Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zenan canim benim burdada yazin cok yagmur yagaryani bahcede sebze hayal bize. sümüklü böcekler bir afet. bize birsey birakmiyor. ben meyve agaci diktim 7 tane.birde bahcei cepcevre cam diktik kücükler ama daha. yarim metre kadarlar. büyürlersegüzel olur. ben daha cok salincak bahce mobilyasi keyif esyasi koyup keyif yapiyorum bahcede. birde cok cicek ekmis evin eski sahibi onlar heryil cikiyor. mesela su an herköse sapsari nergiz dolu.iki hafta sonra kipkirmizi zambak dolar. cogu yer cimen aralarda agaclar iste. tembel isi kaydirigubbakcemile2

ben geldim.
mehalim hemen rapor vereyim nohut yemeği yedim suyundan değil ama 10 kaşığı birazcık geçti :utangac: bi 10 dakikada yürüyebildim.
13 tane mekik çektim he bu arada hiç pilav yemedim bol limonlu marullu zeytin yağlı salata yedim.

biraz zaman geçsin acıkırsam bi kase de yoğurt yerim.
nasıl ilk günden

hımm eferim güzel görünüyor hep böyle devam:nazar:

zenan canim benim burdada yazin cok yagmur yagaryani bahcede sebze hayal bize. sümüklü böcekler bir afet. bize birsey birakmiyor. ben meyve agaci diktim 7 tane.birde bahcei cepcevre cam diktik kücükler ama daha. yarim metre kadarlar. büyürlersegüzel olur. ben daha cok salincak bahce mobilyasi keyif esyasi koyup keyif yapiyorum bahcede. birde cok cicek ekmis evin eski sahibi onlar heryil cikiyor. mesela su an herköse sapsari nergiz dolu.iki hafta sonra kipkirmizi zambak dolar. cogu yer cimen aralarda agaclar iste. tembel isi kaydirigubbakcemile2

Ayy annem sen benim hayallerimi yaşıyosun ne güzel inşallah bende senin yaşına geldiğimde senin kadar sağlıklı,senin kadar hayat dolu ve güzel bir eve ship olurum.
En büyk hayalim emekliliğimi bir sahil kasabsında hani böyle sıcacık insanları olan bahçeli evde yaşamak denize karşı....

bende öptüm mehalim. belki gelirsin daha aksama güzelimŞeniz

gitmem ile gelmem birlikte oldu :))
inşallah yaaa çok istiyorum inan kaydirigubbakcemile5

sen neler yaptın

Hemen anlatayım canım
sabah 1 kuru kayısı 1 dilim kepek ekmek kk kadar yağsız peynir şekersizçay
öğlen kepek ekmek ve kk kadar yağsız peynir ve maydonazla yapılan bir sandaviç ve ayran
ara :elma 1 kuru kayısı
akşam: yağsız tuzsuz bol acılı patates salatası ancak 5-6 kaşık yemişidir sanırım... dahada canım istemiyor bişi yemem yersemde ayva yerim sanırım..
ben 2.5 litre en az su içiyorum canım.

ayrıca bugun 35 dk yürüyüş
20 dk masa tenisi ve dambbıll ile hareketlerim
birde sabahtan akşama kadar bebelerle uğraşmam( spordan sayın bunu yaa)delikafadulden

Ayy birinin bana hesap sorması çok hoşuma gitti yaa. daha önce kimse sormuyor nasılsa diyee yazmakta işime gelmiyordu helede kaçamak yaptığımız zamanlar. Kallisim sultanım duy bu taktik güzel olacak sanırım...

canim benim sen buralardamisin?
birtanem rabbim gönlündekini verir insallah. bende cok istedim deniz kenarinda bir ev. kulube olsun ne olursa olsun . hic mutsuz olmam hic keder tasimam. denizin dalgalarini dinler huzur bulurum denizi seyreder pespembe bir dünyada mesut huzurlu yasarim derdim. ölüm bana uzak olurdu insan böyle yasasa hic ölürmüki derdimkaydirigubbakcemile5
allah büyük canimsin insallah gönlündeki nasibindeki olur. simdide emekli olmayi istiyorum. insanlarin istekleri bitmiyorki hic mehalim

hah zenan a diyeceğim lafıda buldum sonunda kaydirigubbakcemile3 ay ne alemim değilmi:)

