5 yıl önceki kendiniz şimdi karşınıza çıksa ona ne söylemek isterdiniz? :)

o psikolojik sorunlari olan kadin var ya iste onu cekmek zorunda diilsin.memnuniyetsizliginin acisini senden cikartip senide kendine benzetmesine izin vermeeeeee!!!!!!!!!!!

bide o karsina cikan ve muhtemelen bidaha yakalayamayacagin is sansi varya hic düsünmeden kabul et.kocani dinleme.....

Sakın bir hata yapıp hayatından çıkardığın gereksiz arkadaş tayfasını tekrar hayatına sokma,bunlardan sana sadece zarar gelir,acıma vicdan yapma ilerde sana birçok ajitasyon yapıp kendini acındıracak ve seni bir güzel kullancaklar,arkana bakmadan devam et derdim..

otur dersini çalış sonra çok pişman olucaksın sakın o bacakları çarpık olan dişlek kızla arkadaşlık yapma sana çok zararı dokunacak bide sakın o çocuğa aşık olayım deme 5 yıl sonra hayatını mahfedicek ve seni tercihlerden sonra terkedicek haberin yok

Salaakk mısınn ne diye gittin o liseye?
Hemde annen gayet güzel bir liseye göndermeye istekliyken.
ah ahh hem inat gidiceksin dimii..
neyse aklını başına topladın neysekiii :54:

Aferin cocum bu yolda devam et. :9:

"Evde kıçının üstünde oturarak geçirdiğin onca vakti değerlendir. Spor yap, istediğin dilleri öğren; sonra ilerde iş hayatına girince vakit bulamayacaksın. Gerisini takma, hayatı akışına bırak güzel şeyler olacak. Sen sadece o günler geldiğinde kendini daha donanımlı yapmaya bak." derdim. 5 yıl sonraki kendim bana ne derdi acaba? :D

keşke

-ailene karşı saygılı olsaydn
-yalan konuşmasaydn,dikkat çekici davranmasaydn
-derslerine çalışsaydn
-hiçbir ilişki yaşamasaydn
-paranı dikkatli harcasaydn
-arkadaşlarını dikkatli seçseydin
-danstan vazgeçmeseydin
-sigara ve alkole meraklı olmasaydın
-ağır ve saygıdeğer olsaydın
-masum ve gizemli olsaydın..

bunlaar bunlaaar...:43:

pişmanlığım daha çok eğitimimle ilgili ve

2007 senesinde olacağımıza göre bu seneki öss'de 2 yıllık büro yönetimi,yerel yönetimleri yaz onu oku
bekleme boşuna çocuk gelişimini:9:

Derslerini aksatma, çok çalış, arkadaşlarını doğru seç, olur olmaz insanları hayaatına sokma derdim :),

şuan 2007 yılında olsam kendıme sadece babana güvenme değer verme bu kadar hak etmıyor derdım

o zamanlar pembış gözlüklerım olduğu ıçın pek fazla anlayamamışım :103:

bıde o sarı çocuğun peşını bırakırdım kendıme yazık etmışım :7:

seni çok sıkıntılı günler bekliyor. bol bol enerji depola.:50::25::43:

Ah E ahh.. Keşke annenin kıymetini daha iyi bilseydin. Kafanı kullansaydın, mantıklı düşünseydin biraz, derslerine daha önem verseydin ne olurdu sanki? Kendin kazanmış olurdun işte. Yalanlara da başvurmazdın hem. Kararlı davransaydın keşke iradene sahip olsaydın. Hayatına özen gösterseydin.

Back