- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.841
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani... aids bile buluastır. ne midesız bu erkekelr gıt yat o kadınlarla somrada evde karınla yat.bu tğr adamım kıcına tekmeyı vurcanPeki sen bu arada etkilenmedin mi ya hani başka kadınlar la olunca gelip sana hastalık bulaştırma ihtimali çok fazla da. Bi tanıdığım esi senelerdir kadını aldatıyormuş. Ama kadının ayağı kadın hastalıkları bölümünden eksik olmuyordu. Aldatıldığını anlayınca sebebini de anladı . O yüzden. Tabi inşallah yoktur da.
Babam yok,ilkokul mezunu ve köyde büyümüş olmasına rağmen dağ gibi bir annem ve işleri iyi olan erkek kardeşlerim var,annemle kardeşimin biri altlı üstlü oturuyor,annemin evindeyiz,gözümüze bakıyor,yat kızım,uyu kızım,canını sıkma,çekilmez bu adam,hastalığınıda mı düşünmüyorsun,çıkarırım kiracıların biirini,tadilat yapar,dayar döşerim evini mis gibi çocuklarınla yaşarsın,yok ben burda altlı üstlü durmam dersen sıfır daire alır dayar döşerim,işe girmesen bile benim maaşım,kiralarım yeter de artar bize diye sürekli destek oluyor.Kapat hemen o işyerini orda da rahatsız eder seni bu diye sürekli tembihliyor.
senın kocambaska kadınla yataga gırıyor sen me yapcam dıyorsun bacımbukdarmı gurursuzsunkendime ait bir işyerim var ama kapatacğım orayı da...kocam olacak adamın desteği ve borç harç ile açtık,o kendine güvenemedi ben bu kadını yarı yolda bırakırım diye,ben ona güvenemrdim bu adam beni yarı yolda bırakır diye,hiç de durumunun olmadığı bir dönemde allem edip kullem edip,açtırdım burayı,bu sene zarar etti,oda biliyor zarar ettiğini ve borçlarım olduğunu,burayla tehdit etmesi lazım normalde..burası sadec
Neyse ya Allah büyük konuşmak istemiyorum. Allah kimsenin başına vermesin. Konu sahibinin de yardımcısı olsun.yani... aids bile buluastır. ne midesız bu erkekelr gıt yat o kadınlarla somrada evde karınla yat.bu tğr adamım kıcına tekmeyı vurcan
Kaptım yazmamış mı sonda anlamadım?Ne ne nee???? 30 kadın ve daha bilmediğiniz nicesi. Kardeş herşeyi geçtim iyi hastalık kapmamışsın
sonradan herkes sorunca düzenledim sonra yazdım dedim ya,bu kadar sıkıntının arasında inanın hastalığım aklıma gelmiyorKaptım yazmamış mı sonda anlamadım?
sonradan herkes sorunca düzenledim sonra yazdım dedim ya,bu kadar sıkıntının arasında inanın hastalığım aklıma gelmiyor
Eli ayağı öpülesi bi anneniz var kıymetini bilin..Babam yok,ilkokul mezunu ve köyde büyümüş olmasına rağmen dağ gibi bir annem ve işleri iyi olan erkek kardeşlerim var,annemle kardeşimin biri altlı üstlü oturuyor,annemin evindeyiz,gözümüze bakıyor,yat kızım,uyu kızım,canını sıkma,çekilmez bu adam,hastalığınıda mı düşünmüyorsun,çıkarırım kiracıların biirini,tadilat yapar,dayar döşerim evini mis gibi çocuklarınla yaşarsın,yok ben burda altlı üstlü durmam dersen sıfır daire alır dayar döşerim,işe girmesen bile benim maaşım,kiralarım yeter de artar bize diye sürekli destek oluyor.Kapat hemen o işyerini orda da rahatsız eder seni bu diye sürekli tembihliyor.