- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #199.021
çocuklara lokma kaptırmamış![]()
Ay kızımın bir huyu var erken saatte pek yiyemiyor. Şimdide kahvaltı hazırla anne sonrada tatlı getirirsin bana diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuklara lokma kaptırmamış![]()
tatlıyı karıştırmasaydın iyiydi,can evimden vurdun şuan :)Ay kızımın bir huyu var erken saatte pek yiyemiyor. Şimdide kahvaltı hazırla anne sonrada tatlı getirirsin bana diyor
Bugün bende öyleyim bugün neden acaba daha kahvaltımı yeni yaptım ama canım çok tatlı istiyor....tatlıyı karıştırmasaydın iyiydi,can evimden vurdun şuan :)
cumaya 1kg verirsen kendine ödül verirsin tatlıyı.biz takımda öyle yapıyoruz ,kilo verene ödül var . burda yokmu o ?Bugün bende öyleyim bugün neden acaba daha kahvaltımı yeni yaptım ama canım çok tatlı istiyor....
Hemşerim nerdesin gelde bir kız bana![]()
Sadece birinci olanlara var:)cumaya 1kg verirsen kendine ödül verirsin tatlıyı.biz takımda öyle yapıyoruz ,kilo verene ödül var . burda yokmu o ?
neyyyy çok katı buranın kuralları , bizde kilo verene var.Sadece birinci olanlara var:)
Bizde öyle yapalım bari -500 gr fazla verenlere verelim ördeğim ve özge ile konuşayımneyyyy çok katı buranın kuralları , bizde kilo verene var.
bencede canım ,yoksa hiç yememek çok katı geldi banaBizde öyle yapalım bari -500 gr fazla verenlere verelim ördeğim ve özge ile konuşayım
tatlıyı karıştırmasaydın iyiydi,can evimden vurdun şuan :)
Biliyoruz senin tatlılarınıBenim de tek zaafı tatlı ama onu da bitirdim kafamda 2 gündür rahatladım.
Geçen hafta ne tatlilar yedim miktarlarını hiç soylemeyeyim. Ama ona rağmen çok kilo almadim. Betüş un topitopu çok masum kalir
bencede canım ,yoksa hiç yememek çok katı geldi bana
Akdeniz diyetinde sabaha 1haş yumurta eklesek olmazmı acaba?Ay insan ağzını şeker e sürdümü bence daha çok yeme isteği geliyor. Benim için öyle. Tatlı konusunda ya gep ya hiç olmalı bende yoksa sonuç felaket oluyor
Akşam izledin mi W yi ben 4. bolumude izledim gece:)bencede canım ,yoksa hiç yememek çok katı geldi bana
Biliyoruz senin tatlılarını![]()
Akdeniz diyetinde sabaha 1haş yumurta eklesek olmazmı acaba?
ama yumurta ve peynir sabah meto çalıştırmak için birebir ay yapamam ben yumurtasız peynirsizHiç bilmiyorum inanki canım. Ama şahsi kanaatim yumurtayı eklersek peyniri cikartmamiz lazım....
B blanche_ea ne der bekleyelim görelim. O Pizzaları götürecek bugün. Pazartesi 61 gelirse sasirmayiz yani
inşallah daha iyi olursun tatlımNerdesinn. Aşkımmm burdayımmm aşkım olmuşşş kızzzçok hastayım şu karın ağrısı maf etti beni doktor reflüde olduğundan tetikliyor virüsü dedi yani ne istiyon ben gibi garibenden demi git midesi iyi olana musallat olsana müsibetttt virüs
boğazlarım felaket bide bademcik yok anacım nasıl bu hale geliyorsaaa
evcek böyleyiz kemik ağrısı boğaz ishal kusma
bugün daha iyiyim kuvvetli ilaç istedim doktordan oda verdi
gitgide daha iyi olurum umut ediyorum
![]()
bennUykuyu ben kadar seven varmıdır acep
ama yumurta ve peynir sabah meto çalıştırmak için birebir ay yapamam ben yumurtasız peynirsiz![]()
Ay çok merak ettim burda açıklayamazsanda bana özelden yazsanaKız yok bu geçen haftaki lere ben bile şok gecirdim düşündükçe. Ağzımi sürmem daha ben. Tatlı ödülü istemem ben
Bence peynir yerine yumurta yenebilir ikiside protein sonuçtaBana da yumurta siz zor olacak ama dayanacam inşaallah canım. 14 guncuk bişey
olmaz.