• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. tüp bebek deneme ilaç yardımı

Bence maddi olarak toparlanmadan başlamayın bir ilaç aldınız ya sonrakiler ne olacak ben transferden sonra bitiyor sanıyordum ama bitmiyor kalp atışını duyana kadar haftada 1260 küsur TL verdim oksopar ve prolutexe kalp atışını iki hafta sonra duyduk ilaçlar kesilecek sandım ama düşük tehlikesinden dolayı devam ettik yine haftada 600TL prolutexe verdim 8 haftada kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım onada 16 bin verdim bu iş böyle garanti bir iş değil kimseden birşey beklemeden altından kalkabileceğiniz zaman yapmak gerekiyor yoksa para streside insanı çok yoruyor
Oksaparı sağlık ocagından ücretsiz temin edebiliyordunuz, aile heminize yazdırmanız yeterliydi.

bir dönem asta life kullandım ama onu etkisi yok bence..
d3+k2
q10
krill oil
ımpyrl
bir de arada b vitamini iğnesi vuruldum
ve bence büyük etkenlerden birisi de düzenli spor.. çünkü vücutta kan akışı hızlanıyor hücreler yenileniyor
kesınlıkle yaa, vucut spor ıle yenılenıyor cok haklısın canım

Oksaparı sağlık ocagından ücretsiz temin edebiliyordunuz, aile heminize yazdırmanız yeterliydi.

Pandemi öncesidir belki, tedavide ve gebelikte bende kullandım, 2021’de, başlarda parayla aldık hep bırakmaya yakın devlet karşılamaya başladı covid tedavisinde de kullanıldığı için

Merhaba. Bahsettiğiniz ilaçları sgk karşılamıyor o nedenle kullananlar da ihtiyacı kadar alıyordur. Ben de progestan dex kullandım ama hep birer birer aldım. Elinde kalan varsa da birkaç ampul falandır. O da kargo parasına değmez.

merhaba arkadaşlar..
4 tane tüp bebek denedim ilki taze diğerleri dondurulmuş son iki tüp bebek kimyasal yaşadım 1.5 sene önce kilolarım yüzünden bebek için tüp mide ameliyatı oldum 42 kilo verdim ..şimdi sıfırdan bahçecide tüp bebepe başlıyoruz artık başka çaremiz kalmadı insan da güç kuvvet de kalmıyor rapor çkardık ilaçlar için ama 4 gonalf 900 yazdı hoca ikisini karşıladı oxotide dı da sgk karşılamıyor dediler para ile alacaksınız onu da dediler elinde olan arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinir ve çok duacı olurum şimdi bzim tayinimiz şırnaka çıktı oradan gidip geleceğiz ankaraya eşimin ailesi para gidiyor diye çok baskı yapıyorlar senin yüzünden bu kadar masraf oluyor diyorlar kibarca o kadar çaresiz hissediyorum ki şuan kendimi senin anan baban yok da çocuğu sen daha fazla istiyorsun diyor görümcem senin kardeşin baba olmak istemiyormu yani dedim lafı da çok uzaktmak istemiyorum da ağlasam çözüm olmuyor aklıma burası geldi elinde olan yardım etsin lutfen

progestan dex
gonalf
oxotide ilaçlarını arıyorum arkadaşlar..
Öncelikle Allah yardımcınız olsun, insallah bu insanlardan kurtulursunuz. Ama yanlıs anlamayında durumunuz yokken cocuk yapmak biraz bencillik değil mi? Güzel bi dünya yaratamayacağınız, iyi bir eğitim aldıramayacağınız bir cocuk neden? Siz suan tek bi hususa takılmıssınız “hamile kalmak” ötesini berisini düsnmüyorsunuz. Siz bu ilaclarla bitecek mi sanıyorusnuz? Bu ilaclardan sonra transfer ücreti, dr ücreti yaptıranlar daha iyi bilecektir. Yahu yeğenim cuma günü dıs gebelik ameliyatı gecirdi 35 bin tl tuttu. İstanbul memorial hastnde. Hersey istediği gibi gitmedi ve dıs gebelik olustu. Biraz sığ düşünüyorsunuz sanıyorsunuz ki ben hamile kalayım tüm sorunlar sipsak çözülecek, sihirli değnek değecek.. yok böyle birsey yasınız kac bilmiyoum ama muhtemelen daha cok toysunuz böyle düşündüğünüze göre.. Lütfen insanlardan ilac istemek yerine önce isinizin gücünüzü oturtun, cocugunuza iyi bi gelecek verin

