5 yillik evlilik muharabesinin sonu geldi artik sanirim rabbim bu nasil yukmus

Çocuğunuz içinde kendiniz içinde boşanmanız en doğrusu..Eğer devam ederseniz hem çocuğunuzun hem kendinizin psikolojisini daha da zedeleyeceksiniz.Yol yakınken bitirin şimdi olmazsa 1 yıl sonra 5 yıl sonra ama her halükarda boşanacaksınız.O çocuğun bunları yaşamaya hakkı yok..Çok sabırlıymışsınız bu arada bunca zaman yazık etmişsiniz ömrünüze kendinize...

Dogru soze ne denir her gun dovmedi lakin hirpaladimmi da isini biliyor, iz birakmiyor ki rapor alayim
İlla ki her gün uygulamaz ama birden fazla uygulamış onun için dedim. Valla ben raporunu maporunu düşünmem. Anında karşılığını veririm. Ya tv'yi fırlatırım kafasına, ya başka bişey yaparım. Ama mutlaka yaparım yani. Kim olursa olsun, bana el kaldırana karşılığını veririm bir şekilde. Sopayı yiyip akıllı akıllı oturmam. Ya da ağlamam.

Haklisin kararim kesin ayrilik otesi yok rol modeli bozuk oglumun, lakin ailem istemiyor beni, cahiller zaten, maddi hicbiseyim yok koleje dun basvurdum ama yanit yok, kaldim oyle simdilik susuyorm yanimda degil ayri yatiyor oglumun odasinda oglum yanimda su an , evi bosaltacak ailesini alip cikacakmis inanasim gelmior ama insallah yapar, nefes almaya ihtiyacim var kp bugun komsumun kocasinin arabasinda beni gormusler geziomusm die bi lakirdi etti ki beynjni parcalamak istedim aklima geldibki bublar bu evden cikarma hazirligi ama ne yapabilirim ki tc gibi disarsi pislik dolu bivyerde tekirdagdayim kimsem de yok akraba aile hicbisey

3 tane adam var evde onu mu dovecem nasil olacak ne mumkun be guzelim

18 de basladi 24 um hala devam dusun iste , bana diyor zaten oglum buyusun bosuyucam onu da alicam param var sana vermezler velayeti simdi s.tigimin tc devleti sana cocuk hediye ediyo yasalarla bu boyle gitmez diyor senelerdir

18 de basladi 24 um hala devam dusun iste , bana diyor zaten oglum buyusun bosuyucam onu da alicam param var sana vermezler velayeti simdi s.tigimin tc devleti sana cocuk hediye ediyo yasalarla bu boyle gitmez diyor senelerdir

Yaşınız daha genç kendi ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz kendinize de çocuğunuza da sahip çıkabilirsiniz.Eminim şu an ki durumunuzda daha iyi olacaktır. Siz yaşarken cehennemi yaşamızsınız hala da yaşıyorsunuz.Boşanınca kafanızı duvarlara vuracaksınız keşke daha önce boşansaydım diye.Annem de 15 yıl çekti bende öyle bir ailede büyüdüm ondan çok iyi anlıyorum sizi de çocuğunuzuda..Çocuğunuzdan yana korkunuz olmasın devlet size verecektir.Ne kadar parası olursa olsun psikolojisi bozuk bir adamın yanına büyümesine yasalar izin vermez..

3 tane adam var evde onu mu dovecem nasil olacak ne mumkun be guzelim
Bizim evde de 3 erkek 2 kadındık. 186 boyunda 120 kilo kardeşimi bir güzel dövdüm. Kimse de ayıramadı. Araya girenler de o kavgadan nasibini aldı yani. Hatta annemin kafasına geldi fırlattığım tencere. Başta uyarmıştım kimse araya girmesin diye. Sen hayatında hiç öfke nöbeti geçirmedin sanırım. Bak işte o evde yaşamaya devam ederse ilerde çocuğun bizim gibi olacak. Bizim babamız da bize dokunmaz ama annemizi döverdi. Şiddete meyilli olduk çıktık. Dövemiyorsan ayrılacaksın. Bu kadar basit.

