5 yıl önceki kendiniz şimdi karşınıza çıksa ona ne söylemek isterdiniz? :)

sakın dur o çocuğa kaptırma kendini aşık olma sana sonrasında yapackları çok ağır olacak kaldıramazsın der kendimi engellerdim ve tabi bir de o çocuk senin üniversiteyi kazanmana 1 yıl engel olacak derdim ahh keşke geçmişime dönsem de engel olabilsem yapamdığım gurursuzluk kalmadı bee şu an bunu yazarken bile yine kendime bir ez daha kızdımm :20::47:

doğru erkek karşına çıkıcak bekle.
boşluktan yanlış kişilere kapılma.
kendine kötü davranılmasına izin verme.
ayy evlenemiyom diye falan üzülme. nişanlanıcaksın 5 yıl sonra.
ama çok kolay olmıycak. sabretmen gerekicek çok.

Daha çok ders çalış, takma kimseyi..Kimseye güvenme, herkesi kendin gibi bilme..Kimse için de üzülme:47:

Salaksın sen!
Hiç değişmiyorsun hatalarından ders almıyorsun kendine gel..

derdim :57:

sana çok aşık bir adamla nişanlandın.onun kıymetini bil.sakın onu üzme.unutma herşeyiyle sana geldi o.ve beş yıl sonra kadınlar klübünde onunla iyi ki evlenmişim diyeceksin ...

Son düzenleme:
^^üniversiteyi bu kadar dert etme kazanmasanda olur senin büyüttün gibi bişey yok hobi kurslarına git^^ derdim:51:

Milletin aklına değil, kendi aklına uy, seçme zamanı geldiğinde ne yap ne et git bu şehirden yoksa ileride harcadığın zamana pişman olacaksın. :20:

'Salak,dikkat et hayatının hatasıyla karşılaşmana 2 sene kaldı' derdim

zaman cok kiymetli ,sakinnnn bu zamanini gereksiz seyler için harcamaaaa,her gunun tadini cikararak yasaaa..

sen şimdi bu 5 yıl içinde öyle değişik şeyler yaşayıp öyle havalarda geziceksin ki 5 yıl sonra bir bakmışsın aynı başladığın noktaya dönüvermişsin derdim

Back