5 yıl sonra vajinismusu yendim :)

Anlamamak için neden direniyorsunuz? Ben size yalan söylüyorsunuz demiyorun zaten. Bu şekilde ilişkiye girmeniz de sizin için bir başarıdır elbette. Yok aldamışsındır, yok kocan iyi dayanmış diye boş boş yorumlar var. 1 gün sevişmeseler kocaları bunları aldatıyor herhalde. Hoş ilişkiye girmemek demek cinsel yakışlaşma olmaması değil. Bunun da bilincindeyim. Gereksiz çıkışlar yapmayalım. Benim demek istediğim sizin henüz tam anlamı ile iyileşmediğiniz. Siz hala tedavi aşamasındasınız. Uyuşturucu krem kasılmanıza belirli ölçüde engel oluyor. İsteseniz de istemeseniz de kasılmıyorsunuz. Bu bir süreç ve sizin için sonu ancak bu kremler olmadan ilişki kurduğunuzda olacak. Ben iyileştim demeniz yanlış bir bakış açısı. Ayrıca psikiyatriste gitmedim, gerek yok, egzersizler boş iş demek tam bir cahillik. Eğer öyle olsaydı herkese bir krem verir gönderirlerdi. Bacağını açamayan, kendisine dokunulmasına izin vermeyen kadınlar var siz nasıl boş diyebilirsiniz psikolojik boyutuna? Üstelik 5 yılınızı heba etmişken. Bu kadar uzamasına yardım almadığınız için sebep olmuşsunuz ve hala oluyorsunuz. Bunu da savunuyorsunuz. Vajinusmus başta bedensel olmak üzere, psikolojik sebepler araştırılarak çözülür. Bu sebeple tavsiye verirken önce durumunuzu kabul edip sonra konuşmak gerekiyor.
Sen ordaki mesajı nasıl okumuşsun canım ben egzersiz boş demedim egzersizle yenen çok arkadaş var evet ben beş yıl boş beklemedim kendi cabalarimla uğraştım evet gitmedim doktora gitmek istemedim halada istemiyorum ki ben kendimi çok iyi tanıyorum ben bunu yapabiliyorsam zamanla kremi bırakırım neyse sizlerin dediği olsun yenememissim ben evet öyle yenmedim de yalan söylüyorum yendim diye kendimi kandırıyorum

.
Ilk evlendiğimde bende de vardi.
Ben baska bir boyuttum.
Herkes yapar ama ben asla yapamam diyordum
Cok kotuydu yani.
Saolsun iyi bir terapiste denk geldik.
Şaka gibi tek seansta halletti

Direk geçmiş olsun deseniz daha iyi olurdu sanki beş yıl hastaneye gitmemissinde parayı da attın hadi cebe der gibi konusmyssunuz açıkçası kimse kimsenin durumunu bilemez lütfen ama yaa
5 senelik birikim derken maddi birikimden bahsetmemiş. 5 senedir ilişkiye girmeyince eş de oluşan istekten özlemden bahsetmiş. sıfırdan balayı yapın demiş. :KK48::KK48:

Vajinismus nedir bilmeyen kişiler lütfen yorum da yapmasın! Nasıl bir psikoloji olduğunu ufacık bir giriş denemesinin bile nasıl mutluluk verdiğini bilemezsiniz. Ben jinekologa da gittim kas gevşetici agrı kesici uyusturucu krem ve kayganlaştırıcı jel yazdı ve psikoloğa gitmemi önerdi. İsmi bilindik o sizin söylediğiniz 3 seans 5 seans yerlere gittim 5000tl ücret isteyince geri dönmek zorunda kaldım daha makul fiyatlı yine bilindik bir doktora gittim 5 seans kadar. Önce kendisi bana anatomik yapıyı vs anlattı kafamı biraz rahatlatıp parmak egzersizleri ödevi verdi. Tabi ki yapamadım. Bu kez psikolog uyusturu krem ve kayganatırıcı jel verdi parmak egzersizlerini öyle yapmamı istedi. Ben orası uyusuk olmasına rağmen bunu yapamadım çünkü psikolojik bir durum bu. Parmak mum aparat vs. Kullanma amacı zaten o bölgeye birşeyin girebileceğine bilinçaltını inandırmak. kremle bir zevk almıyor olabilir ama artık beyni biliyor ki o bölge duvar değil kapalı bir yer değil giriş çıkış yapılıyor eğer azmederse kremi kullanmazsa da çok rahat ilişkiye girecek ve sizin için çok önemli olan o zevki alacak. (Buda sizlerin bahsettiği o psikologların sözleri) Biz vajinismuslular için o zevk o kadar önemsiz ki yıllarca oraya bir şey girmesin diye büyütülen bizler şimdi kulak çubuğu girse mutluluktan havalara uçuyoruz!

.
Ilk evlendiğimde bende de vardi.
Ben baska bir boyuttum.
Herkes yapar ama ben asla yapamam diyordum
Cok kotuydu yani.
Saolsun iyi bir terapiste denk geldik.
Şaka gibi tek seansta halletti
Terapistiniz kimdi acaba? Bende henüz yenemedim ama nereyi arasam ucuk fiyatlar söylüyor ve benim o kadar maddi imkanım yok

Back
X