5 yıl önceki kendiniz şimdi karşınıza çıksa ona ne söylemek isterdiniz? :)

mahzey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
9
0
36
Ankara
Haydi Hanımlar Buraya :)

ben bırak o çocuğu da derslerine bak derdim:34:

Haydi Hanımlar Buraya :)

ben bırak o çocuğu da derslerine bak derdim:34:

"yaaa kızım malmısın sen bu adamın nesını sevdın allahanı sunun tıpıne bı bak bee ne kadar zevksızmıssın ööööğğ" derdım kesım :27:

bi erkek seni ilk gördüğü günden beri evlenmek istediğini söylese bile sana bunu hissettirse bile her dediğine evet dese seni el üstünde tutsa bile üstelik bütün ailen onu tanıyo diye sana ihanet etmeyecek diye birşey yok a kalbim bunu unutma sonra güvendiğin dağlara oyle bir kar yağar ki.....:14:

sen bu çocukla evleneceksin boşuna kendini oyalama onuda önemse derdim sonraa hayallerinin peşinden git derdimm derdimde derdimm:34:

Adamı hasta etme derslerine bak ağzının ortasına patlatırım heee:57:
Takma o malı kafaya bakkk 5 yıl sonra saçların bembeyaz olur karışmam heeee:36:

2006 daevlendim tam benlik olmuş
ne işin var kızım evlilikle gez dolaş hayatını yaşa evlilik sana göre değil

5 yıl önce 4 yıllık evliydim :68:

kendinden çok taviz veriyorsun yapma böyle tepene eden çok olucak kendine gel derdim :57:

O cocukla sakın cıkma!
Hayır hayır onlada olmaz!!
Ya bu tipsizin nesine asık oldun sacmalama!
Bunlada cıkma onlada cıkma sunlada cıkma!!:52::52:

" Bak şekerim 5 yıl sonra evlenmiş olcan ve atanamamış olcaksın ona göre şimdiden baba parası yerken hayatının tadını çıkar ve ufaktan ufaktan ders çalışki atanabilesin bak benden demesi sonra demedin deme..." derdim.

gerizekalı aptal bu kadar merhametli olmak zorunda mısın herkese inanaıp kanıyosun o mal arkadaş müsvettesini derhal yanında uzaklaştır kullanılıyosun deymez senin yanında prestij kazanıyo farkında değil misin.:57::57: o salak çocuğa da hiç pas verme naparsa yapsın teklifini kabul edip onula çıkma ailen istesede boşver hayat senin hayatın :50:

çok gençsin yaaa, göz altı torbaların kırışıklıkların bile yok çünkü derdin yok, dert sandığın şeyler nekadar saçma.... o sevdiğin insanı hala seviyorum ben, onu çok özlüyorum, bigün onunla buluşucam, ve yaşamak istediğm herşeyi yaşicam :51:

boşuna üni sınavlarına çalışma stres yapma kendine okuyanda işsiz okumayanda boşveeerrr derdim:37:

Back