5. tüp bebek deneme ilaç yardımı

Kime göre neye göre gerçekçi? Yazdıklarından kendini ifade etmesinden rahatsızlık duymuş olabilirsiniz! Ama burda bu sürece hazırlanırken elinizde ilaç var mı diye soran bir kişinin doğmamış çocuğunun akıbeti sizi neden bu kadar rahatsız etti? Kadın siz ilaç vermezseniz tüp bebek yaptıramayacağım demiyor ki. Aldıklarım var alamadıklarım var şu tarihe kadar elinde boşta olan var ise yardım etmek ister misiniz diyor. Bunun nesini bu kadar abartılı buluyorsunuz? Ben de denemem pozitif olunca elimdeki 2 kutu estrofemi götürüp 2 yılda eline 200 bin saydığım doktora götürüp verdim, size her maddiyattan hasta geliyordur ihtiyacı olan birine verirsiniz diye 120tlik ilacı alırken para ile oynayan doktor garipsemedi de siz burda yüksek meblağlı ilaçların aranmasını neden bu kadar garipsiyorsunuz? Rahatsız mı oldunuz yardım etmek istemediniz mi sayfadan çıkar gidersiniz! Bu kadar psikolojisi hassas kırılgan insanlar üzerinden ego tatmini yapmazsınız! Yazıktır günahtır!

benim açtığım umutlarımızı beraber yeşertmek için bebiş müjdeleri verdiğim konumu açtığım tarihe baksınlar kaç senedir uğraşıyorum bakalım....konuyu açalı olmuş 8 sene

Kızlar selam sizinle aynı yollardan geçtim çok şükür 15 haftalık hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin. Benim elimde bir kutu lutinus fitil 3 kutu fostimon 75 lik yumurta büyütme ilacı bulunuyor. İsteyene gönderebilirim. İlaçların ne kadar zorladığını biliyorum bende geçtim aynı yollardan belki azda olsa birine faydam olur. Bebeğimin sağlıklı olması doğması için dua ederseniz benim için kafi

3 tüp bebek denemesinden sonra hacamat yaptırdım biyoenerji de yapıldı. Hacamattan sonra 20 lerde seyreden fsh 7 ye kadar düştü. 3. adetin ardından da normal yolla hamile kaldım. Herkese denemesi için tavsiye ederim. Denemekten zarar gelmez.

geçen ay karı koca hacamat yaptırdık canım bu yeni tüp bebeğe başlamadan piskanlar gitsin dedik..
biyoenerji nasıl oluyor onu ilk defa duydum işte bu tedavimiz olumlu olsun etkisi olur diye hacamat yaptırdık canım

İnşallah bulursun canım

Gonal f elimde bu kadar var işinize yararsa özelden adres yazın gönderebilirim ücretsiz
Gonal f açıldıktan kısa bir süre sonra tüketilmesi gerekiyor diye biliyorum. Doktora sorup veya reçeteyi tekrar okuyup teyit edin. Çünkü ben öyle artan 150 lik gonalfı çöpe attım. Bir sonraki tedavide kullanmama izin vermedi doktor

Aralık ayında üniversite hastanesinde 19 bin raporsuz fiyat vermişti o bile çok geldi bize.kaldiki 50 ler falan çok zor cok

Belki konu ıle yanı ilaç ıle alakası yok ama dıyarbakır bahcecıye neden gıtmedınız bizde Muş’ta yaşıyorduk orda yaptırdım kuzum 4 yaşında yol masrafı da çok olur Ankara olur ise inş hayırlıca olur evlatlarınız

doktordan dolayı canım diyarbakırı çok araştırmadım berfu demirden herkes memnun o nedenle ankara kardeşim var kalma yeri de olur dedim ama en çok artık istediğimgüvenmek istediğim bir doktor olsun diye sizin adınıza çok sevindim darısı bizlere de inşallah amin 10 senedir beklemek kolay değil

Merhaba.Bende tüp bebek yaptım pozitif gördüm ama kimyasal oldu.Hacamat bende istiyorum yaptırmak bir tek sizmi oldunuz yoksa eşinizde?

maalesef bahcecıde rahım dılnedırme adı altında bıle ucret alınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…