• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yıldır farklı farklı kadınlarla aldatılıyorum ama evliliğimi bitiremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani sevgili madur bayan,
Daha neyi düşünüyorsun anlayamıyorum gerçekten....
Ailen arkadanda, bir değil yüz kez aldatılmışsın, dövmüş sövmüş, ve yine yapacak yine....
Daha neyi düşünüyor sorguluyorsunnnnnn......

Ne ne nee???? 30 kadın ve daha bilmediğiniz nicesi. Kardeş herşeyi geçtim iyi hastalık kapmamışsın
hastalık kısmını yazmadım,evet hastayım hpv virüsü kaptım,rahim ağzı kanseri lezyonları mevcut,hpv +tip 18 :(

Hala ne bekliyorsunuz boşanmak için
Aşağılık adam yüzünden sağlığınızdan bile olmuşsunuz
BOŞANIN ARTIK

adam düzelmeyeceğini sen de farkındasın biliyorsun ama biri de çıkıp belki düzelir git dese diye bekliyorsun...
33 yaş çok genç artık millet bu yaşlarda evleniyor... kendi hayatını kur düzenini kur geç değil
benim çalışma arkadaşım 34 yaşında (bekar) durumları iyi ama çalışmak için hangi kursa gitsem de kendimi geliştirsem diye bakınıyor araştırıyor ve yakında işden çıktı daha geç kalmadan meslek sahibi olmak için kursa gidecek
kendisi yönetici asistanı olmuş bu 2. çalıştığı yer kendine önce 2 ay çalışma iş düşünmeden zaman geçirmek zaman tanıdı tatil fırsatları yaratmaya çalıştı, arkadaşlarıyla gezdi tozdu.. şimdi kursa gidiyor ve umutlu sen neden umutlu olmayasın
sen gözünü o adamda açtığın için özgüvenin yok bu yüzden de dövse de sövse de onsuz hiçbirşey yapamazmışsın gibi gelebilir ama inan sana manevi eziyetten başka hastalık getirisi var başka ne mutluluk yaşayabilirsin bu adamla ne de yüzün gülecek sebebp oluşturabilirisin...

arkana bile dönüp bakma

Kapında yatması lazım
Pişman filan değil durumu kurtarmaya çalışmış, bi kerecik geldidiye affetmeni beklemiş
Bakmış olmuyo uğraşmaktan vazgeçip ben geldim artık diye topu sana atmış yine
Düzelmez, zaten ayan beyan ortada çabası bile yok
Bi de için almamalı artık bu şahsı, gitsin kimle ne nane yiyosa yesin

30 kisinin 100 olmasini mi bekliyorsun canim ....
Birde hastalik kaptigini soyluyorsun , ona ragmen seni o adamin yaninda tutan sey nedir canim ???:KK34:
Ins. en kisa zamanda hakkinda dogru olan karari verirsin canim ....

hastalık kısmını yazmadım,evet hastayım hpv virüsü kaptım,rahim ağzı kanseri lezyonları mevcut,hpv +tip 18 :KK43:
Boşanma davanın üstüne bide bana hastalık kaptırdı sağlığımdan etti diye tazminat davası aç savun hakkını ayy ben sinir oldum burda bu sakinliğinizi çözemedim

Hata yapana sans verilir
Kocan hata yapmamis ki bile isteye cesit cesit kadinla beraber olmus bunun telafisi olmaz
Bosanin

Başlığı okuyunca ilk aklıma gelen hastalık kaptı mı acaba oldu. Yerinizde olsam test yaptırırım. O adamdan boşanmayarak kendinize yeterince kötülük etmişsiniz zaten bari sizinle aynı evde kalanları koruyun. Test yaptırın.

Başlığı okuyunca ilk aklıma gelen hastalık kaptı mı acaba oldu. Yerinizde olsam test yaptırırım. O adamdan boşanmayarak kendinize yeterince kötülük etmişsiniz zaten bari sizinle aynı evde kalanları koruyun. Test yaptırın.

Hastalık kapmis zaten konu sahibi önceki bir yorumunda yazmış

ben anlamıyorum gercekten..bır kadına en buyuk kotulugu bence ne esı nede esının metresı hayır sadece kendı yapar..sız boşanmayarak en buyuk kotulugu kendınıze yapmıssnız...çokaşağılanmışsınız...defalarca aldatılarak her defasında okey deyıp barısmısınız...bence sız gene affedersınız kocanız olacak koca musveddesı gene aldatır gene aldatır...boyle devam eder bu....yazık valla bu kadar acız olmasın kadınlarımız ya

Ya büyük konuşmayayım diyorum hep ama bu konu nedir ya Allah aşkına.

Canım benim 30 kadınla aldatıldığın kesin belki 300 kadındır bilemiyoruz. Ama boşanmak için 1 kez aldatması yeterliydi zaten. 1 i affettin diye 2 oldu bu 30 u affedince 31 olacak. Pollyanna mısın sen bu neyin iyimserliği? Şiddet de var. Hastalık da var. Nerden tutsan elinde kalır yani. Niye kendine bu eziyeti çektiriyorsun canım benim. Zaten bu adamı baba yaparak ona hiç haketmediği bişey vermişsin üstüne yıllarca da bu hastalıklı adamla evli kalmışsın. Canının hiç mi kıymeti yok ya.

geldim ayağına daha da seni aramam deyip,yine sorumluluğu bana attı

Tabiki sorumluluğu sana atacak.
30 kadına rağmen affetmişsin adam seni zerre ciddiye almıyor.
Ayrılacağına da inanmıyor.
Affettiğinde de aynı şekilde devam edecek hatta alasını yapacak.

Kusura bakma ama ilk aldattığını öğrendiğinde psikolog, hacı hocaya değil mahkemeye gitmeliydin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back