- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #200.341
kaçıncı olarak oldu o nota ama ? 11 grup var yaMorordek dedi ya nur topu gibi bir notamiz oldu diye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaçıncı olarak oldu o nota ama ? 11 grup var yaMorordek dedi ya nur topu gibi bir notamiz oldu diye.
en güzeli :)Sağol canım benim... işte napayim zayıflamayi
Keyifli hale getirmeye çalışıyorum kendimce
daha başını katlettimde iyice laf edersin diye hiç demiyorum o kısmıkatlettin şarkıyı![]()
kaçıncı olarak oldu o nota ama ? 11 grup var ya
diyetisyen mi yapmış ,diyet listesimi verecekmişAksam göreceğiz canım...
Intagram dan online diyet çekiliş ine katıldım bugün açıklanacak. Hayatım da ilk defa böyle bişey yaptım.
Gerci pek şanslı biri değilimdir.
diyetisyen mi yapmış ,diyet listesimi verecekmiş
hadi bakalım sonucu merakla bekliyorum haber ver :)Diyetisyen ler rada böyle çekilişler yapıyor ücretsiz online diyet hakkı kazniyorsun evet liste hazirliyorlar.
hangi doktor canım...Diyetisyen ler rada böyle çekilişler yapıyor ücretsiz online diyet hakkı kazniyorsun evet liste hazirliyorlar.
hadi hayırlısı sana çıkar inşallah:)nilsub Dr adı merve ama hesabınin adını tam hatirlayamadim
kız öyle deme belki senin gibi daha çok ihtiyacı olan bi gariban vardırhadi hayırlısı sana çıkar inşallah:)
hadi hayırlısı sana çıkar inşallah:)
ne alakası var sende hemen acıtasyona bağladın...kız öyle deme belki senin gibi daha çok ihtiyacı olan bi gariban vardır![]()
ben akdeniz diyetine pazar başlıcam nasip olursaKısmet bakalım
Menunu yazsana kiz bakayım
ben akdeniz diyetine pazar başlıcam nasip olursa
ne acitasyonu sana laf soktum şişko diye ama espri çok inceymiş göremedinne alakası var sende hemen acıtasyona bağladın...![]()
kuru meyveler ne oldu ?ben akdeniz diyetine pazar başlıcam nasip olursa
evet arkanda kalmış ondan göremedim görüş alanımı kısıtlıyosun bu arada ben 75 sen 80 kilosun hatırlatıyım dedim arada unutuyorsun sanırsamne acitasyonu sana laf soktum şişko diye ama espri çok inceymiş göremedin![]()
benim şüşküüüü olmam senin olmadığunnn anlamına gelmezzzzevet arkanda kalmış ondan göremedim görüş alanımı kısıtlıyosun bu arada ben 75 sen 80 kilosun hatırlatıyım dedim arada unutuyorsun sanırsam![]()
site dönmedi geri gelmesi sorun oluyor dedim ya yarın çarşıya inicem alıcam canım eksiklerimi..kuru meyveler ne oldu ?