bile.
Siz yolunuza bakacaksınız.

Canim haklisin artik ben de istemiyorum, duygularda incinr incine bitiyor artik ayagimin ustinde durup dul damgasi yesem de napayim hayatta kalmak zorundayim yoksa oglum da saymayacak beni bu rol model babadan
"dul damgası" yemek,çocuğunuzun babası tarafından yakıştırılan or...u,si...r git söylemlerinden daha mı ağır?

Ne kadar rahat yargilamissin okumadin sanirim cocuk 1.5 evlilik yilimizda ilk ayrilmamizda oldu, tuzu kuri olan cok rahat konusiyor amacin canimi yakmaksa arkadasim inan daha fazla yanmaz bnm canim
Yavrucugum kimse senin canini acitmaya calismiyor.sadece boyle bir adam icin cocuk icin beklemek yanlis.yarin sinirlenir cocugunuda dover kufreder.yapmaz deme yapar.yani onunla evli kalarak cocuga daha kotu bir hayat sunuyorsun.sana yaptiklarini cocuk anladiginda uzulmeyecek mi saniyorsun.ayriyetten annesi babasi ayri ama mutlu olarak buyuyen bir suru cocuk var.onemli olan cocugu sevgiyle buyutebilmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…