bi dakka bi dakkaaaaaaaaaaaa
beni kim denetleyecek?
ben kimi denetleyecem?
beni unuttunuz mu yoksam???? ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
not: kırmızı yazıları şimdi gördüm...siz bilirsiniz...
canım siz bilirsiniz diyerek alınmış gibi not bırakma yapabileceğini göster, tek amacımız takımdaki katılımı dahada arttırıp şu iştn bir an önce sıyrılmak, zamandan kısıtlı arkadaşlarımızı az katılım yapan arkadaşlarımızı buna zorlamanın ne takıma nede o kişiye bir yararı olmaz, mesela umut, zaten arada bir akşamları gelebiliyor sen şunu yap her gün gel beni denetle desekte yapamaz, sana gelince, sende hayatın sorunlarıyla haşır neşirsin şu günlerde, diğer konuda takipçi olduğun kadar buradada olabilsen sanada daha çok destek olabiliriz ama sen kendini toparlayamıyorsunki.. işte bir fırsat, bak cedric bu hafta katılım yapamayacağım diyor xtabuyu sen denetle oda sana destek olsun birbirnizi takip edin, zaten sorun kim - ne - değil takım olabilmek amacındayız biz olabilmek amacındayız...
ama cok hosuma gitti ne yalan diyeyim bomba gibiyim bugun ohbe yok boyle bir hafiflik kendime inanamiyorum allahim bozma yarabbim:sm_cool:
zenanım sen gerçek hayattada yalnız olduğun için buradaki kalabalık hoşuna gidiyor çok yazıldıkça kendini toparlıyorsun ben bunu anlıyorum.. bende öyleyim, burası coştukça bende kendime geliyorum...
Evet ben geldim tekrardan arkadaşlar 35 dk yürüyüş yaptım.Ben buraya yazmadım ancak her gün dambbıll ile hareketlerim var benim kol sırt ve göğüs kasları için onuda yapıyorum boyun fıtığımıda çok iyi geliyor açıkcası..
sel canım salata ve yoğurt iyi gibi geldi ama ne kadar hareket o kadar bereket canımcım
waayyyy seni gidi:1ninca: dimek yapıp sölemedin heeedelikafadulden haydi bakalım bu hafta senden büyük atak gelecek sankim:teytey:
kızlar yınemı demeyın ama bu hafta yıne paylasımım azalıcak.cok yogun gunler gecırıyorum .bugun tam 3kez dısarı cıkdım sımdıde heryerım kırılıyor.yarın aksam annemler gelıcek yıne belkı aksamları gırebılırım.xtabu hosgeldın.bız aynı grupdayız ve eslesdık ama benı bır hafta ıdare edebılırsen cok sevınırım
aman cedricim aman diyeyim sen ipin ucunu kaçırmak üzeresin sakın haaasengözlerimebaksanab kendini zola.. bak bir boşlarsan zor toparlanırsın.. annenlerede selam bak kıyamadılar yine yalnız bırakamadılar ayy bende onlara kıyamamŞeniz
Evet annem çok haklısın ayrıca bir nokta daha var.
Ayy bunları düşündükçe daha bir gaza geliyorum....
oyy bende bende fena gaz aldım olacak inşallah ama her hafta abuk kilo veren biri çıkıyor akşam bu takıldı kafama biri çıkarda 6 kilo verdim derse hiç şaşırmamkafamçokkarıştı
ben de vermek istiyorum...yürüyüşümü artırdım,az yiyorum ki zaten yiyemiyorum...
amma soru sordum
klava:
madem yürüyorsun neden gelip burada paylaşmıyorsun bu hem sana hem takıma motivasyon kazandırır, lütfen yaptıklarını paylaş, sadece selam verip çıkıp gidince bizde sana yazacak bir şey bulamıyoruz...
mesela su an herköse sapsari nergiz dolu.iki hafta sonra kipkirmizi zambak dolar. cogu yer cimen aralarda agaclar iste. tembel isi kaydirigubbakcemile2
benim bahçem minnacık ama İstanbuldayken çok büyüktü buraya gelincede bahçesiz yapamam dedim.. olay bağ bahçe değilde apartman dairesine tıkılmak benim ruhuma hiç iyi gelmiyor evliliğimiz bile sorunlu gitti bunu yaptığımız zamanlarda hep dışa vurduk ruhlarımızdaki sıkıntıyı ve çocuklar dahi dairede olunca depresyona girdiler kendilerini eve kapayıp dış dünya ile iletişimlerini kestiler.. oysa minnacıkta olsa şimdi biraz kuş sesi duyduğumuzda 2 çiçek gördüğümüzde kendimizi verandaya atıyoruzkaydirigubbakcemile mis gibi bir kahvaltı sonra kahve keyfi
![Kahve :kahve: :kahve:](/images/smiley/kahve.gif)
dünyaya bedel.. bende sebze ekemiyorum daha önce denedim ama bir köstebeğim var ben ekiyorum o aşağıdan topluyor:lepi: yinede onu çok seviyorum, Yırtık tüm bahçede onu bulabilmek için delikler açıp koklayıp kazıyor oyun oynuyor... Ama çiçeklerim yetiyor bana işte ahh bir canlandırayımda göstereyim size evimi bahçemi..
