5 yillik evlilik muharabesinin sonu geldi artik sanirim rabbim bu nasil yukmus

çocuğuna verebileceğin en iyi şey güçlü saygın bir anne imajıdır bu evlilikte oda pek mümkün görülmüyor annesinin devamlı hor görüldüğü aşağılandığı bir evde büyüyen çocuk ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum.Evet dışarıdan boşan demek kolay tabi ama önce kendini düşün kendi huzurunu düşün ve bunun peşine düş.

Hakliisn sonuna kadar gecen sende de ayni durum yasandi etrafimda bosanan genc hanimlar hep korkudan tesrtture girdi buna ragmen yine de is hayatinda dul baana da bir kez yaklassin kafasiyla davraniyorlarmis, bikmislardi ama ne care, tc burasi malesef yasanilan yere gore degisir corluda rahat ama ailemin yanina donersem sikintili istanbul ufak semtlerinden

Boyle dusunuyorum nitekim aldgim cock pskolojisinde ogrendklerim beni urkutuyor sonra hayatta ya daha kotuleri baska kotulukler yaparsa kimsesizligimi anlayan biri diyorm, muthis bir korku yine de bosanmak zorundayim isteyen acan taraf o bikan kisi bunca seye ragmen o

Dogru diyorsun nitekim ogluma kizarken cok kufurlu konusur sonra bana akil verir biz oyle mi buyuduk dagda yetismis gibi evdeyken sonra disarda tanisaniz bu yalan soluyo dersiniz dediklerim icin arada vurdugu da oluor ogluma

Aynen dedigin gibi guzel arkadasm, kullanildim azicik buyuyup sesim cikinca da kotu olup atildim, allaha biraktm gecen sene barodan avukat talep ettim, aldm da lakin davayi iptal edince avkat dedi
Ki devlet artk ucretsz vermez dedi avukatlik para da sigara parasi zor buluorken is olmadigi surece hayatta bulamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…