- Konu Sahibi Cherry Mom
- #6.621
gitmis neyse ben epeydir buradaydim ciksam iyi olcak gelirim yinee ilerleyen saatlerde simdilik optum hepinizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim.
mehalim hemen rapor vereyim nohut yemeği yedim suyundan değil ama 10 kaşığı birazcık geçtibi 10 dakikada yürüyebildim.
13 tane mekik çektim he bu arada hiç pilav yemedim bol limonlu marullu zeytin yağlı salata yedim.
biraz zaman geçsin acıkırsam bi kase de yoğurt yerim.
nasıl ilk günden
inşallah yaaa çok istiyorum inan kaydirigubbakcemile5hımm eferim güzel görünüyor hep böyle devam![]()
zenan canim benim burdada yazin cok yagmur yagaryani bahcede sebze hayal bize. sümüklü böcekler bir afet. bize birsey birakmiyor. ben meyve agaci diktim 7 tane.birde bahcei cepcevre cam diktik kücükler ama daha. yarim metre kadarlar. büyürlersegüzel olur. ben daha cok salincak bahce mobilyasi keyif esyasi koyup keyif yapiyorum bahcede. birde cok cicek ekmis evin eski sahibi onlar heryil cikiyor. mesela su an herköse sapsari nergiz dolu.iki hafta sonra kipkirmizi zambak dolar. cogu yer cimen aralarda agaclar iste. tembel isi kaydirigubbakcemile2
bende öptüm mehalim. belki gelirsin daha aksama güzelimŞeniz
inşallah yaaa çok istiyorum inan kaydirigubbakcemile5
sen neler yaptın
canim benim sen buralardamisin?
birtanem rabbim gönlündekini verir insallah. bende cok istedim deniz kenarinda bir ev. kulube olsun ne olursa olsun . hic mutsuz olmam hic keder tasimam. denizin dalgalarini dinler huzur bulurum denizi seyreder pespembe bir dünyada mesut huzurlu yasarim derdim. ölüm bana uzak olurdu insan böyle yasasa hic ölürmüki derdimkaydirigubbakcemile5
allah büyük canimsin insallah gönlündeki nasibindeki olur. simdide emekli olmayi istiyorum. insanlarin istekleri bitmiyorki hic mehalim
bana yakin biryerlere kac tamammi? iki kokos giyinir süslenir denizi tasiririzkaydirigubbakcemile2
Allah allah 3 tane misafir kim acep bunlarCADIARZU