• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 yıldır farklı farklı kadınlarla aldatılıyorum ama evliliğimi bitiremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kesinlikle konu gerçek,herşeyin üzerine yemin edebilirim,evet çocuklar babaya düşkün,bu sıkıntılar dışında evine bakan,çocuklarını önmeseye,alkolu kumarı,sigarası dahi olmayan bir adam,isteklerimi belki de vicdani rahatsızlığından dolayı sürekli yerine getiren bir adam,bu pisliklerini araştırıp yüzüne vurmayınca,gayet sakin bir adam ve sürekli sevgi sözcüklerine boğan bir adam ama artık çok yıprandım nereye kadar görmemezlikten gelebilirdim.ARAŞTIRMASAYDIN DİYEN ARKADAŞLAR VAR,ÇOĞU ARAŞTIRMADAN DÜŞTÜ ÖNÜME,nasıl yüzüne vurmadan ona kadınlık yapabilirdim

şimdi biz sana ne kadar boşan desek de sen boşanmayacaksın ve tıpış tıpış evine döneceksin. sonra çocuklar büyüyecek anne bu adamdan neden boşanmadın diye hesap sorduğunda sizin için boşanmadım desen bile seni haklı bulmayacaklar. biraz gururun var ise boşan. ama eğer boşanmayacaksan da 3 gün küsüp sonra yine şu adamın koynuna girme.

kesinlikle konu gerçek,herşeyin üzerine yemin edebilirim,evet çocuklar babaya düşkün,bu sıkıntılar dışında evine bakan,çocuklarını önmeseye,alkolu kumarı,sigarası dahi olmayan bir adam,isteklerimi belki de vicdani rahatsızlığından dolayı sürekli yerine getiren bir adam,bu pisliklerini araştırıp yüzüne vurmayınca,gayet sakin bir adam ve sürekli sevgi sözcüklerine boğan bir adam ama artık çok yıprandım nereye kadar görmemezlikten gelebilirdim.ARAŞTIRMASAYDIN DİYEN ARKADAŞLAR VAR,ÇOĞU ARAŞTIRMADAN DÜŞTÜ ÖNÜME,nasıl yüzüne vurmadan ona kadınlık yapabilirdim

Hıv vürüsü kaptığınızı nasıl öğrendiniz ??

bence sen bi hikaye uydurdun yazdın çizdin şimdi geçtin kenara izliyorsun.. bir de öğrendin bi hastalık ismi tüm sorulara cevap yok hastalık sorularına cevap veriyorsun..
konu kesinlikle fake.. değilse öyle olmalı.. yoksa bence sen bu evlilikte gayet mutlusun devam et.. biz burda ayrıl deyip de vebalini almayalım..
kuran çarpsın gerçek,vallahi şimdi smirden geldim,özelden numaramı yazar,herşeyi watsaptan atarım,inanın bu kadar sıkıntının arasında hastalığım aklıma bile gelmiyor,2 tane evladım var,onların düzeni bozuldu,15 koca yıl,hiç olmadığı kadar geçek.:(

sevgi sözcüğüne boğsa ne olur yaa Allah aşkına :KK12:
Keşke bu konuyu okumasaydım sinir olduğumla kaldım
Buyrun aslında duymak istedikleriniz:
aman nolacak canım 15 yıllık kocan hem kapına gelmiş affet
Size bu müthiş mutlu yuvanızda sizi sevgi sözcklerine boğan isteklerinizi yerine getiren çocuklarına düşkün kocanızla ve sevgilileriyle hatta size bulaştırdığı ve bulaştıracapğı hastalıklarla mutluluklar
:KK11:

Tamamını okuma gereği hissetmedim.
Çocuklarınızı düşünüyorsanız bir an önce boşanmalısınız.
Psikolojisi bozuk anne ve babadan sağlıklı düşünen çocukların yetişmesini beklemek hata olur.
Eşinizden ayrıldığınızda kendinizi daha rahat toparlayabileceğinize inanarak söylüyorum bunları.
Hem kendinize hemde çocuklarınıza yazık etmeyin. Kendinizden vazgeçmiş olabilirsiniz ama 2 tane evlattan bahsediyoruz.

