Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selcim,

afiyet olsun amaaaa, pilav yemesen daha iyi olur diye düşüyorum onun yerine 1 dilim kepekli ekmek tercih etsen,

neden diyecek olursan;

1) senin kilonda baktığında sağlık açısından hiçbir fazlan yok, o yüzden kilo vermek bizler için biraz daha zor, yani kalori alımlarımızı 1500 ün üzerine pek çıkmamamız lazım

2) pilav yerine makarna olsa olabilirdi belki, pilav tamamen vücutta şekere ve ordanda yağa çeviriyor aklında olsun,

yemekten 2 saat sonra birde elma yersin olur biter

ayy kızmadın dimi canım ya:utangac:

aşk olsun niye kızayım, birbirimize yardımcı olmak için burda değil miyiz, önerilerin için teşekkür ederim ama ben yiyemiyorum kepek ekmek falan. o zaman ben hiç pilavda yemiyim ekmekte yemiyim

bi dakka bi dakkaaaaaaaaaaaa
beni kim denetleyecek?
ben kimi denetleyecem?
beni unuttunuz mu yoksam???? :(

not: kırmızı yazıları şimdi gördüm...siz bilirsiniz...
sen unutulacak kadinmisin ayol biz seni cok seviyoruz daha cok ugra canim hem yas kemale erdi diye falanda konusma bizim takimda 20 yasindan buyuk kimse olamaz bu boyle bilinedelikafadulden

mehalim cim nerdesin
gel bakıyım buraya

bu hafta 1,1 kiloyu garanti ediyormusunkötükedihüso

seni bu cuma 59 kilo olarak görmek istiyorum

eğer tamamsa benden sana bir ödül var, yoksa seç cezanı valla

mehalim cim nerdesin
gel bakıyım buraya

bu hafta 1,1 kiloyu garanti ediyormusunkötükedihüso

seni bu cuma 59 kilo olarak görmek istiyorum

eğer tamamsa benden sana bir ödül var, yoksa seç cezanı valla

canım vallaha diyetim güzel gidiyor akşam yağsız tuzsuz patates salatamı yiyeceğim şimdide yürüyüşe çıkıcam vallaha iyi olacak bu diyetle garanti etmek istiyorum ancak seninde dediğin gibi kilo azaldıkça vermek zorlaşıyor ama senin yüzünü kara çıkarmamak için elimden geleni yapacam sözz sana..

sel canım senin denetmeninde benim yaz bana canım sen yürüyüşten gelince cevaplıcam sözzz

kız ayrı kilolardayız dediim
hem ben sel için söyledim
peri kızı gibi olursun diye
biliyorum ben şişgo ve hamile gibi duruyorumm
beni kim alırki biliyorummm senağlama senağlama
perki kızı kimm ben kimm
yağ çuvalı gibi duruyorumm senağlama senağlama
yok güzelim ya ne yag cuvali sende amma yaptin. saka ettim azicik .lülülülülülü
günaydın canlarım...
biliyor musunz...bugün benim doğumgünüm :utangac:
dogum gününkutlu olsun canim saglikli mutlu huzurlu bir ömrün olsunŞeniz
sen ona buna akıl vereceğine kendi göbeğine bak naniknanik hahahaaa:roflol: doktor bilem hamilemisin didi sanasırnaşık şey bide kendini tarif etmiş şöleyim böleyim diyekafamçokkarıştı
bu kiz cok fenaya kallisim. hep beni ayartmaya calisoyrrrrrdelikafadulden
Bak nereus cadısı bizim mahalleye pek fazla takılmaya başladın:mymeka: her geldiğimde mahallenin duvarlarında anarşik anarşik yasılar görüyorum :kızgın: yok pasta yiyin yok bizim takıma gelin filan gibi...
heheheheh mahallenin duvarlarina anarsik yazilara bayildimbittim.:smiley-cool:
ben spor salonuna gidiyorumda hoca çektiriyosositososito 50 düz 50 ters 50 yarım 50 sağ çapraz 50 sol çapraz:roflol:
allahim havalara bak. yerim senin havani ben. mehalim nasil denetliyeyim ben kallisimi ya aslan gibi masallah:sm_cool:
ablacım önemli bir mesajımız yok vaktini harcama..

moralin neden yok:1hug: tatilden çıkıp işemi gitmek istemiyorsun yoksa başka sebepmi var...
5 gün tatilden sonra ise baslamaktan moralim yok seker. sevmiyorum calismayi peknaniknanik
annem kim canını sıktı senin:((
kimseler bebegim cok iyiyim ben azicik tembelligim tuttudalaelaelaelaelae

canım vallaha diyetim güzel gidiyor akşam yağsız tuzsuz patates salatamı yiyeceğim şimdide yürüyüşe çıkıcam vallaha iyi olacak bu diyetle garanti etmek istiyorum ancak seninde dediğin gibi kilo azaldıkça vermek zorlaşıyor ama senin yüzünü kara çıkarmamak için elimden geleni yapacam sözz sana..

