• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yıldır farklı farklı kadınlarla aldatılıyorum ama evliliğimi bitiremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki sen bu arada etkilenmedin mi ya hani başka kadınlar la olunca gelip sana hastalık bulaştırma ihtimali çok fazla da. Bi tanıdığım esi senelerdir kadını aldatıyormuş. Ama kadının ayağı kadın hastalıkları bölümünden eksik olmuyordu. Aldatıldığını anlayınca sebebini de anladı . O yüzden. Tabi inşallah yoktur da.
yani... aids bile buluastır. ne midesız bu erkekelr gıt yat o kadınlarla somrada evde karınla yat.bu tğr adamım kıcına tekmeyı vurcan

Babam yok,ilkokul mezunu ve köyde büyümüş olmasına rağmen dağ gibi bir annem ve işleri iyi olan erkek kardeşlerim var,annemle kardeşimin biri altlı üstlü oturuyor,annemin evindeyiz,gözümüze bakıyor,yat kızım,uyu kızım,canını sıkma,çekilmez bu adam,hastalığınıda mı düşünmüyorsun,çıkarırım kiracıların biirini,tadilat yapar,dayar döşerim evini mis gibi çocuklarınla yaşarsın,yok ben burda altlı üstlü durmam dersen sıfır daire alır dayar döşerim,işe girmesen bile benim maaşım,kiralarım yeter de artar bize diye sürekli destek oluyor.Kapat hemen o işyerini orda da rahatsız eder seni bu diye sürekli tembihliyor.

Ya gerçekten çok nankörsünüz anneniz size her türlü desteği vermiş ee daha ne bekliyorsun bee kadınn ne istiyorsun yazık değilmi sana çocuklarına yazık değilmi vallahi çok sinirlendirdiniz beni gerçekten siz nankörsünüz

kendime ait bir işyerim var ama kapatacğım orayı da...kocam olacak adamın desteği ve borç harç ile açtık,o kendine güvenemedi ben bu kadını yarı yolda bırakırım diye,ben ona güvenemrdim bu adam beni yarı yolda bırakır diye,hiç de durumunun olmadığı bir dönemde allem edip kullem edip,açtırdım burayı,bu sene zarar etti,oda biliyor zarar ettiğini ve borçlarım olduğunu,burayla tehdit etmesi lazım normalde..burası sadec
senın kocambaska kadınla yataga gırıyor sen me yapcam dıyorsun bacımbukdarmı gurursuzsun

en iyisini yine siz bilirsiniz tabiki.ancak bu zor bir imtihan Allah yardimciniz olsun.ne denirki gozunuzu karartip ayrilmaktan baska cozum gozukmuyor.

Ne bekliyorsunuz siz hasta olup ölürsünüz evinize yenisini getirir Allah muhafaza. Bunu mu bekliyorsun. Ne güzel ailen de sana kucak açmış. Aç davanı, al nafakanı,maddi manevi tazminatını otur çocuklarınla. Bir şey olmaz. Sudan çıkmış balık olsanizda 1 ay sürer her gün üzülmekten iyidir.

sözel,duygusal,fiziksel aldatma,her suçunu meydana cıkardığımda fiziksel şiddet,onu yapamazsa nikahlandım ben,çocuğum var varmı itirazındiyen bir adam,sonra kızdım sana o yüzden deyip af dileyen bir adam,üstelik beni çok sevdiğini söyleyen 7-24 üstümden gitmeyen bir adam,her türlü sapkınlık mevcut,hastalık bulaştırmış bir adam evet elle tutulur bir taraf yok

İnsan değişmiyor ki. Mesela o 5 yıl boyunca yapmış değişmemiş, siz de 5 yıl boyunca diretip kalmışsınız. Yani ikinizde alışkanlıklarınızı değiştirmemişsiniz, üstelik bir de virüs kapıp hala devam ediyorsunuz. Boşanırsanız hayatınızın bundan daha da kötü olacağını sanmıyorum. Allah yardımcınız olsun.

sonradan herkes sorunca düzenledim sonra yazdım dedim ya,bu kadar sıkıntının arasında inanın hastalığım aklıma gelmiyor

yaşın genç. çalışıyorsun sanırım. işin iyi mi? ailen arkanda mı. öyle görünüyor sanırım. boşanmalısın... pek bu kelimeyi kullanmam. ama bu iş yürümez.

hastalık kapmışsın. ya hiv kapsan ne olacak... sana yazık.. çocuklarına yazık...

Babam yok,ilkokul mezunu ve köyde büyümüş olmasına rağmen dağ gibi bir annem ve işleri iyi olan erkek kardeşlerim var,annemle kardeşimin biri altlı üstlü oturuyor,annemin evindeyiz,gözümüze bakıyor,yat kızım,uyu kızım,canını sıkma,çekilmez bu adam,hastalığınıda mı düşünmüyorsun,çıkarırım kiracıların biirini,tadilat yapar,dayar döşerim evini mis gibi çocuklarınla yaşarsın,yok ben burda altlı üstlü durmam dersen sıfır daire alır dayar döşerim,işe girmesen bile benim maaşım,kiralarım yeter de artar bize diye sürekli destek oluyor.Kapat hemen o işyerini orda da rahatsız eder seni bu diye sürekli tembihliyor.
Eli ayağı öpülesi bi anneniz var kıymetini bilin..

Adam sizi bir ton kadinla aldatmis.ustune bir de siddet uygulamis ve en onemlisi hpv bulastirmis. Bravo yani siz hala geri donsem mi diye dusunuyosunuz. Durumunuz sikintili üstünüze gitmek istemiyorum ama bu kadar saf olmayin. Hiçbir kadin bu ladar saf olmasin. Yazik gunah kendinize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back