5. tüp bebek deneme ilaç yardımı

He yok belki de tedavi bile artık olmaz kendinden olur .Maddi açıdan çok bitik çünkü.Oda zor ben o yüzden doktora gitmiyorum atlatmaya çalışıyorum aşmaya çalışıyorum ilaçsız umarım aşarım bunu da kesinlikle yaşayan bilir zor süreç

inşaallah kendiliğinden olur

hiç sormadım zaten hepsini birden kullanılmayacak önce 150 vur der sonra artırır diye düşünüyorum
Bence sor hiç öyle demez boşuna 900 lük vermemiştir sana benim doktorum aynı eş değer bir iğne yada ilaçla olsa dahi kabul etmezdi onun yazdığı istedgini hep alırdık o yüzden

Bence sor hiç öyle demez boşuna 900 lük vermemiştir sana benim doktorum aynı eş değer bir iğne yada ilaçla olsa dahi kabul etmezdi onun yazdığı istedgini hep alırdık o yüzden
2 tane 900 lük aldık raporlar bir tane eksik var işte canım

inşaallah kendiliğinden olur
Canım arkadasimda kalmamış oda başkasına vermiş son bir tane başka bir arkadaşında varmış kalmış tarihine daha var fakat uyguna veririm demis malesef ücret istiyor

Eklentiler

• IMG20230523171223.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG20230523171214.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 45
Canım arkadasimda kalmamış oda başkasına vermiş son bir tane başka bir arkadaşında varmış kalmış tarihine daha var fakat uyguna veririm demis malesef ücret istiyor
haklı isteyebilir bu yollar çok masraf şimdi kardeşimin yanındayım eşim de misafirhanede kalıyor son ana kadar belki bulurum diye bekleyeceğim canım bulamazsak zaten mecbur alacağız ne yapalım şimdi iki taraflı harcama yapıyoruz

Ben sana gönderirim ücret talep etmiyorum ama bu geçen yıldan kalma hep dolapta sakldım ve sanırım haziranda bitecek son kullanma tarihi tedaviye başldıysan belki işine yarayabilir

Sizi köle haline getirmisler farkında mısınzı? Gercekten kendinizi kurtarın. Kaynanaya kaynataya 10 senedir bakmak ne demek. ? Siz bu dünyaya köle birilerine bakmak icin gelmediniz. Cocuktan önce halledilecek baska sorunlarınız var sizin.

Ankaradaki bahceci mi? Fiyatlar ne olmus

Eki Görüntüle 3251685
Ben sana gönderirim ücret talep etmiyorum ama bu geçen yıldan kalma hep dolapta sakldım ve sanırım haziranda bitecek son kullanma tarihi tedaviye başldıysan belki işine yarayabilir
hadi ya
şimdi eşim şırnakta ben kardeşimin yanında ankaradayım lojmanı bekliyoruz gelemez de eşim en erken temmuz dedik tedaviye şansa bak ya çok teşekkür ederim yine de ahh ahh birkaç ay daha zamanı olaydı şu ilacın

şırnağa tayinimiz çıktı şimdi lojmanı bekliyoruz 2 sene kendi kendime kalacağım ALLAH tan bir şey olmazsa kpss de çalışacağım ah tabii çalışan kadın olsam kimse birşey diyemezdi neredeyse şırnağa gidiyoruz diye kızacaklar bize köle mi olduk ne olduk bilmiyorum ama atanamadığım için tabii çok üzgünüm

Doğrudur canım eğer bulamazsan bir daha o kadar ücret verme eczaneye arkadaşta zaten uyguna veriyormuş ezcanede baya pahalı çünkü fiyatı geri dönüş yaparsın şu an değerinin altında veriyo çünkü ona göre dönüş yaparsın

tmm olur

İçindede 100 ml falan kullandım ben keşke daha önce verseydim sizin yazınızı okuyunca aklıma geldi bi dua yeterdi halbuki nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…