sel canım senin denetmeninde benim yaz bana canım sen yürüyüşten gelince cevaplıcam sözzz
yazayım canım hemen.
benim hedefim inşallah 1 kilo.
benim çok fazla yürüyüş yapabilme imkanım yok. ama mayısın birinden itibaren aksatmadan yürüyüşlerimi yapacağıma söz verebilirim. yinede şimdilik o zamana kadar elimden geleni yapmaya çalışıcam en azından merdiven inip çıkarım.

dediğim gibi bu akşam, nohutun suyu olmadan 9-10 kaşık yicem pşlav da var ama yemekten vaz geçtim. zeytinyağlı salata yicem

ilerleyen saatlerde bir kase de yoğurt yiyebilirim uygun görürsen. sırnaşık şey

mehalimcim

gayet güzel,

şurda cumaya ne kaldı zaten, bizim grup toplam 3 kilo verecek, yüzdelik dilim çok iyi olacak, grup içinde grup birincisi oluruz valla

valla bizim gruptan 1 kiloyu hepimiz vericez ona göre

zenancığım,benim ruh yaşım zaten 10 :) sen merak etme,daha çooooooooookk var büyümeme...
daha çok uğramama nedenlerim belliydi be zenanım :S

annem , doğumgünü tebriğin için teşekkürler sana da...öpücüklerrr

yetisilir gibi degilsiniz valla 2 dakika cocuga sut vermeye gittik sayfa dolmus ne guzel ne guzel
nerde bijom dus onume seni ben denetliycem bundan sonra bana lokmalarini sayacaksin ona gore bir kacamak yap kaydirigubbakcemile yolacam bak ona gore tamammi canim bijom degerli tasim inci kolyem

bak bende neyi unuttum diyodum yeni gelen arkadaslarima hosgeldinizi demeyi unuttum
sel bide tabu arkadaslarim demi hosgeldiniz canlarim takimimizda bol moral bulup bol kilo verirsiniz insallaha.s.

bak bende neyi unuttum diyodum yeni gelen arkadaslarima hosgeldinizi demeyi unuttum
sel bide tabu arkadaslarim demi hosgeldiniz canlarim takimimizda bol moral bulup bol kilo verirsiniz insallaha.s.
sağol çok teşekkür ederim. beraber inşallaha.s.

nerde bijom dus onume seni ben denetliycem bundan sonra bana lokmalarini sayacaksin ona gore bir kacamak yap kaydirigubbakcemile yolacam bak ona gore tamammi canim bijom degerli tasim inci kolyem

burdayım zenanım denetle beniii kaydirigubbakcemile
valla bak bugün ne kaçamağı açlıktan ölüyommmm. ama yılmicaaaam.

yazayım sana yediklerimi

sabah 10 gibi
yarım kase yogurt 4 tane sunta bisküvi

öğlen 15 gibi
yarım kase yogurt 4 tane sunta bisküvi

akşam
yemicem

şimdiye kadar 2 litre su, yarım litre elma sirkeli ballı su, 2 kupa karışık bitki cayı, 2 kupa da yeşil cay. 2 tane sarmısağımı da yuttum mu bugünlük tamamdır.

bugünü deneme amaclı böyle yaptım. üni deyken yapardım böyle cok işe yarardı. bakalım şimdi yaricak mı cuma günü görücezz :jeyyar:

Evet ben geldim tekrardan arkadaşlar 35 dk yürüyüş yaptım.Ben buraya yazmadım ancak her gün dambbıll ile hareketlerim var benim kol sırt ve göğüs kasları için onuda yapıyorum boyun fıtığımıda çok iyi geliyor açıkcası..

evet sportie biz 1 er kilo versek yüzdelik dilimden dolayı baya yukarı taşırız takımı vallaha bu hafta inanıyorumkendime şimdiden 500 gr kadar gitmiş bu sabah tartıldımda demeyecektim dayanamadım çünkü korkuyorum hafta başı böyle oluyor cumaya şişiyorum bu hafta sonuna regl olmamlazım umarım şişmem sabah onu hesapladım canım sıkıldı ama olsun ... salatamı hazırlıyorum hiç aç hissetmiyorum kendimi sırf hastalanmayım diye yiyorum inanın..

zenanın bende ilk defa böyle bir diyet uyguluyoruminan destek ve beraberlik çok önemliymiş ...

sel canım salata ve yoğurt iyi gibi geldi ama ne kadar hareket o kadar bereket canımcım

Back