ne olur dizginleyin beni haklısınız,18 yaşımdan beri bununlayım,gözümü onunla açtım,evliliği bu sandım,bu keskin virajı zor alacağım biliyorum onun için yazdım buraya,salağım evet aptalım ben de hastayım evet,sağlıklı düşünemiyorum,bir gün evimize neden gitmiyoruz diyecek olan 9 yaşındaki kızıma,15 yıllık emeğime kıyamıyorum belki ama bu kurumun evlilik değil rezillik olduğunun fazlasıyla da farkındayım:(

işte her alkolu kumarı sigarası olmayan adam iyi adamdır demek değil.. çocuklarınıza iyi davranması da onun iyi bir baba olduğunu gösterir tabi bu da bence göreceli .. çocuklarının annesini döven adam iyi babada olmaz bana göre.. ama siz hep iyi yönlerini görmeye göstermeye çalışmışsınız bunca zaman..

umarım eşinizin kötü bir adam olduğu gerçeğiyle yüzleşirsiniz bir an önce..

yazmadığım için kızanlar var,işlek bir mağazanın sahibiyim ve çok fazla giren çıkan var o yüzden ara ara yazabiliyorum

Çocuklar olmadan önce de bu şekilde yaşayan bir adamsa bu tür hastalıkların çocuklarınıza geçme ihtimali olabilir
Onlara da test yaptirin

Peki sen bu arada etkilenmedin mi ya hani başka kadınlar la olunca gelip sana hastalık bulaştırma ihtimali çok fazla da. Bi tanıdığım esi senelerdir kadını aldatıyormuş. Ama kadının ayağı kadın hastalıkları bölümünden eksik olmuyordu. Aldatıldığını anlayınca sebebini de anladı . O yüzden. Tabi inşallah yoktur da.

Eşin biliyor mu bu durumu ?
biliyorsa ne tepki verdi merak ediyorum doğrusu ..
O eve geri dönmen senin için intihar olur biliyorsun değil mi ?
evet biliyor,çok üzüldü,abartmıyorum belki vicdan azabından 3 günde saçları beyazladı,türkiyedeki tüm profosörleri araştırdı

vallahii pess ağzım açık okudum bee arkadaş sen daha neyi bekliyorsun ailen arkanda ee daha nee böyle bir adamla evli olsaydım (allah korusun) kimse arkamda olmasa bile çocuklarım küçük bile olsa kesinlikle bitirmiştim bu kadar nett üstelik birde hastalık kapmışsınız hayır anlamadığım adamın başkalarıyla birlikte olduğunu bile bile siz nasıl ilişki yaşayabildiniz ona çok şaşırdım ben elini dahi tutamam

Çocuklar olmadan önce de bu şekilde yaşayan bir adamsa bu tür hastalıkların çocuklarınıza geçme ihtimali olabilir
Onlara da test yaptirin
evet doktorum özellikle 9 yaşındaki kızımın da risk grubunda olduğunu söyledi:(

ne olur dizginleyin beni haklısınız,18 yaşımdan beri bununlayım,gözümü onunla açtım,evliliği bu sandım,bu keskin virajı zor alacağım biliyorum onun için yazdım buraya,salağım evet aptalım ben de hastayım evet,sağlıklı düşünemiyorum,bir gün evimize neden gitmiyoruz diyecek olan 9 yaşındaki kızıma,15 yıllık emeğime kıyamıyorum belki ama bu kurumun evlilik değil rezillik olduğunun fazlasıyla da farkındayım:KK43:

bak canım o çocuklar büyür evlenir gider sen kaldığınla kalırsın.. çocukları boşamayacaksınız zaten siz karı koca olarak kendinize yeni bir yön çizeceksiniz.. çocukların arkasına sığınma..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back