5 tl'lik alışverişe 40 liralık hediye

hmmm şimdi vanilya kokusunu merak ettim almayı düşündüm ama bilmediğim için tereddütte kaldım işte. vanilya ağır mı peki;?

çok iyiymiş bu kampanya
ama eyüp sabri tuncerden daha önce hiç bir şey almadım doğal olarak kokuları hiç bilmiyorum.
meyve kokularını sevmem şöyle ağır olmayan kokusu hangisi??
bir de bu sette tam olarak neler var?

krem, losyon ve body splash isminde duş sonrası kullanılan sıvı bir nemlendiriciden oluşuyor set.. parfüm seti değil yani.. ama kremler yumuşacık.. o yüzden benim çok hoşuma gidiyor...

tükenmiş yani :KK43: Bende bir daha ki siparişimde blackberry isteyim madem :)
Hayırlı olsun ürünlerin :)

teşekkür ederim..... toplam 8 set gelecek yani bana :) arkadaşlarla paylaşacağız :) silky touchın olmamasına ben de üzüldüm... neyse yeni bir kampanyada alırız onu.. :)

sağol bilgilendirdiğin için. islına bakarsan bir sürü kremim var ama merak işte alası geliyor insanın :)

hmmm şimdi vanilya kokusunu merak ettim almayı düşündüm ama bilmediğim için tereddütte kaldım işte. vanilya ağır mı peki;?
Vanilyayıda çok beğendim ben.Vücut spreyie çok hoş.Parfüm niyetine kullanıyorum ama dediğim gibi mavi renkli olan bu bahsettiğim.2 tane vanilya var diğerini bilmiyorum.
krem, losyon ve body splash isminde duş sonrası kullanılan sıvı bir nemlendiriciden oluşuyor set.. parfüm seti değil yani.. ama kremler yumuşacık.. o yüzden benim çok hoşuma gidiyor...

teşekkür ederim..... toplam 8 set gelecek yani bana :) arkadaşlarla paylaşacağız :) silky touchın olmamasına ben de üzüldüm... neyse yeni bir kampanyada alırız onu.. :)

Olsun bi daha ki kampanyaya kısmet :)
Sende bendensin desene :)
Bende bi önceki kampanyada 16 tane oda spreyi istemiştim.
Tanesi 2,08 TL idi.
Hee bu arada kızlar zambak kolonyası müthiş kokuyor
Diğer kampanyalarda indirime girerse aklınızda olsun..

kızlar yeni gördüm tüm sayfaları okuyamadım. bu kampanyanın detayları nerede? bir link verebilir misiniz

tüm sayfaları, est nin sayfalarını ve de perfume jewels ın sayfalarını okudum. beynim şişti başım ağrıdı bir liste yaptım. sizle paylaşayım fikir istiyorum:
meyveli, sakız gibi aşırı şekerli kokular sevmiyorum. ama çekici ve kalıcı olsun istiyorum.
pink blossom
silky touch
cuttie pie
hot kisses
pure love
cherry pie
silver rain
passionate love ın içeriklerini beğenir gibi oldum.
forumda genelde blackberry ve silky touch beğenilmiş. pure love ve cuttie pie beğenen de var. pink blossom ve silver rain beğenilmemiş.

sizin fikirleriniz neler? bir de 2. seti ayrı bir koku seçebiliyor muyuz?

ben cutie pie pure love ve silky touch arasında kararsız kaldım yardım istiyoruuuum.

bir de banka havalesi nasıl nerden oluyor? hangi banka kaç para?

Vanilyayıda çok beğendim ben.Vücut spreyie çok hoş.Parfüm niyetine kullanıyorum ama dediğim gibi mavi renkli olan bu bahsettiğim.2 tane vanilya var diğerini bilmiyorum.

Olsun bi daha ki kampanyaya kısmet :)
Sende bendensin desene :)
Bende bi önceki kampanyada 16 tane oda spreyi istemiştim.
Tanesi 2,08 TL idi.
Hee bu arada kızlar zambak kolonyası müthiş kokuyor
Diğer kampanyalarda indirime girerse aklınızda olsun..

