• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Heee... hepsini ben yedim... açlık duygusu nedir biliyonmu sen gece midem Gürleyerek yattim ben... hakettim o 4 yumurtayı ama beeennn
btlbetul btlbetul biz 2 yumurta yiyoruz diye dertleniyoduk neyse 4 tane yiyende varmış:)::)yarabbi çok şükür:D afiyet bal şeker olsun canım:)

Heee... hepsini ben yedim... açlık duygusu nedir biliyonmu sen gece midem Gürleyerek yattim ben... hakettim o 4 yumurtayı ama beeennn
:KK70: bilmezmiyim bende çok aç yattım kalktımda.Hayatım boyunca 2 den fazla yumurta yiyemedim ben.Kas yapmaya çalışanların menüsü gibi olmuş :KK70: ben yumurta yedimmi azcık şeyle doyuyorum bide uzun gidiyor tokluğum.afiyet olsun benimde canım çekti babişkom uyansın diye bekliyorum kahvaltı için :)

@ d_mndc canım çok çok. Iyi duruyorsun. Giden ödemin de maşallah ı var.
Temizlik konusunda da masallah in var ben 1 evi zor idare ediyorum. Sen 3 eve birden koşturuyorsun.
Saol canım 1 haftada 2 kilo almıştım o kilo oturmadan spor detoks falan yaptım ondan çok vermisim gibi duruyor yoksa normal :) valla artık kosturamıycam sanırım, eşim kota koydu ..3 hafta yok ağır iş dedi. tatile de çıkıcaz haftaya, az dinlenirim sanırım.. Erkeklerle tatil pek dinlenmek olası değil ama bakalım işte :eğlence:
geçmiş olsun canım çok yorma kendini

çok iyisin masallah

@morordek cim evet bir dilim :KK70:hatta onları bile yemeyecektim misafir gelecek diye koşuşturmaktan da onu yemezsem başka şeylere saldıririm diye yedim inanır mısın ekmek çoğu zaman aklıma bile gelmiyor özellikle çavdar ve kepek yiyorum ki kokuları bana tiksindirici geliyor çok yememi engelliyor
Saol canım :KK39:
Y Yuppiyayye
Haklısın canım uzun olmak heleki kız isen baya zor .pantalon paça sıkıntısı oluyor devamlı.. Topuklu ayakkabı giymekte sıkıntı oluyor ..şahsen benim için ikisi de sıkıntı olmazdı manken olurdum ..tombik manken duygu :-):-):KK8::KK37:

:KK70: bilmezmiyim bende çok aç yattım kalktımda.Hayatım boyunca 2 den fazla yumurta yiyemedim ben.Kas yapmaya çalışanların menüsü gibi olmuş :KK70: ben yumurta yedimmi azcık şeyle doyuyorum bide uzun gidiyor tokluğum.afiyet olsun benimde canım çekti babişkom uyansın diye bekliyorum kahvaltı için :)

Canim kahvaltıda yumurta yi böyle yedim mi çok uzun süre tok kalıyorum. Beni ancak yumurta idare ediyor. Seviyorum bide tabi...

Kız dikkat edilmeyecek gibimi :KK70: önce çocuklarla beraber yemiştir diye düşündüm ama maşallah hepsini kendi götürmüş :KK70:

Ben de yerler diye düşündüm ama yemedi ler. Normalde onlar da seviyor yumurtayı. Demek bugün ki yumurtalar benim kısmetimmis

Back
X