Ankara bahcecı pahalı biryer, rahim dinlendirme diye bos yere para istiyorlar. İ şallah sonucunuz olur. Embriyo genetıklı olunca cok para harcanıyor birde pozitif ten sonra da cok para harcanıyor. Tek maaşla zor bir durum. bazen bende denk getiremedim yazdıramadım oksapar 4000 için 680tl ve progestan fitil 190tl ödedim. Tüp bebek para işi Allah herkesın yardımcısı olsun.
Elimde 1 kutu estrofem
2 adet gonopeptly ve 1 kutu elenatal 1 (Folık asit) kaldı. 1 kutu monodoks.

Öncelikle Allah yardımcınız olsun, insallah bu insanlardan kurtulursunuz. Ama yanlıs anlamayında durumunuz yokken cocuk yapmak biraz bencillik değil mi? Güzel bi dünya yaratamayacağınız, iyi bir eğitim aldıramayacağınız bir cocuk neden? Siz suan tek bi hususa takılmıssınız “hamile kalmak” ötesini berisini düsnmüyorsunuz. Siz bu ilaclarla bitecek mi sanıyorusnuz? Bu ilaclardan sonra transfer ücreti, dr ücreti yaptıranlar daha iyi bilecektir. Yahu yeğenim cuma günü dıs gebelik ameliyatı gecirdi 35 bin tl tuttu. İstanbul memorial hastnde. Hersey istediği gibi gitmedi ve dıs gebelik olustu. Biraz sığ düşünüyorsunuz sanıyorsunuz ki ben hamile kalayım tüm sorunlar sipsak çözülecek, sihirli değnek değecek.. yok böyle birsey yasınız kac bilmiyoum ama muhtemelen daha cok toysunuz böyle düşündüğünüze göre.. Lütfen insanlardan ilac istemek yerine önce isinizin gücünüzü oturtun, cocugunuza iyi bi gelecek verin
haklı olduğunuz çok yer var evet ilaçlarla bitmeyecek kredi çektik borç aldık ama benim için zaman çok azaldı ben 38 yaşındayım anne babam yok evlat hasreti 10 senedir yaşıyorum ünv mezunuyum atanamadım çevremde yardım da beklemiyoruz eden de olmaz ha yakın arkadaşlarım diyor bebişin olunca kıyafettir beşiktir ayarlarız kendime almam çocuğuma alırım küçükken çocuk ne olsa giyer ha bu borçlar elbbette bitecek verecek durumu kullanmayan yardım etsin bir şeydir ben ahhh genç olsaydım dediğiniz doğru ama zaman çok daraldı bizim için

Ankara bahcecı pahalı biryer, rahim dinlendirme diye bos yere para istiyorlar. İ şallah sonucunuz olur. Embriyo genetıklı olunca cok para harcanıyor birde pozitif ten sonra da cok para harcanıyor. Tek maaşla zor bir durum. bazen bende denk getiremedim yazdıramadım oksapar 4000 için 680tl ve progestan fitil 190tl ödedim. Tüp bebek para işi Allah herkesın yardımcısı olsun.
Elimde 1 kutu estrofem
2 adet gonopeptly ve 1 kutu elenatal 1 (Folık asit) kaldı. 1 kutu monodoks.
4 tüp bebek denedim devlette canım ünv hastanesinde tüp mide ameliyatı oldum artık gözümüzü kararttık evet tek maaşla çok zor ama yaşımız da geçiyor ne yazık ki bakalım ALLAH bu yolda herkesin yar ve yardımcısı olsun ilaç iteyerek de ayıp ediyorsam da kusura bakmayın ben de eşimin bir masrafını indirmeye çalışıyorum

