• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar sizmisim koltukta menuyu de yazayim yaticam hemen ordekcim yazmasin bana ceza sonra
morordek morordek nilsub nilsub

Kahvaltidan once
1kayisi 4tane findik

1saat sonra
Menemen yedim biraz
Salatalik peynir 3zeytin cay
Bikac lokma da misir ekmeği tirtikladim

Ogle
Yarim tabak z.yagli fasulye
Biraz b.peynir

Aksam
1avuc kadar üzüm

Su 2lt kadar
Spor igne yedim sayiliyo mu :(
Kız ortim az yemişsin yaa...

Kızlar herşey yolun Daydı çok şükür Rabbime bu ara üst üste geldi bugün annemi kontrole gittik herşey çok iyi dedi kocaman bi oh dedik şükür Allaha sonra babamın karaciğer ultrasonlaronı gösterelim dedik doktorumuza hastaneye gelmişken ciğerde 12 mm kist gözüküyor dedi göğüs hastanesine sevk etti imtihan oluyoruz galiba şükür diyorum sadece ben uğrayamıycam buraya kızlar iki ev idare etmeye çalışıyorum izne ayrılabiliyorsam.izne ayrılmak istiyorum olmuyorsa nasıl olması gerekiyorsa o olsun...
Toparlanıp gelicem inşallaaah
Sağlıkla kalın...
Ve sevdiklerinize sarışın sımsıkı sevdiklerinizin kıymetini bilin ;(
nilsub nilsub morordek morordek toplight toplight
Ay geçmiş olsun canım evet herşey bizim içim ve böyle durumlar bazen üst üste geliyor inşallah iyi olurlar bir an önce....
İzin almak için 2ay dolması gerekiyor canım morordek morordek bakıp ilgilenir ...gamlı baykuşum günaydın....

Ben de menumu yazayim da beni dovun azcik :KK43:

sabah:
1 tb ekmegine kasarli tost+haslanmis yumurta

ara: 2 kayisi
ogle:
1 lahmacun + 1 ayran
ara: 2 kayisi
aksam: erkek arkim bana findik ezmesi getirmis karadeniz'den neredeyse tum kavanozu yedim :KK43:
su>2litre
spor: 5 mil leslie bantlisindan ama oldurdu beni hatun, su leslie kadar iyisi yok ya.
ama aksam kilom 61.3'tu :KK70:

Sen o gün taze fasulye yi yapacaktin :)

Kilo da iyiymiş canım sabah ne çıkacak acaba

sonunda bu balığa çevirecem onu ,bizi nasıl atmaya kalkışır mış:bicak::bicak:
bu kediyide atın piistttttttttttttt pisttttttttttttttt:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:D:DD:
ezikliyolar bizi....
azmimizi , güzellimizi,ruhumuzu her bi yaımızı kıskanıyolar ...
kediler her daim geri döner nereye ataarsan at :))
bende dönüyom ozaman bendede var biraz kedilik :D
bende artık bu takımdayımm merhabaaa:KK200:
kız 2 takımdan birini seç dedim seçe seçe burayımı seçtin :63::D hoşgeldin canım :)
Kiz betus sana kocaamaann aferin :KK15:
Bu feyza cadisi da millete laf yetiştirmekten firsat bulabiliyo mu sor bakiym spor yapmaya.. o 100u atladigina dua edin siz..
Kizz feyza hakkaten ne ara atladin sen onu :KK70: :KK70: :KK70:
bakk heleee bakkkk bana trip atıyo başkasıyla laf yolluyooo:63:

Kızzz btlbetul btlbetul fyzanur fyzanur daha uyuyonuz mu uykucular kalkın .... Kız feyza bende yokum bugün ne yaparsın bilmem :KK70:
ördeğe sararım :D morordek morordek

Gunaydinlar.......
günaydın canım , diyetisyen çekilişi ne oldu ?

18 yaşındayım 1 sene önce 53-54 kiloydum ama bu sene üniversite sınavına hazırlanırken 8 kilo kadar aldım.. şuan açken 61 kiloyum. hedefim tekrar 53-54 kiloya dönmek. ve boyum 1.67. bu 8 kilo benim motivasyonumu kırdı her gören kilo almışssınn diyor..:skandal:
ozaman 2 aya mezun olursun sen :) ne okuyosun canım ?

sonunda bu balığa çevirecem onu ,bizi nasıl atmaya kalkışır mış:bicak::bicak:

:KK70::KK70:D:

azmimizi , güzellimizi,ruhumuzu her bi yaımızı kıskanıyolar ...

bende dönüyom ozaman bendede var biraz kedilik :KK70:

kız 2 takımdan birini seç dedim seçe seçe burayımı seçtin :63::KK70: hoşgeldin canım :)

bakk heleee bakkkk bana trip atıyo başkasıyla laf yolluyooo:63:

ördeğe sararım :KK70: morordek morordek

günaydın canım , diyetisyen çekilişi ne oldu ?

Çıkmadı canım. Şanssızım ben zaten.

