Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok iyiymiş bu kampanya
ama eyüp sabri tuncerden daha önce hiç bir şey almadım doğal olarak kokuları hiç bilmiyorum.
meyve kokularını sevmem şöyle ağır olmayan kokusu hangisi??
bir de bu sette tam olarak neler var?
tükenmiş yani Bende bir daha ki siparişimde blackberry isteyim madem :)
Hayırlı olsun ürünlerin :)
teşekkür ederim..... toplam 8 set gelecek yani bana :) arkadaşlarla paylaşacağız :) silky touchın olmamasına ben de üzüldüm... neyse yeni bir kampanyada alırız onu.. :)
Vanilyayıda çok beğendim ben.Vücut spreyie çok hoş.Parfüm niyetine kullanıyorum ama dediğim gibi mavi renkli olan bu bahsettiğim.2 tane vanilya var diğerini bilmiyorum.hmmm şimdi vanilya kokusunu merak ettim almayı düşündüm ama bilmediğim için tereddütte kaldım işte. vanilya ağır mı peki;?
krem, losyon ve body splash isminde duş sonrası kullanılan sıvı bir nemlendiriciden oluşuyor set.. parfüm seti değil yani.. ama kremler yumuşacık.. o yüzden benim çok hoşuma gidiyor...
teşekkür ederim..... toplam 8 set gelecek yani bana :) arkadaşlarla paylaşacağız :) silky touchın olmamasına ben de üzüldüm... neyse yeni bir kampanyada alırız onu.. :)
Vanilyayıda çok beğendim ben.Vücut spreyie çok hoş.Parfüm niyetine kullanıyorum ama dediğim gibi mavi renkli olan bu bahsettiğim.2 tane vanilya var diğerini bilmiyorum.
Olsun bi daha ki kampanyaya kısmet :)
Sende bendensin desene :)
Bende bi önceki kampanyada 16 tane oda spreyi istemiştim.
Tanesi 2,08 TL idi.
Hee bu arada kızlar zambak kolonyası müthiş kokuyor
Diğer kampanyalarda indirime girerse aklınızda olsun..
tüm sayfaları, est nin sayfalarını ve de perfume jewels ın sayfalarını okudum. beynim şişti başım ağrıdı bir liste yaptım. sizle paylaşayım fikir istiyorum:
meyveli, sakız gibi aşırı şekerli kokular sevmiyorum. ama çekici ve kalıcı olsun istiyorum.
pink blossom
silky touch
cuttie pie
hot kisses
pure love
cherry pie
silver rain
passionate love ın içeriklerini beğenir gibi oldum.
forumda genelde blackberry ve silky touch beğenilmiş. pure love ve cuttie pie beğenen de var. pink blossom ve silver rain beğenilmemiş.
sizin fikirleriniz neler? bir de 2. seti ayrı bir koku seçebiliyor muyuz?
ben cutie pie pure love ve silky touch arasında kararsız kaldım yardım istiyoruuuum.
bir de banka havalesi nasıl nerden oluyor? hangi banka kaç para?
_CandaS_ çikolata dediğin "Swiss Chocolate" mi dir? kargo ücreti yaklaşık ne kadar gelir arkadaşlar? hediyeli pakette toplam 6 parça gönderiyorlar 19.50ye demi?
evet sorma abarttım biraz :)16 oda spreyi mi... sen benden de iyiymişsin :)
benim bugün siparişlerim geldi... 8 set... ancak kremlerden bir tanesinin ağzı kırılmış, bir kısmı dökülmüş... yrın arıyacağım onun için.... ben kokuların hepsini beğendim ...
_CandaS_ çikolata dediğin "Swiss Chocolate" mi dir? kargo ücreti yaklaşık ne kadar gelir arkadaşlar? hediyeli pakette toplam 6 parça gönderiyorlar 19.50ye demi?
merhaba ödeme şekli nasıl oluyor.ürünler geldikten sonra mı yoksa ürünlerden önce mi parayı ödemen gerekiyor?