• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5.tüp bebek de negatif :((

merhaba tekrardan,
tüplerde sorun olsa da bizim geldiğimiz aşama tüp bebek ve artık tüplerin çok bir önemi yok eğer içinde sıvı barındırıp bizim işimizi bozmayacaksa tabii. odaklanmamız gereken yer şimdi yumurtalarınız. sayı ve kalite olarak en iyisini elde etmeye çalışmak. karşılaşacağımız zorluklar yaş kaynaklı olacak ve hekim olarak teknik imkanlar olarak bizi en çok sınırlandıran şey hayatın kendi akışı maalesef. menaopoz yaşıyorsunuz diyebilmemiz için adet görememeniz ve fsh değerlerinizin 20-40lı değerlere çıkması gerekir. bu nedenle fırsat varken denemeliyiz. sevgiler.

Aytun hanim merhaba persembe gunu telefonla gorusmusduk belcikadan hatirlarsaniz ben birsey soylemeyi unuttum benim tek sorunum tuplerim tikaliydi yumurtlamam iyiydi ancak anlattigim gibi son denememde 1 tane olusdu ve iptal edildi ancak sunu ogrenmek istiyorum ben kendi bunyemi taniyorum benim yumurtlamam adetin 14 gunune geliyor bana yapilan ultrasonda 6 gunuydu acaba yumurtlamami gecikdi cunku benn su anda yumurtlama donemimi hissediyorum ikincisi son ignelerden sonra bende ayak yanmasi ve yuz yanmasi olusdu bu ignelerin etkisimi yosa gercekden menapozami giriyorum.2 ayda once 4 yumurta sonra 1 hemen mi azaldida hemenmi menapoza girdim bana bilgi verirmisiniz ayrica esimle surekli catismaya girdik surekli cocuk cocuk yeter demeye basladi iyice sinirlerim bozuldu ben ne yapip ne edip kisa dogru size dedigim gibi turkiyede deneyecegim kucak dolusu sevgilerr

merhaba cevabınız için şimdiden teşekkürler.yumurta takibiyle bir gebelik yaşadım ama kalp atışı duyulmadı.2010 eylülünde bir tüp bebek denemesi 4 embriyo.iki şerli transfer ama sonuç negatif.nisanda bir aşılma belki doğal yolla şans artar.yine negatif.ağustosta bir tedavi daha. 3 embriyo 5. güne gidildi bi transfer edildi diğer ikisi 7 günde gelişim göstermediği için dondurulmadı.yaşım 39. yumurta takibinde yumurtaların gelişimi yavaş oluyordu.yumurtalarım acaba kalitesiz mi?eşimin değerleride düşüktü.kullandığı ilaçlar değerleri yükseltti.neden olmadığını düşünüyorum.hangi testleri yaptırmam gerekir.yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba bana verdiğiniz bilgilere dayanarak en önemli sorunun yaş kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve bence yumurta takibi ya da aşılama gibi tedaviler sizin için zaman kaybıdır. Size ait yumurta oldukça ve sizin denemeye sabrınız oldukça elbette ki klinik bulgularınız da gözeterek tedavilere devam etmenizi öneririm. Sevgiler. Bana ulaşmak isterseniz bahçeci kliniğinden 02123103100 numarayı arayabilirsiniz. Sevgiler.

merhaba cevabınız için şimdiden teşekkürler.yumurta takibiyle bir gebelik yaşadım ama kalp atışı duyulmadı.2010 eylülünde bir tüp bebek denemesi 4 embriyo.iki şerli transfer ama sonuç negatif.nisanda bir aşılma belki doğal yolla şans artar.yine negatif.ağustosta bir tedavi daha. 3 embriyo 5. Güne gidildi bi transfer edildi diğer ikisi 7 günde gelişim göstermediği için dondurulmadı.yaşım 39. Yumurta takibinde yumurtaların gelişimi yavaş oluyordu.yumurtalarım acaba kalitesiz mi?eşimin değerleride düşüktü.kullandığı ilaçlar değerleri yükseltti.neden olmadığını düşünüyorum.hangi testleri yaptırmam gerekir.yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba bana verdiğiniz bilgilere dayanarak en önemli sorunun yaş kaynaklı olduğunu düşünüyorum ve bence yumurta takibi ya da aşılama gibi tedaviler sizin için zaman kaybıdır. Size ait yumurta oldukça ve sizin denemeye sabrınız oldukça elbette ki klinik bulgularınız da gözeterek tedavilere devam etmenizi öneririm. Sevgiler. Bana ulaşmak isterseniz bahçeci kliniğinden 02123103100 numarayı arayabilirsiniz. Sevgiler.

bu kadar denemeden sonra eşim tekrar bi tüp bebek denemesini düşünmüyor.açıkçası umutlarımızın boşa çıkması bizde büyük yıkımlar yaptı ne yazık ki.inanın ne yapacağımı bilmiyorum.moralim çok bozuk.zamanım dar ama bu kadar emeğe karşılık hep başa dönüyoruz ne yazık ki.yumurta kalitesi haricinde bende bilmediğim embriyonun tutunmasını engelleyen başka şeyler olabilir mi?çok teşekkür ediyorum.

embriyo transferine kadarki kısımlarda bizler görebildiklerimizi sorunlar ve çözümler konusunda halletmeye çalışsak da transferin ardından verdiğimiz ilaçlar dışında tutnma mekanizmalarını değiştirecek ya da sorunu saptıyacak bilgilerimiz yok mallesef.
bu kadar denemeden sonra eşim tekrar bi tüp bebek denemesini düşünmüyor.açıkçası umutlarımızın boşa çıkması bizde büyük yıkımlar yaptı ne yazık ki.inanın ne yapacağımı bilmiyorum.moralim çok bozuk.zamanım dar ama bu kadar emeğe karşılık hep başa dönüyoruz ne yazık ki.yumurta kalitesi haricinde bende bilmediğim embriyonun tutunmasını engelleyen başka şeyler olabilir mi?çok teşekkür ediyorum.

Back