zenanım aldığım o kotu giyeceğim saçlarımıda yaptırıp çekinecem resimler ve en kısa sürede koyacam buraya resimleriii ayy çok hevesleniyorum

canim benim sen buralardamisin?
birtanem rabbim gönlündekini verir insallah. bende cok istedim deniz kenarinda bir ev. kulube olsun ne olursa olsun . hic mutsuz olmam hic keder tasimam. denizin dalgalarini dinler huzur bulurum denizi seyreder pespembe bir dünyada mesut huzurlu yasarim derdim. ölüm bana uzak olurdu insan böyle yasasa hic ölürmüki derdimkaydirigubbakcemile5
allah büyük canimsin insallah gönlündeki nasibindeki olur. simdide emekli olmayi istiyorum. insanlarin istekleri bitmiyorki hic mehalim

Ben bozkırda doğdum büyüdüm ama bir deniz aşığıyım. Eşimle bu konuda anlaşamayız o denize girmeyi tatilde deniz yerinde olmayı sevmez ona dağ evi olmalı bense tam tersi senin dediği gibi annem... Bane deniz olsun ,denizin tuzlu kokusu olsun dalgaların hışırtısı olsun..Böyle gözlerimi kapatım denizden gelen meltem saçlarımı okşarken, kokusu genzimden aşağı inerken,dalgaların yumuşak sesi bir melodi gibi ruhumu kavrarken.btün hüzünler ,kederler ,hayatın tüm kavgası sırtımdan akı gider....Ve ben bir dinginliğe denizin derin sularındaki dinginleğe kendimi bırakır dalar giderim.....

oy oyyyy benim sair ruhlu bebegim. ama canim bunlari yasamak icin. isin gücün yolunda gitmesi gerek. is sorun olmamali. sadece tatillerde degil tüm yazi orada yasamak istiyorum. kisida burada. trde olsaydim coktan emekli olmustum.. ama birsey diyeyimmi canim? insanlarin birseyleriideal yaparak o ugurda cabalamak zorunda hayatin tuzu biberi kamcisi bu. ideali olmiyan insanin yasama arzusuda kisitli olur.
insallah dilegin gerceklesir canim . neden olmasinki?. rabbim herkesin gönlündekini versin

Kocaman bir aminnnn diyorumm annecim:))
ah eşim bıraksa ben bir kaç ayı değil birömrü geçirim oralarda ancak eşim esnaf dükkanını bırakıpta bir yere giedemz uzuzn zamanlı yanii işte böyle en güzeli emekliliği beklemek ozaman oda yaşlanır işleri çocuklara bırakıp kaçabilirim belkide:))

ben fethiyeyi begeniyorum ölü deniz taraflarini. marmariste güzelmis ama görmedim.
cesme sakin bir yer. denizi serin ama cok temiz. gerci fazla sahil görmedim ben akdenizi hicbilmem mesela. ayvalik taraflarini bilirim biraz. birde egeyi. kusadasi cesme urla.dikili,alacati

iyiy geceler canim benim öptüm kocaman. bende bir patik ördüm dün bugün ikincisini tamamlayip yemekteyiz izliyecegim. herkese iyi geceler. öpüyorum hepinizi

Allah allah 3 tane misafir kim acep bunlarCADIARZU

Off meraklı meloş :1ninca: birisi bendim bu mesajından sonra çıktım:bbo: tv izlerken kimseye çaktırmadan yine psp den takıldım ama hesapta kimseye çaktırmıyorum koca didiki niçin gizliyorsun kucağında şutarafagitti yeni sitelermi keşfettinsırnaşık şey.... ama giriş yapıp yazmak çok zor bu yüzden misafir olarak baktım napiim neler yazdınız diye merak ettim.. hemen geçmiş mesajlara bakıp döneyim ayy ben çok helecan yaptım:teytey:

Hepinize sağlıklı güzel bir gün dilerim sefgülü takımcımmm günaydın:sm_cool:

Günaydın şekerümm sabahın hayır olaa emii:))
Birde bana meraklı diyor sen sankim değilsin gizli gizli gelip merakından yazılanları okumuyormusun kaydirigubbakcemile5
Güzel bir gün güzel devam eder umarım

Back