5. tüp bebek deneme ilaç yardımı

hayırlısı ile sağlıcakla hepimiz de seviniriz inşallah ilaçları maalesef alacağız yapacak bir şey yok ama elinde kalan kullanmayan yardımcı olmak isteyen arkadaşlar da olur dedim bir yardımlaşma bu yani..
ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah hepimiz sevinelim inşallah acılar da oluyor ne yazık ki ama bundan sonrası sevinçli haberler alırız inşallah amin

Kan pıhtılaşması nedeniyle benim kuzenim de 2 düşük yaptı. Üçüncüde hamilelik boyunca iğne vurularak (kan pıhtılaşmasın diye) evlat sahibi oldu. Size iğne yapılmadı mı bu konuda?
yok hayır hem oksapar hem de coaspirin kullandım fakat özelde denilen büyük ihtimal embriyolar kalitesiz olabilir bir arkadaşım da benim gibi yaşadı hem kimyasal hem düşük embriyolar genetik tanıya yollandı tek bir tane sağlam kaldı o kondu o da tuttu bize de öle yapılacak

Amin inşallah canım hakkinda hayırlısı olsun tabiki yardım etmek çok güzel bişey fakat artık insanlar bu işe çok fazla para harcadıkları için başka bir ilaçla iğneyi alıyor kalan iğneleri uyguna vererek.İnsallah pozitif olur

Me
Merhaba geçmiş olsun fiyatları nedir ilaçların

kesinlikle haklısın canım işte belki en azından gonalfi bulurum diye diyorum bakalım nasip kısmet bu yollar çok yorucu yollar maddi manevi artık yorgunluklarımızı da unuttuk tedavi olalım da diyoruz her şeyi unuturuz sevinince diyorum

Kesinlikle canım benim arkadaşım var bir tane onun elinde kaldı mı bilmiyorum onunda tedavisi yarım kalmisti gonalf varsa bir sorayım

Kesinlikle canım benim arkadaşım var bir tane onun elinde kaldı mı bilmiyorum onunda tedavisi yarım kalmisti gonalf varsa bir sorayım
teşekkür ederim canım tedavisi yarım kalmışsa yine de ihtiyacı olur yeniden tedavide kolay değil bu işler gerçekten de

ELİMDE BUNDAN 3 KUTU VAR. 31.10.2023 son kullanma tarihli. İstersen doktoruna sor bunu kullanabilir miyim diye vereyim sana.

Eklentiler

• image.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 46
Canim hangi doktora gidiyorsun ankara da kac yasindasin.

Canım gonolf kaçlık senin doktorun verdiği

10 senedir evliyim ve 10 senedir kaynanam ve kaynatama baktım özel sektörde çalışmaya fırsat bile olmadı kpss çalışmaya da fırsat olmadı kaynanam şimdi ayzaymır 1 senenin en az 6 ayı bende gerikalan bayramında seyranında ben memlekette bayram işlerini yapmakla çocuk da olmayınca her şeyi benden bekliyorlar görümceler çocuksuz hayata kendini hazırla kabullen zaten atanamazsın vs vs insan senelerdir evde otur otur zaten köreliyor ben yaşadıklarımı burada uzun uzun yazsamda bazı şeyleri inanın anlatamam anlatmaya kelimeler de yetmez

teşekkür ederim canım tedavisi yarım kalmışsa yine de ihtiyacı olur yeniden tedavide kolay değil bu işler gerçekten de
Tedavisi yarım kaldı ama ara verdi bir süre o yüzden gerek kalmadı devam etmesine Tabiki kolay değil asla hepimiz geçiyoruz bu süreçten Allah herkese yardım etsin anne olmak çok zor tutuncada acaba sonuna kadar. Gidicek mi diye de dusunuyosun.korkuyor bu süreçte insan.

Hoca nasil? 46 yasinda hastalari var mi
45 yaşında bir hastası hamile kaldı geçende instagramda paylaşttı iki arkadaşım onda çocukları oldu hatta bana devlette boşapara döküyorsun bir kez dök orada dök dedi bence kesinlikle ona gidin ve labarotuar da çok iyi bahçecide onun için borcu harcı gözü kararttık başladık biz de şırnaktan gidiş geliş yapacağız

evet yeniden tedavi olacaksa kalan ilaçları işine yarar diye diyorum canım psikoloji de çok kötü insan korkmaz mı ben panik atak için antideprasan da kullanıyordum ama tedavi için bıraktım mecbur RABBİM bu yolda kimsenin emeklerini ziyan etmesin sadece yaşayan bilir bu yolları

Galiba oksapar için heyet raporu çıkması gerekiyordu…

Yanlış hatırlamıyorsam yani…
oksaparı ben kalp damar cerrahında rapor çıkarttık öyle aldım kan pıhtılaşması var bende doğuma kadar kullanmam gerekiyor yoksa eczanede vermiyorlar teşhis yazmıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…