• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

22 ocak
11:30 2 yumurtayla kiymali patatesli omlet, 10 tane kadar zeytin, 2 dilim peynir

18:30 1 kase mercimek corbasi, hamsi bugulama, tursu, yesillik

19:00 10 tane antep fistigi, cay

su: 2.5 litre
Spor: 5850 adim 58 puan

yarimuhendis yarimuhendis Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan

Sabah:
-10 çiğ badem
-3 ceviz
-2 yumurtalı lorlu omlet
-minnacık bir mor ekmek yedim (ketoyu bozdum ama dayanamadım artık o kadarcıkta yedim canım istedi bugün)

Ara:
-20 fındık
-filtre kahve

Akşam:
-1 büyük parça somon
-yeşil salata

spor: 10.623 adım. Bugün de 10 binlik oldum çpk şükür.🙈
Cherry Mom Cherry Mom Nikinik Nikinik @asilr @_Reyyan

Cuma

12.00
Sucuklu omlet

Ara
Yesilcay
Form cayi

19.30
1 kase yayla corbasi
Yarim tabak firinda sebzeli et
Marul salatasi
1.5 dilim ekmek

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan @Suskunhanim

11.00
1 yumurta
2 zeytin
1kk peynir
1.5 dilim esmer ekmek
Yarim avokado
yeşillik

17.10
Yarım dilim esmer ekmek
1.5 kase yayla çorbası
2 yeşil biber

18:45
sütlü kahve

su: 1 litre
spor: 4200 adım

muhursuzpusula muhursuzpusula

22.01.2021

Sabah 09:30

Peynirli maydanozlu 2 yumurta
1 kaşık lor peyniri
Peynir, 5 zeytin
Domates,Salatalık
1 dilim ekmek

Öğle 14:00
1 kase yoğurt + yulaflı kırmızı meyveli gevrek

Akşam 19:30
1 tabak patates kavurması
Peynir
2 dilim ekmek

Su: 2 lt

Bugün spor yok :KK43:

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Pain Killer Pain Killer
Kızla çok güzel cuma menüleri. Böyle devam inşallah. Haftaya ikincilik ya da birincilik olsun inşallah 😍

22 Ocak Cuma

12.00
2 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, beyaz lahana, turp

Ara: 1 dilim mor buğday ekmeği, sade filtre kahve

18.00
10 adet ikea köftesi, haşlanmış brokoli ve karnabahar

Su:1 lt(dışarıda içemedim ama gece 2,5 a tamamlarım inş)
Spor: 30 dk leslie boosted +4000 adım toplam 85 puan

Not: Çayın yanında belki biraz patlamış mısır 🙈 orticim sadece bu akşamlık 🤗

Cherry Mom Cherry Mom Namaria Namaria @_Reyyan
canımcım menün çok güzel yaa bayıldım gene benziyor menümüz :rolleyes:
spor yapınca yazacağım ben de
patlamış mısırı hakettin o ikea gezmesinden sonra :KK8:

:KK19: ORTAKLAR KAZANANLARI:KK19:
(15-22 Ocak)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.

Eki Görüntüle 2766958

veee bu haftaki orti kazananları ve +250 şer spor puanıyla ödüllendirilen eşlerimiz 4,483 ortalamayla Nikinik Nikinik ve @Suskunhanim oluyoooor :sampiyon::sampiyon:
Ellerine sağlık @Namaria😊😊tüh ortim ya 2.olmuşuz ama haftaya 1.olalım😂😂 Monica_ Monica_

:KK19: ORTAKLAR KAZANANLARI:KK19:
(15-22 Ocak)
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.

Eki Görüntüle 2766958

veee bu haftaki orti kazananları ve +250 şer spor puanıyla ödüllendirilen eşlerimiz 4,483 ortalamayla Nikinik Nikinik ve @Suskunhanim oluyoooor :sampiyon::sampiyon:
Ellerine sağlık canım.
Kızlar sizi de tebrik ederim harika gidiyorsunuz

Ayyy canlar ben böyle başlayıp tepe taklak oluyorum 2 güne kalmadan. umararım böyle devam eder.
Ama sizlerin menülerinin yanından bile geçemez, gözüm kaldı mor ekmekle filtre kahveye😍
Kar kardır kuzum. Her günü kendi içinde değerlendirelim ve her gün yeni bir başlangıç olsun inşallah. Bugün atlatılmış şimdi yarına odaklan. Sonra öbür güne. 🤗
Bir noktada yakalayacaksın eski düzenini 🙏

Back
X