Ne kadar rahat yargilamissin okumadin sanirim cocuk 1.5 evlilik yilimizda ilk ayrilmamizda oldu, tuzu kuri olan cok rahat konusiyor amacin canimi yakmaksa arkadasim inan daha fazla yanmaz bnm canim

arkadas cok dogru yazmis canin acisada gercekler bu
böyle bir ailede cocugun büyümesi nekadar saglikli
siddet gören ezilen kadinlarimizi gördükce sinirleniyorum artik bir silkelenin lütfen

arkadas cok dogru yazmis canin acisada gercekler bu
böyle bir ailede cocugun büyümesi nekadar saglikli
siddet gören ezilen kadinlarimizi gördükce sinirleniyorum artik bir silkelenin lütfen

Silkelenmekle olmuo canim o is baska boyutu cok yasamayan bilemez rabbim kimseye vermesin

Zatwn bana gerek kalmadi be gulum adam kendi sevmiorm oglm icon katlaniorm ma olmuo diye bos bi sebepten patladi allaha sigindim tedbirimi alarak onu mahkemede tersduz edecek cok belgem var benim ama bu ruh durumu olmasaydi krske

Zatwn bana gerek kalmadi be gulum adam kendi sevmiorm oglm icon katlaniorm ma olmuo diye bos bi sebepten patladi allaha sigindim tedbirimi alarak onu mahkemede tersduz edecek cok belgem var benim ama bu ruh durumu olmasaydi krske
Sonuçta beş seneni vermişsin. Ruh halinin bu durumda olması doğal. Ben olsam bu manyaktan kurtuluyorum diye göbek atarım valla.

Sonuçta beş seneni vermişsin. Ruh halinin bu durumda olması doğal. Ben olsam bu manyaktan kurtuluyorum diye göbek atarım valla.

Haklisin nefes alacagim lakin ilerde beni neler bekliyor bilmiyorm adam diyir baskasiyla evlenemessin evladimi elin p.i ile baba diye birakmam falan anla ordan ser benim basima oldursem bisey deil oglum hapise girecek benle ne hakkm var buna

Arka odada horluyor yahu hocmi gam olmaz bir insanda o yizden yaslanmiyor adam dun bebegini oldurdu bugun bosuyor ama tik yok hadi evladini sevoyorsa nasil uzulmuyor allah allah aklim almadi

Haklisin nefes alacagim lakin ilerde beni neler bekliyor bilmiyorm adam diyir baskasiyla evlenemessin evladimi elin p.i ile baba diye birakmam falan anla ordan ser benim basima oldursem bisey deil oglum hapise girecek benle ne hakkm var buna
Öldürmeye değmez, ne öldürecen. İstediğinle de evlenirsin, burası dağ başı mı? Senin annen baban yok mu, bu cesareti nereden buluyor bu adam ya. Bizim damatların babamdan ödü kopuyor. Benim de başıma biri bela olmuştu. Aynı evde yaşıyorduk, sevgilimdi. Dayak bile yedim düşün. Ayrılamıyordum beni tehdit ettiği için. Ayrılsam da mecbur dönüyordum. Bundan her gün dayak yiyeceğime babama söylerim ondan bir kere dayak yerim gittim babama, dayılarıma söyledim. Hiç kızmadılar bile. Ağzına tükürdüler. Bunu yaptıkları adam da sabıkalı yani... Bence sana ailen arka çıkmıyor, ondan endişelisin. Bir iş bul çalış, babanın evine dön.

Dogru soze ne denir her gun dovmedi lakin hirpaladimmi da isini biliyor, iz birakmiyor ki rapor alayim

Elbette ama alimliym bi de bosaninca yollu diye bakacaklar bu pislik yuzinden dustugum hallere bak

Bir taraftan ailem arkada degil deyip bosanmaya yanasmiyorsun, bir taraftan rapor alamadigindan yakiniyorsun. Siddet, hakaret, küfür yiyorsun ve alimliliktan konusuyorsun. Egleniyormusun bare? Kamera nerede, nereye el salayim?

Birde cidden burdaki insanlarin zamanini aliyorsun, ben dahil birçok insan bu konuyu ciddiye alip yaziyor. Gerçekten yaziklar olsun.

Sen neyin kafasindasin arkadas okumuyon mu bosanicaz diyoruz adam evi ayiriyor diyoruz git kocana bulas

İse bir girsem gerisi gelecek guvenlikli bir sitede 1 arti birde yasiyicam cocuk aksama alirim kresten donerim de insallah su is bir olsun o zamana kadar ayri bir sekilde kalacagim bu evde soz verdi bi kafasina eserde cikarasa birdan cokkk super olacak o surecte

Malı mülkü yok mu bu adamın? Eşyaları da sen al. Altınlar zaten senin hakkın. Duruyorsa onları da al. Onlar senin hakkın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…