5 yıl önceki kendiniz şimdi karşınıza çıksa ona ne söylemek isterdiniz? :)

bak sevgili 5 yıl önceki halim, 2 yıl sonra biriyle çıkmaya başlayacaksın ve herşey gzel gidecek, sen de kendini fazla kaptırıp hatalar yapacaksın , ipleri onun eline vereceksin , yapma.. bırak herşey ilk başladığı gibi devam etsin yoksa onun sevgilisinden çok küçük kızı olacaksın.. annene sıkıca sarıl , tüm kötü anlarında yanında olacak. babana sahip çık sağlığına dikkat etsin, yoksa çok üzüleceksin.. ablanla tartışma çünkü 4 yıl sonra gidecek ve onu uzuun süre göremeyeceksin.. sağlığına dikkat et , çok yağlı yeme çünkü erken yaşta ve 48 kiloda kolesterolün çıkacak.. izmirin tadını cıkar. her aksam yemeğini kordon'da ye ve her kahvaltını göztepe'de yap.. Pasaporta git günbatımını izle. hızlı yaşa, bırak kim ne derse yesin.. sevgili 5 yıl önceki halim , bütün arkadaslarını uyar, birçoğu hayatlarını karartacak kararlar alacak..

Yol yakınken şu okulu bırak başka bi meslek seç kendine, ilerde bu işi yaptığın için her allahın günü söyleneceksin !!!

Git derslerine çalış bırak milleti yaa deli misin nesin görürüm seni ilerde derdim. :1::1::1:

ah'lar vah'lar yaşatacaksın 5 yıl sonraki bana kendine gel.. neden pişmanlıklara kapı açıyorsun.. ah cahil ben seni uyaramıyorum napıcam ben.. kimseye hakkettiğinden fazla değer verme kimseyi kendin gibi görme.. cehennemin taşları iyilikten örülmüştür bilmiyor musun bunu?

(5 yıl önceki halim şuanki halime bu şarkıyı söylerdi eminim SEN BENİ TANIMAZSIN.. SEN BENİ UZAK SANIRSIN BİLİRİM SÖZ DİNLEMEM..:43:)
[video=youtube;LEOYAKdCiyg]http://www.youtube.com/watch?v=LEOYAKdCiyg[/video]

Şuan çok karamsar ve memnuniyetsizsin.. anlıyorum ama sakın pes etme. herşey o kadar güzel olacak ki : )
Sadece korkak davranma kendini acımasızca eleştirme. Ve o diş doktorunu dinlemeliydin. Sen kendini düşündün ve yok dedin o yaşta yapamadığına şimdi cesaret edeceksin. Unutma şartları daha ağır : ) Derslerine biraz daha çalış kimse için ikinci plana atma onları.. Biriyle tanışacaksın, o sana bu yaşına gelene kadar görmediğin göremeyeceğin şeyler yaşatacak. Kendini olgunlaşmış hissedeceksin. Tabii bunu üstünden 1 yıl geçince. Atlatana kadar öyle ağlayacaksın öyle acı çekeceksin ki. Eğer ilk hatasında hayatından uzaklaştırırsan da tecrube edinememiş olacaksın. Çünkü o aflar yüzünden bunları yaşadın. O nedenle yaşa, üzül boşver. Onu unutmak için totalde 2 hata daha yapacaksın. Birine yazık edeceksin, biri de sana yazık etmesine ramak kala kendini kurtaracaksın. Sen artık bir tecrube küpüsün :P

neden ilk dogdugumuz an yazılmadık birbirimize derdim neden ben acılar cektikten sonra cıktın karşıma daha aklım başımda yaşamak isteredim

evlenmek için bukadar beklicemi bilsem git başka birini bul daha çok beklicen derdim miii???? :59::59:
demezdim heralde yaaa

Son düzenleme:
inadını kırıcaklar....şaşıracaksın olana bitene ve üzüleceksin birazzzz....ama sabrına sen bile inamayacksın....

hayatını doya doya yaşa...bekarlık sultanlıktır...:1:bak hiç bi sorumluluk almak zorunda değilsin kafana göre takıl...bol bol uyu çocuk olunca hasret kalcaksın uykuya derdimm:9:

Silkelen kendine Gellll.....
baska insanlari kafaya takmayi birak....
su sinirlerini'de aldir... bu yasta ne bu sinir... !!
ne bu agresiflik...
ha bideee konusmayi ögren...
duygularinida kontrol ett!!!!

DERDIM :))
:64:

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
valla beni sıkıcı bulacağı için dinlemezdi sanırım ama yine de ona; melek gibi bir kızın olacak....heyecanlanma ama çok mutlu olacaksın..biraz daha sabret derdim...moral olurdu garibime..

hemen o kendisinden 5 yaş büyük erkeklerle takılan kız arkadaşlarından uzaklaşıp ders çalış adam gibi fen lisesini kazan derdim

Back