16 oda spreyi mi... sen benden de iyiymişsin :)

benim bugün siparişlerim geldi... 8 set... ancak kremlerden bir tanesinin ağzı kırılmış, bir kısmı dökülmüş... yrın arıyacağım onun için.... ben kokuların hepsini beğendim ...

tüm sayfaları, est nin sayfalarını ve de perfume jewels ın sayfalarını okudum. beynim şişti başım ağrıdı bir liste yaptım. sizle paylaşayım fikir istiyorum:
meyveli, sakız gibi aşırı şekerli kokular sevmiyorum. ama çekici ve kalıcı olsun istiyorum.
pink blossom
silky touch
cuttie pie
hot kisses
pure love
cherry pie
silver rain
passionate love ın içeriklerini beğenir gibi oldum.
forumda genelde blackberry ve silky touch beğenilmiş. pure love ve cuttie pie beğenen de var. pink blossom ve silver rain beğenilmemiş.

sizin fikirleriniz neler? bir de 2. seti ayrı bir koku seçebiliyor muyuz?

ben cutie pie pure love ve silky touch arasında kararsız kaldım yardım istiyoruuuum.

bir de banka havalesi nasıl nerden oluyor? hangi banka kaç para?

merhaba...
öncelikle şunu söylemek istiyorum.. bunlar parfüm değil.. krem ve nemlendirici... o yüzden kalıcılık konusunda beklediğinizi bulabilir misiniz bilmiyorum...
ben yumuşak kremleri sevdiğim için hoşuma gidiyor bu kremler... ayrıca hepsi meyveli çiçekli, güzel kokuyor....
silky touch yok, setler arasında...
havale için garanti ve iş bankası var..

_CandaS_ çikolata dediğin "Swiss Chocolate" mi dir? kargo ücreti yaklaşık ne kadar gelir arkadaşlar? hediyeli pakette toplam 6 parça gönderiyorlar 19.50ye demi?

16 oda spreyi mi... sen benden de iyiymişsin :)

benim bugün siparişlerim geldi... 8 set... ancak kremlerden bir tanesinin ağzı kırılmış, bir kısmı dökülmüş... yrın arıyacağım onun için.... ben kokuların hepsini beğendim ...
evet sorma abarttım biraz :)
Canım güle güle kullan hepsini.
Gerçekten hepsi ayrı ayrı güzel kokuyor.

_CandaS_ çikolata dediğin "Swiss Chocolate" mi dir? kargo ücreti yaklaşık ne kadar gelir arkadaşlar? hediyeli pakette toplam 6 parça gönderiyorlar 19.50ye demi?

Evet canım Swiss Chocolate çikolata dediğim.Kargo ücretsi 3,50 sanırım.Ektra kdv yok.Yani 23,00 liraya falan mal olacak.Sipariş verdin mi peki ?

Hot Kısses i deneyen varsa bende yorum istiyorum.Çok merak ettim onun kokusunu ?

kızlar siparişlerim az önce geldi
kokuları muhteşem özellikle de melon buram buram kavun kokuyo ayyy bayıldımm
opuyorumnanaktan

merhaba,
daha önce yazmıştım toplam 8 set aldım diye.. o sipariş geldiğinde kremin birinin kağağı kırılmış ve akmıştı.. ben yoğunluktan dolayı şikayette bulunamamştım..
dün akşam tekrar sipariş verdim.. siparişime de bu durumla ilgili not ekledim.. ve eyüp sabri tuncerden aradılar beni bugün.. hangi krem kırılmış, telafi edelim diye.. takdir ettim kendilerini.. güvenerek alışveriş yapabilirsiniz bu siteden, tavsiye edreim..

sizin yorumlarınızı baz alara silky touch ve beyaz zambak sipariş ettim bende,inşallah güzel çıkar, bakalım geldiğinde yorumlarımı yazacağım :-)

kızlar bende burdaki yorumlara baktım silky touch sanırım
en çok beğenilen bu geçen kampanyada blacck beryy almıştım
ama pek beğenmedim ben şimdi hala kararsızım yaa:26::26:

X