5 yıldır farklı farklı kadınlarla aldatılıyorum ama evliliğimi bitiremiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hastayım evet rahim ağzı kanseri şüphesi var,hpv virüsü kaptım tip 18 daha bugün yine smir verdim

hastalık kısmını yazmadım,evet hastayım hpv virüsü kaptım,rahim ağzı kanseri lezyonları mevcut,hpv +tip 18

Arkadasim daha ne olmasini bekliyorsun allah askina ya hasta olmussun defalarca aldatilmissin daha ne gelebilir basina buldugu bir kadinla seni ayni evde yasamaya mecbur edince mi bosanacaksin

Seni 5 yıldır düzenli aldatıp, sen yakalayınca tekrar edip sonra da yine aldatan o adamlıkla alakası olmayan kocan olacak yaratığa (kusura bakma ama hakkettiği tanım bu bence) güvenip tekrar deneyebilecek misin ???
Üstelik hıv virüsü kapmışsın ..
Bu herif senden geçmişini değil geleceğini de çalmış ..

Sen hala düzelecegine inaniyorsan gercekten tebrikler

Insanin midesi kaldirmaz ya

hastayım evet rahim ağzı kanseri şüphesi var,hpv virüsü kaptım tip 18 daha bugün yine smir verdim

Yani bir insanın kendisine yaptığını başkası kesinlikle yapamaz.
Eşiniz mide bulandırıcı. Değil 5 yıl aldatmalarına katlanmak 1 saniye bile katlanılmamalı bu yaratığa.

Kesinlikle boşan .Sen yuvamı yıkmak istemiyorum diyorsun ama ortada yuva falan yok.Bu kadar midesiz Bi adam için yıprandığına değmez.İğrenç 30tane hayat kadını midem bulandı

bence sen bi hikaye uydurdun yazdın çizdin şimdi geçtin kenara izliyorsun.. bir de öğrendin bi hastalık ismi tüm sorulara cevap yok hastalık sorularına cevap veriyorsun..
konu kesinlikle fake.. değilse öyle olmalı.. yoksa bence sen bu evlilikte gayet mutlusun devam et.. biz burda ayrıl deyip de vebalini almayalım..

Sen kendine yapacağını yapmışsın ve yapmaya devam ediyorsun biz ne yapabiliriz.eşinin seni aldatan organını mı bağlayalım,sana vuran elini ayağını mı kıralım,kötü söz söyleyrn dilini mi koparalım ne yapalım?

Niye soruyorsunuz ki? Bunca yasanmisliktan sonra hala evlisiniz ve hala geri dönmeyi düsünüyorsunuz... Hastalikta bulasmis... Ne dememizi bekliyorsunuz? Yok desek ne olcak? Simdiye kadar 30 kere bosamis olmaliydiniz... Yapmamissiniz vede yapmiycaksiniz.... Her iki tarafta alismis... Evlatlariniza acidim... Allah onlarin yardimcisi olsun insallah...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…