5. tüp bebek deneme ilaç yardımı

elinde ilaç kalan arkadaşlar gerçekten ilaç ihtiyacı olanlara yardımcı olursa hayır için çok seviniriz

ben ankarada berfu demire gidiyorum temmuzda başlamayı düşünüyoruz
Anladım hayırlısı olsun güzel sonuca ulasırsin Allahın izniyle. Stres olmayın güzelce beslenin duanızı edin stres olma durumu olsa dahi canınızı dahi sıkmayın onemlı olan sizsiniz.

Anladım hayırlısı olsun güzel sonuca ulasırsin Allahın izniyle. Stres olmayın güzelce beslenin duanızı edin stres olma durumu olsa dahi canınızı dahi sıkmayın onemlı olan sizsiniz.
çevremizdekiler canımızı sıkıyor ama işte takmamaya çalışıyorum şuan biraz göçebe gibiyiz lojmanın boşalmasını bekliyoruz eşim şırnakta ben kardeşimdeyim bir düzenimizi kursak tedaviye de doğru düzgün başlayacağız vitamin falan verdi onları kullanmaya başlarım birkaç güne kadar canım...bir biz önemliyiz diyemedik hiç

elinde gonalf kalan ücretsiz yardım etmek isteyen olursa iletişime geçerse sevinirim

Elinde gonalf 900 olan varmı acaba maddi olarak durumum yok tedqviye başlıcaz ama malesef başlayamıyorum lütfen yardımcı olmql isteyen ulaşabilirmi çok duacı olurum

Elinde gonalf 900 olan varmı acaba maddi olarak durumum yok tedqviye başlıcaz ama malesef başlayamıyorum lütfen yardımcı olmql isteyen ulaşabilirmi çok duacı olurum
inşallah buluruz canım ben de aynı aramaktayım ama elinde olanlar yardımcı oluyorlar ..

sana dönüş yapan oldu mu bence ücretsiz vereni bulamayız
Aynen öyle vermek isteyen de parayla veriyor ki zaten paramız olsa o kadar biz kendimiz alırız dimi çalışmıyorum eşim de vermiyor nasıl alim mesela

bu kadar stres altındayken milyon tane ilaçda kullansan olmaz kuzum... önce sen kendini bi iyileştir devamlı hormonların ilaçlardan dolayı sıkıntılı halde psikolojinde öyle bedenin kendinde değil yani bence bi dr. mehmet fatih karslıyı bi dene birde bi psikiyatri ile görüş rahatlamak için en azından... birde herşeyi akışına bırak ... bende bi ara olmayacak korkusu yaşadım erken menapoz riskinden dolayı şimdi şükür zor yollardan geçip kucağıma alabildim umarım sende kısa sürede kolaylıklar ve güzelliklerle bi bebek sahibi olursun

çok stresliyim canım evet çok haklısın hayatımızın merkezinde eşimin ailesi sözleri annemi de kaybedince uzun süre panik atağımdan dolayı antideprasan kullandım...
tedaviye başlayacağım diye de bıraktım 5 ay önce şimdi bile hala zorluğunu yaşıyorum içmediğim için ama tedavi için içmemem lazım..milletin lafı sözü bitmedi bitmiyor da benim de yaşım küçük değil maalesef canım hoca da yaş önemli diyor insan korkuyor aslında bayağı rahatlatmıştım kendimi ama bazen yine daralıyor bunalıyorum ...
ALLAH tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin canım benim kurduğum hayaller ooo ah o hayaller olmasa var ya daha karamsar olurum heralde..
biz de inşallah kucağımıza alırız bebeğimizi de bayramlar bize o zaman bayram olacak...

Allah size ve tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar versin inşallah igerlerini bilmiyorum ama progestani ben de kullandım devlet karsiliyor bir sorun isterseniz

Merhabalar, benim elimde Lutinus progesteron var 3 kutu. Duphaston didrogesteron var 1 paket.
Estrofem var

Ihtiyac sahibi olan birine gondermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…