5 yıldır farklı farklı kadınlarla aldatılıyorum ama evliliğimi bitiremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet biliyor,çok üzüldü,abartmıyorum belki vicdan azabından 3 günde saçları beyazladı,türkiyedeki tüm profosörleri araştırdı

Ayy yazık ya adamxagiza Kıyamam bak saçları da beyazlamis nolacak şimdi tüh tüh tuh
Sevgili konu sahibi lütfen kendinize gelin
Kızınıza da hastalık bulaştırır olabilir ve siz hala adam bana sevgi sözcüğü ne boğdu diyorsunuz keşke sigara icseydi de adam gibi adam olaydı

Ay ne güzel bir eş alkışlıyoruz
Tövbe tövbe. Arkadaşım şaka mı yapıyorsun, dalga mı geçiyorsun?
Yüzüne vurmadan nasıl kadınlık yapabilirdim ne demek?
Asıl bunları bile bile nasıl kadınlık yapabiliyorsun?
Hayret verici...

Duygusal manipulasyonlarla kendi sucunu sana atmaya caliyor. Senin kafani karistiriyor. Aldatan erkekte genel durum bu sekildedir genelde. Bosanmaktan baska yapacak bir sey kalmamis.

işte diyormuş ki sağda solda,kadın olsaydı araştırmasaydı,yüzü gülseydi,ben onlar için feda ettim kendimi,yemedim yedirdim diyormuş,ne istedilerse yaptım falan diyormuş,bana da diyorki akrabalar en çok o canımı sıkıyor,erkeğin elinin kiri düşmeseydin üstüne düzelirdi o diyorlar,iyice canım sıkılıyor,bu kadar detaylı kimsye anlatamıyorum benim 14 yaşında bir erkek evladım var,onu düşündüğüm için yine pisliklerini saçamıyorum ortaya

işyeri açtı,evle ilgilenmedi ihmal etti herşeyi diyormuş ama işyerini açalı daha 2 yıl oldu,ondan önce de vardı hep bu sorunlar,her defasında annemin evine bırakıp gelmekle tehdit edip,şiddet uygular sonra günlerce af diler özür dilerdi

hastalık kısmını yazmadım,evet hastayım hpv virüsü kaptım,rahim ağzı kanseri lezyonları mevcut,hpv +tip 18

konuya inanmak istemiyorum ama o kadar yemin ettiginiz icin yazmak istedim..
rezil rusva sizi pisligiyle hasta etmekten cekinmeyen adi bi herifle birliktesiniz..
onun vicdani,yaptigi babalik gorevi yerin dibi batsin,cehennemin dibine gitsin.
bence acil bi psikolojik destek almaniz lazim cunku sizde hayatini zehreden adama saplantili bi baglanma soz konusu.
kendinize acimiyorsaniz evlatlariniza aciyin.
birdaha barismayin ama ne yalan soyleyim icimden bir ses affedeceksiniz diyor ne yazikk ki...

Kendi hayatını değil senin ve çocuklarının hayatını maf etmiş kocan olacak zat

o yediği haltlar yüzünden suçlu değilde sen araştırdığın için mi suçluymuşsun.. he he en güzel savunma saldırı zaten..

Bunkları söyleme cesaretini onlara siz veriyorsunuz
Yıllarca sustuğunuz için bunları söyleyebiliyor
Siz hasta olmuşsunuz bu adam yüzünden ötesi var mı ya
Ölseniz şiddetten ya da bu hastalıktan çocuklarınıza elalem mi bakacak
14 yaşındaki oğlunuz örnek olarak böyle bir babayla mı yetişsin istiyorsunuz
9 yaşındaki kızınız bu adam yüzünden eğer ki hastaysa elalem mi iyileştirecek

Aileniz yaninizda cocuklariniz bosanmayi kaldiracak yastadir hastalik kaptiniz,evi cehennem olarak adlandiriliyorsunuz ki haklisiniz 30 kadin + 1 cocugum var dedigi kadin ,siddet var, baba kotu ornek ,piskinligede vurmus yetmemis tribe girmis ,pisligi orteceginizi beklemekte aliskanlik olmus bir degisiklik yapin ve ayrilin bunlari kaldiran kadin bunlari hayatindan cikardigindada guclu ve kafasi rahat olur

Evet yememis 30 kisiye yedirmis

evet doktorum özellikle 9 yaşındaki kızımın da risk grubunda olduğunu söyledi

yok yok siz kesinlikle gerçek olamazsınız bu cvp lar sizin nasıl bu kadar rahatsınız üstelik kızınızda allah korusun hasta olabilir hala bu adamla nasıl aynı çatı altındasınız pess vallahi biraz sert olucak ama meshebiniz ne kadar genişş bir değil 30 kişi ile aldatılıp hala o adam müsvettesinin yanındasınız akıl almıyor en azından benim almıyor

İşim gücüm yok gurursuzluk yapıcam, üzerine düşmeyip düzelmesini bekleyeceğim.
Yok ya? Akrabalarınız ayrı bir acaip. Nasıl bir çevrede yaşıyorsunuz siz ya?

maddi anlamda da sıkıntılı bir adam,hadi maddi sıkıntılar aşılırdı elbette ama kendine ait bir işyeri var,orayı da iflas edince kaybetmemk için benim ailemden birinin üzerine verdi,durduğu evi mali borçlerı yüzünden üstüne alamadı,üstelik üstüne alamadığı bu eve 15 yıl taksit ödeyecek,bir de batırdığı şirkette hissem vardı ben de devlete borçluyum şu ana onun yüzünden,bir de bu boyutu var işin,işyerini de onun desteği ile açtım,borç harç açtık burayı da bu sorunlardan önce kapatacaktım zaten burayı,bu sene zarar ediyordu,yılbaşına kadar burayı kapatıp,işe gireceğim,normalda burayla tehdit etmesi lazım ama buradan borçlarım olduğunu ve zarar ettiğini biliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…