haklı olduğunuz çok yer var evet ilaçlarla bitmeyecek kredi çektik borç aldık ama benim için zaman çok azaldı ben 38 yaşındayım anne babam yok evlat hasreti 10 senedir yaşıyorum ünv mezunuyum atanamadım çevremde yardım da beklemiyoruz eden de olmaz ha yakın arkadaşlarım diyor bebişin olunca kıyafettir beşiktir ayarlarız kendime almam çocuğuma alırım küçükken çocuk ne olsa giyer ha bu borçlar elbbette bitecek verecek durumu kullanmayan yardım etsin bir şeydir ben ahhh genç olsaydım dediğiniz doğru ama zaman çok daraldı bizim için
Keske besikle, kıyafetle bitse… hayat böyle bisey değil, cocuk büyütmek böyle biseu değil. İnanın ben su satıları yazanın yası 22 falan sandım.. İlle atanamayınca başka is yapılmıyor mu? Hayatla savasmak yerine borc harc cocuk yapıp o borcun harcın icine cocuk dünyaya getirip evde oturmak bana mantıklı gelemedi kusura bakmayın. Bir cocugun annesiyle en ezından 5 yaşına kadar beraber olmasınu savunuyorum ama düzgün ve olgunlaşmıs maddi şartlar doğrultusunda tabi.. 38 yas biseylere baslamak icin gec bir yaş değil inanın. İlaçları bulmak değil mesele dr kontrolleri var hastane tatsız sürpizler vs vs .. yarım kova suyla yola cıkmaya çalışıyorsunuz yapmayın

4 tüp bebek denedim devlette canım ünv hastanesinde tüp mide ameliyatı oldum artık gözümüzü kararttık evet tek maaşla çok zor ama yaşımız da geçiyor ne yazık ki bakalım ALLAH bu yolda herkesin yar ve yardımcısı olsun ilaç iteyerek de ayıp ediyorsam da kusura bakmayın ben de eşimin bir masrafını indirmeye çalışıyorum
Nıckten biliyorum sizi. Ne kusuru. Burda herkes aynı dertten muzdarip. Keşke elimde iğne felan olsaydı gönderirdim bende olanları yazdım. Tek maaşla çok zor. Bence KPSS iyice hazırlanın cocugunuz olsa bile para gene lazım bir bayan kesinlikle calısmalı. Ne bölüm okudunuz ataması varsa biraz zorlayın.
Kendinizi yalnız ve çaresiz düşünmeyin Allah herşeyi bir yola koymuştur ama çaba göstermek gerek. Dediğimi düşünün sınava hazırlanın yaşınız genç olumsuz durum yok. Annede olursunuz Ümitsiz olmayın.
Tedavi öncesi vitamin takviye ler kullanın 3 ay öyle başlayın acele etmeyin. Beslenme önemli.
Omega 3 kuenzım q10, ımprly, arısütü, Folık asit, vs.. Takviyelere göz atın.

İşiniz çok zor Allah sabır versin kafası kıt ve cahil insanlar çok var çok iyi anlıyorum .. şırnakdan Ankara’ya git gel de çok zor olucak tabi Ankara şubesi yerine Diyarbakır Bahçeci şubesine gitmek istemezmisiniz? Daha yakın olur hemde aynı kliniğe bağlı..

Bence maddi olarak toparlanmadan başlamayın bir ilaç aldınız ya sonrakiler ne olacak ben transferden sonra bitiyor sanıyordum ama bitmiyor kalp atışını duyana kadar haftada 1260 küsur TL verdim oksopar ve prolutexe kalp atışını iki hafta sonra duyduk ilaçlar kesilecek sandım ama düşük tehlikesinden dolayı devam ettik yine haftada 600TL prolutexe verdim 8 haftada kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım onada 16 bin verdim bu iş böyle garanti bir iş değil kimseden birşey beklemeden altından kalkabileceğiniz zaman yapmak gerekiyor yoksa para streside insanı çok yoruyor
Merhaba canım bende çok fazla para döktüm ilaçlara doktora çok şükür İkizlerim oldu fakat 1.5 ay önce kaybettim malesef.hic bişey garanti değil tabiki ne hayaller kurduk ne ilaclar iğneler vurundum seninle aynı ilaçları ve daha fazlasını kullandım prolutex iğne 500 TL aliyodum 7 adet her hafta 500 veriyodum oksapar kutu kutu aliyodum hepsi düşük olmasın diye kullandım ama nasip olmayınca olmuyor ne yalan söyleyeyim bende tükendim hem maddi hem manevi benim elimde de çok kaldı iğne ilaç ben mecbur başka ilaçlar alamadigimdan elimdeki iğneleri çok uygun fiyata verdim yani dicem o ki pek bulunmaz hayrına verebilicek herkes bu iş için çok para döküyor çünkü en azından uyguna veren vardır belki

