kesinlikle konu gerçek,herşeyin üzerine yemin edebilirim,evet çocuklar babaya düşkün,bu sıkıntılar dışında evine bakan,çocuklarını önmeseye,alkolu kumarı,sigarası dahi olmayan bir adam,isteklerimi belki de vicdani rahatsızlığından dolayı sürekli yerine getiren bir adam,bu pisliklerini araştırıp yüzüne vurmayınca,gayet sakin bir adam ve sürekli sevgi sözcüklerine boğan bir adam ama artık çok yıprandım nereye kadar görmemezlikten gelebilirdim.ARAŞTIRMASAYDIN DİYEN ARKADAŞLAR VAR,ÇOĞU ARAŞTIRMADAN DÜŞTÜ ÖNÜME,nasıl yüzüne vurmadan ona kadınlık yapabilirdim
kuran çarpsın gerçek,vallahi şimdi smirden geldim,özelden numaramı yazar,herşeyi watsaptan atarım,inanın bu kadar sıkıntının arasında hastalığım aklıma bile gelmiyor,2 tane evladım var,onların düzeni bozuldu,15 koca yıl,hiç olmadığı kadar geçek.bence sen bi hikaye uydurdun yazdın çizdin şimdi geçtin kenara izliyorsun.. bir de öğrendin bi hastalık ismi tüm sorulara cevap yok hastalık sorularına cevap veriyorsun..
konu kesinlikle fake.. değilse öyle olmalı.. yoksa bence sen bu evlilikte gayet mutlusun devam et.. biz burda ayrıl deyip de vebalini almayalım..
spiral kontrolünde doktorum tesadüf smir de alalım dedi 6 ay önce çıktıHıv vürüsü kaptığınızı nasıl öğrendiniz ??
kesinlikle konu gerçek,herşeyin üzerine yemin edebilirim,evet çocuklar babaya düşkün,bu sıkıntılar dışında evine bakan,çocuklarını önmeseye,alkolu kumarı,sigarası dahi olmayan bir adam,isteklerimi belki de vicdani rahatsızlığından dolayı sürekli yerine getiren bir adam,bu pisliklerini araştırıp yüzüne vurmayınca,gayet sakin bir adam ve sürekli sevgi sözcüklerine boğan bir adam ama artık çok yıprandım nereye kadar görmemezlikten gelebilirdim.ARAŞTIRMASAYDIN DİYEN ARKADAŞLAR VAR,ÇOĞU ARAŞTIRMADAN DÜŞTÜ ÖNÜME,nasıl yüzüne vurmadan ona kadınlık yapabilirdim
spiral kontrolünde doktorum tesadüf smir de alalım dedi 6 ay önce çıktı
evet biliyor,çok üzüldü,abartmıyorum belki vicdan azabından 3 günde saçları beyazladı,türkiyedeki tüm profosörleri araştırdıEşin biliyor mu bu durumu ?
biliyorsa ne tepki verdi merak ediyorum doğrusu ..
O eve geri dönmen senin için intihar olur biliyorsun değil mi ?
evet doktorum özellikle 9 yaşındaki kızımın da risk grubunda olduğunu söylediÇocuklar olmadan önce de bu şekilde yaşayan bir adamsa bu tür hastalıkların çocuklarınıza geçme ihtimali olabilir
Onlara da test yaptirin
ne olur dizginleyin beni haklısınız,18 yaşımdan beri bununlayım,gözümü onunla açtım,evliliği bu sandım,bu keskin virajı zor alacağım biliyorum onun için yazdım buraya,salağım evet aptalım ben de hastayım evet,sağlıklı düşünemiyorum,bir gün evimize neden gitmiyoruz diyecek olan 9 yaşındaki kızıma,15 yıllık emeğime kıyamıyorum belki ama bu kurumun evlilik değil rezillik olduğunun fazlasıyla da farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?