18 yaşındayım 1 sene önce 53-54 kiloydum ama bu sene üniversite sınavına hazırlanırken 8 kilo kadar aldım.. şuan açken 61 kiloyum. hedefim tekrar 53-54 kiloya dönmek. ve boyum 1.67. bu 8 kilo benim motivasyonumu kırdı her gören kilo almışssınn diyor..:skandal:
ay gel sen gel yavru kus, mini minicik daha. Ben de 167'yim bu sabah iitbariyle de 60.6'yim ben de 53-54 olmak istiyorum ama benim metabolizma seninkinin yaninda ezilir gecilir :) Araogunlu sebze agirlikli bir menu oneriyorum sana canim, buyume cagindasin daha.

Evet başladım gibi hergün bişeyler yapmaya çalışıyorum ama inşallah devamını getirebilirim tatlım:) böyle başlayıp başlayıp sporu bırakmaktan sıkıldım.Kendime kızıyorum bu hayatında olması gereken bişey diye herseferinde tembellik galip geliyo.Ama kendime bi düzen oluşturcam artık sağlık için, kilo vermek 2. Planda olacak yine tıpkı diyetim gibi :) kaslarımı geliştirmem lazım çöküşe geçtiğimi hissediyorum.İlerde etrafımda sıkçaa gördüğüm yürüyemeyen teyzelerden olmak istemiyorum :KK61: bide bu ara duruşum ,postürüm çok bozuldu ya.Eskidende çok iyi değildi ama bu sene acayip kambur duruyorum böyle garip bi duruş.kambur ,kafa önde kollar geride filan :KK57: işin kötüsü farkettiğimde düzeltemiyorumda resmen iskelet sistemimi bozmuşum :KK61: bugün ciddi ciddi düşündüm bu olayı hemen çözmem lazım yarında başlıyorum artık platesle sonrada artık bu konuda bana yardımı olacak sporlarıda ekleyerek devam edeyim diyorum.Varmı seninde tavsiyen bu konuda?kızlar fikri olan söylesin
Pilates sirta cok iyi geliyor bir de agirlik ekipmanlari cok iyi geliyor benim de skolyozum vardi duzeldi mesela sirtimi calistira calistira ama abartma canim gayet iyisin sen bence, sadece spor saglik icin gerekli tabii ki yapmak hem ruhen hem bedenen daha kaliteli bir yasam yaratiyor.

Sen o gün taze fasulye yi yapacaktin :)
ahaha yok ya ben taze fasulyenin ustune yerdim findik-fistik ezmesine dayanamiyorum :)

Kilo da iyiymiş canım sabah ne çıkacak acaba
60.6 :KK70:

Çıkmadı canım. Şanssızım ben zaten.
Oyle deme ya kendine, oyle dersen oyle olursun!

ay gel sen gel yavru kus, mini minicik daha. Ben de 167'yim bu sabah iitbariyle de 60.6'yim ben de 53-54 olmak istiyorum ama benim metabolizma seninkinin yaninda ezilir gecilir :) Araogunlu sebze agirlikli bir menu oneriyorum sana canim, buyume cagindasin daha.

Pilates sirta cok iyi geliyor bir de agirlik ekipmanlari cok iyi geliyor benim de skolyozum vardi duzeldi mesela sirtimi calistira calistira ama abartma canim gayet iyisin sen bence, sadece spor saglik icin gerekli tabii ki yapmak hem ruhen hem bedenen daha kaliteli bir yasam yaratiyor.

60.6 :KK70:

Oyle deme ya kendine, oyle dersen oyle olursun!
Ya duruşum çok bozuk cidden bazenyürürken aynada bi bakıyorum resmen kambur yürüyorum.Fotolardada öyle çıkıyor.Buda canımı sıkıyo bakalım bugün bi seriye başlıycam inşallah rn kısa zamanda gelişme görürüm

Selam kızlaaar
Kızlar herşey yolun Daydı çok şükür Rabbime bu ara üst üste geldi bugün annemi kontrole gittik herşey çok iyi dedi kocaman bi oh dedik şükür Allaha sonra babamın karaciğer ultrasonlaronı gösterelim dedik doktorumuza hastaneye gelmişken ciğerde 12 mm kist gözüküyor dedi göğüs hastanesine sevk etti imtihan oluyoruz galiba şükür diyorum sadece ben uğrayamıycam buraya kızlar iki ev idare etmeye çalışıyorum izne ayrılabiliyorsam.izne ayrılmak istiyorum olmuyorsa nasıl olması gerekiyorsa o olsun...
Toparlanıp gelicem inşallaaah
Sağlıkla kalın...
Ve sevdiklerinize sarışın sımsıkı sevdiklerinizin kıymetini bilin ;(
nilsub nilsub morordek morordek toplight toplight
Öncelikle cok gecmis olsun, umarım islerinizi yoluna koyarsınız en kısa sürede.
Sen eski uyelerden oldugun icin izne ayrılabiliyorsun diye biliyorum ama dogru degil mi kaptanım? toplight toplight
dayanamıyom öpcemmm :KK15::KK15::KK15:

morordek morordek duyyy duyyyy.... sen daha çemkir.....
Cemkiririm ben. Yüz vermeyin şu kedicige, cok salıyor sonra :63:
Hosgeldiin aramıza :)
Senin vermen gereken kilo da az sayılırmıs ya, listeye girene kadar bile verirsin belki de :)
İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini yazman gerekiyor. Her gün menülerimizi paylasıyoruz, menü yazmayana ceza veriyoruz cunku. Günde en az 5 mesaj göndermen gerekiyor grupta aktif olmak icin ;)
Tabi tabi ben ne güne duruyorum burda :işsiz:

Back
X