Nıckten biliyorum sizi. Ne kusuru. Burda herkes aynı dertten muzdarip. Keşke elimde iğne felan olsaydı gönderirdim bende olanları yazdım. Tek maaşla çok zor. Bence KPSS iyice hazırlanın cocugunuz olsa bile para gene lazım bir bayan kesinlikle calısmalı. Ne bölüm okudunuz ataması varsa biraz zorlayın.
Kendinizi yalnız ve çaresiz düşünmeyin Allah herşeyi bir yola koymuştur ama çaba göstermek gerek. Dediğimi düşünün sınava hazırlanın yaşınız genç olumsuz durum yok. Annede olursunuz Ümitsiz olmayın.
Tedavi öncesi vitamin takviye ler kullanın 3 ay öyle başlayın acele etmeyin. Beslenme önemli.
Omega 3 kuenzım q10, ımprly, arısütü, Folık asit, vs.. Takviyelere göz atın.
evet kpss ye de hazırlanacağım kışları kayınvalidem ben de kalıyordu 6 7 ay çalışamıyordum şimdi uzağa gideceğiz diye göndermeyecekler ilk defa getirmemiş olacağım kayınvalidemi kamu yönetimi okudum bakalım mülakatları falan kaldıracağız diyorlar ptt ye bile mülakat var düz memurlukta yani birkaç kitap almıştı eşim netten de derslere bakıp sıkı çalışacağım bellimi olur belki de olur o zaman ooo ne süper olur ALLAH bereketini de verir çocuğuna gelecek de kolay olur hayırlısı inşallah

aynen çok haklısınız benim de 2 kimyasalım da progestan dex günde 2 tane vurundum hep içinde 7 adet paketi 450 tl öyle bayağı masraf oldu tüp bebeklere de ayrı tüp mide ameliyatı oldum ona unv hastanesinde 20 bin verdik ailelerde zaten yok benim zaten annem babam yok atanamadım oturup ders çalışacağım yeniden belki de olur bilmiyorum para gidecek işte ama millet sürekli laf söyleyince lan şuradan bir ilaç bulurum belki diyorsun :) hayırlısı ne diyelim ALLAH sizlere de bizlere de tüm isteyenlere de hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah bu işler çok zor işler damdan düşenin halini damdan düşen anlıyor
Kesinlikle canım rabbim yardım etsin inşallah bir an önce atlatırsın bende bu durumlardan geçtim çünkü yakın zamanda malesef çocuklarımı kucağıma alamadım ama inşallah siz alırsınız nasip olur.Ben yeniden basliyacagim ama 1 senem var sezeryan olduğum için

genetikte bende de bir şey çıkmadı kan pıhtılaşması hariç 2019dan bu yana 4 tüp bebek son ikisiniüst üste mart ve nisanda yaptırdım bu arada tüp mide ameliyatı oldum o da çok zor bir süreçti benim için biz de 70 bin falan harcadık yani vitaminler takviyeler arada gittiğimizbaşka özeller 2 aşılamayı saymıyorum çok yorgunuz biz de maddi manevi ama benim yaşım küçük değil 38 yaşındayım zaman kalmadı çok mecbur kendimi güçlü hissetmem lazım dondurulmuş da kalmadı sıfırdan başlayacağız devlette yeterince denedim ilgisizlik falan anlatsam oo insanın psikolojisi kaldırmıyor bakalım inşallah yumurtalar kaliteli olup dondurmaya da kalır bu tedaviye başlarken bilehani belki ilki yine olumsuz olabilir diyerek her iki durumu düşünerek başlıyorum yani o kadar korkak oldum ki elimde olmadan bilemiyorum ALLAH herkesin yar ve yardımcısı olsun inşallah amin bu işler zor
Kan pıhtılaşması nedeniyle benim kuzenim de 2 düşük yaptı. Üçüncüde hamilelik boyunca iğne vurularak (kan pıhtılaşmasın diye) evlat sahibi oldu. Size iğne yapılmadı mı bu konuda?

Back