- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #200.241
anneciğin sana iş yaptırmıyor anlaşılan kalkda kadına yardım et![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anneciğin sana iş yaptırmıyor anlaşılan kalkda kadına yardım et![]()
ben diyorum bunlar zararlı yaratıklar diye sonra banlanan ben oluyorum
ay evet muhtemelen ölmüş olurum o kadar buruşmadan iyikiama sen o günleri göremiceksin ne acııı :)))
en güzeli 45 felan taş çatlasın 50 daha fazlasını istemiyorum benay evet muhtemelen ölmüş olurum o kadar buruşmadan iyiki![]()
yok canım oda erken oluren güzeli 45 felan taş çatlasın 50 daha fazlasını istemiyorum ben![]()
ohoo ben yapmiyorum ki zaten; yok uyamiyorum ya hicbir diyete
ya benim diyetisyenin verdigi diyet vardi ama beni o zayiflatamadi, herhalde zayiflayacak yerim yok ya bi bunu kabul edeyim artik.
ay cok severim ben de haftasonu kabakli pizza deneyecegim ama benimki firinda ve patatessiz, sadece peynirli.
güveniyorum ki t: 47538709 .!.:nerden belli kız ,daha tarif bile bulamadım![]()
ya birde bu şeilde hazırlayıp malzemeleri borcama koyup fırında pişiriyorlar
kabakla yapalım biz boşver ben patateslisini yemedim bilmiyorum tadı nasıl olur.... kabak hem daha bi diyet iki tanede durmamıza gerek kalmaz :)))
Yok ya karnabaharı oldum olası sevmem. Kabaktan daha güzel olur belki T tatlitambak yapsın da bize ogretsin :)
Patatesin ne suçu var kiz. Günah keçisi ilan ettiniz patatesimi
bende duydum yemeyin diyollaaa....ben bilmem karbonhidrat diyolla.....
Tabii :)tarifini verirmisin canım :)
ya evet benim de bir tarifim var ben de mozarella ve parmesanli yapacagim, malzemeleri ta ne zaman almistim hala kullanamadim :)Canim sabah ki yaptığım mücver di patatesli olan. Aksama fırında yapacam sade Kabaklı olacak
patates gayet saglikli ya sadece abartmamak gerek.ben bilmem karbonhidrat diyolla.....
Topitop proteinmis cünküben bilmem karbonhidrat diyolla.....
bende duydum yemeyin diyollaaa....
çekimiyolaaaa patatesi![]()
ben bilmem karbonhidrat diyolla.....
bencede fırında yada haşlama haftada 1 kere yenilebilir:)Herseyin azi kar cogu zarar demisler. E bende buna uyuyorum... accik patatisten biseycik olmaz.
burcum da akrepp![]()
Bende akrebim 25 EkimEnee ben de akrebim kız, kaç Kasım ya da Ekim? :)
eşim yengeçtir gayet iyi anlaşırız canimYengec akreple anlasamaz mı?
Kuzum sen de burcları bilmiyosun sanırım![]()