5 tl'lik alışverişe 40 liralık hediye

:gitme:

ben blacberry sıparısı verdıdm vee daha gelmedı:gitme:

belki sen beğenirsin benim tarzım değil fakat alıp beğenen hatta bayıldım diyenler olmuş CADIARZU ağır meyveli şekerimsi bir koku,eğer fazladan para verip alsaydım ölürdüm kahrımdan delikafadulden

kıslar ürünlerim geldi sabah,uyuyodum duymadım,komsu uyandırdı:)))aldım,hepsıde cok gusel,blackberry aldım bn,sekerımsı,gusel yanı,bedava sonucta:))))

13 gun oldu hala ses yok mail attim bugunnnn..hayirli olsun canim gule gule kullan

dun aksam gelmis siparislerim..annem bir tek parfumu begenmemis..gerisi guzel,kremler nasil bilmiyorum dedi..boshayallersmile

nıye ole dıyosun cnm yaa,bnd eblackberry verdım tmm aman amn kokusu yok ama valla bn cantama attım ellerıme sıkıyom hep,losyonla,kremıde dustan sonra kullandım guseldı yanı:)amaaaan bedava cnm heheh

nıye ole dıyosun cnm yaa,bnd eblackberry verdım tmm aman amn kokusu yok ama valla bn cantama attım ellerıme sıkıyom hep,losyonla,kremıde dustan sonra kullandım guseldı yanı:)amaaaan bedava cnm heheh

ne bilimm annem dedi kokusu cokta guzel degil dedi..ilk bastaki yorumlar guzeldiibayanssulusmilebende denenmisi denemek istedimmmdelikafaduldenneyse artik bende elime,evime falan SIKARIMMMkaydirigubbakcemile3

Yeni kampanya başladı kızlar, 1 alana 1 bedava 19,50 tl. bir set fiyatı..

Bende 3. kez alcam.3. indirimden yararlancam yani :)
3 kağıt yok, kokular çok hoş ve kalıcı.
KRemlerin kokusu bile parfüm gibi ve sabah sürdüğün krem akşam saatlerine dek geçmiyor.
O kadar el yıkıyoruz ama koku süper kalıcı.Özelliklede kremlerde.
Tavsiye ederim kaçırmayın.Özellikle çikolatalasının kokusu çok kalıcı.

BODY SPLASH - SILKY TOUCH
Bu koku gerçekten masum seksi, eşim en çok bunu beğenmişti :)

çok iyiymiş bu kampanya
ama eyüp sabri tuncerden daha önce hiç bir şey almadım doğal olarak kokuları hiç bilmiyorum.
meyve kokularını sevmem şöyle ağır olmayan kokusu hangisi??
bir de bu sette tam olarak neler var?

silky touch yok seçenekler arasında.. bugün sipariş verdim 4 set... ama silky i kaldırmışlar... daha önce blackebrry almıştım.. gayet güzel bence...
tükenmiş yani :KK43: Bende bir daha ki siparişimde blackberry isteyim madem :)
Hayırlı olsun ürünlerin :)
çok iyiymiş bu kampanya
ama eyüp sabri tuncerden daha önce hiç bir şey almadım doğal olarak kokuları hiç bilmiyorum.
meyve kokularını sevmem şöyle ağır olmayan kokusu hangisi??
bir de bu sette tam olarak neler var?

silky touch çok hafif ve kalıcı bir kokuydu üstelik seksi :) Ama btimiş.
Hepsi güzel ama yoğun kokular.Vanilye seversen oda çok hoş.
Ama kremin rengi mavi tonlarında yani vanilyayla beraber ne karışımı var onu bilmiyorum

X