Anlamamak için neden direniyorsunuz? Ben size yalan söylüyorsunuz demiyorun zaten. Bu şekilde ilişkiye girmeniz de sizin için bir başarıdır elbette. Yok aldamışsındır, yok kocan iyi dayanmış diye boş boş yorumlar var. 1 gün sevişmeseler kocaları bunları aldatıyor herhalde. Hoş ilişkiye girmemek demek cinsel yakışlaşma olmaması değil. Bunun da bilincindeyim. Gereksiz çıkışlar yapmayalım. Benim demek istediğim sizin henüz tam anlamı ile iyileşmediğiniz. Siz hala tedavi aşamasındasınız. Uyuşturucu krem kasılmanıza belirli ölçüde engel oluyor. İsteseniz de istemeseniz de kasılmıyorsunuz. Bu bir süreç ve sizin için sonu ancak bu kremler olmadan ilişki kurduğunuzda olacak. Ben iyileştim demeniz yanlış bir bakış açısı. Ayrıca psikiyatriste gitmedim, gerek yok, egzersizler boş iş demek tam bir cahillik. Eğer öyle olsaydı herkese bir krem verir gönderirlerdi. Bacağını açamayan, kendisine dokunulmasına izin vermeyen kadınlar var siz nasıl boş diyebilirsiniz psikolojik boyutuna? Üstelik 5 yılınızı heba etmişken. Bu kadar uzamasına yardım almadığınız için sebep olmuşsunuz ve hala oluyorsunuz. Bunu da savunuyorsunuz. Vajinusmus başta bedensel olmak üzere, psikolojik sebepler araştırılarak çözülür. Bu sebeple tavsiye verirken önce durumunuzu kabul edip sonra konuşmak gerekiyor.