Ayy birinin bana hesap sorması çok hoşuma gitti yaa. daha önce kimse sormuyor nasılsa diyee yazmakta işime gelmiyordu helede kaçamak yaptığımız zamanlar. Kallisim sultanım duy bu taktik güzel olacak sanırım...
haydi bakalım inşallah öyle olacak.. reyhan ablam sende sor bana sor ne yaptın
![Eek! :utangac: :utangac:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
ne yedin ne içtin :bbo: diye...
hah
zenanım aldığım o kotu giyeceğim saçlarımıda yaptırıp çekinecem resimler ve en kısa sürede koyacam buraya resimleriii ayy çok hevesleniyorum
Birde bot çekersin tak tak dolaşırsın:roflol: hiç aklımdan çıkmıyor ah zenanım seni çok seviyoruz biz bu yüzden, yüzümüzde gülümsemelere sebap oluyorsun şekerkaydirigubbakcemile3
Ben bozkırda doğdum büyüdüm ama bir deniz aşığıyım. Eşimle bu konuda anlaşamayız o denize girmeyi tatilde deniz yerinde olmayı sevmez COLOR]
benim eşimde yıllardır tvde bile bir deniz görse bir tekne görse kapatıyor çünkü üreği yanıyor, buraya gelmeden az bir zaman önce ufak bir teknemiz vardı öyle yat mat gibi değil ufak kamaralı bişi işte ama çocuklarla kalıp rahat edebiliyordum hafta sonlarımızı hep denizde geçirirdik, gece çocuklar uyurken şarap kadehlerimizle yakamozları seyrederdik, denizden esen serinlikte sohbetler ederdik, sonra dedikki bu bizim 2. evimiz daha büyük olsun daha rahat edelim. Eşim aylarca Kastamonuya gitti bir tekne yaptırdı orada ve getirdi İstanbula, boyası filan derken 15 gün uğraştı eşim ama öyle güzel olmuştuki şimdi anlatırken bile gözlerim doluyor kocamandı, hep hayalini kurdum çocuklarla şuraya gideriz bunu yaparız diye, tüm işleri bitti haftaya denize atalım dedi eşim ama o haftasonu gelemeden Eskişehire gidiyorsunuz haberi geldi.. hepimiz bunalıma girdik fakat eşimin gözünde bir başkaydı o deniz ve tekne.. aylarca kaldı orada güneşin altında ve bir gün birine sattım dedi, parasına bile bakmadan yaptığı masrafı bile karşılamadan verdi gitti çünkü gözünde daha değerli bir şey yoktu.. sonraları sahilden geçerken gördük o tekneyi bakamadık başımızı çevirdik hep sustuk kimseden ses çıkmazdı o sahilden geçerken... bizim için bir başka işte...yaşanmış ve yaşanmamışlıklarımızı aynı anda bıraktık orada, devamıda orada olsun diye...ama kısmet....
Evimden ayrılalı kaç yıl oldu hala ziyarete gittiğimde denizi gördüğüm an, o koku içime işlediği an burnumun direği sızlar ve gözlerimden yaş gelir usulca...
bana yakin biryerlere kac tamammi? iki kokos giyinir süslenir denizi tasiririzkaydirigubbakcemile2
benide alın nolurrrrrrrrrrrr:Saruboceq:
evet evet güzel olur aklımda şurası diye bir yer yok annem ama şöyle akdeniz ile ege denizinin kesiştiği bir nokta yada akdeniz ...:)):1hug:
Marmariste bir yer var ablacım ben 5 yıl önce gittim hala her yıl gideriz, çok sahil gezdik, bir yıl tatilinde 5 yer dolaştığımız oldu burası gibi yüreğimize işleyen etki eden bir yer olmadı...eski fotolara göz atayımda bulursam göstereyim size.. böyle bir yer olamaz, cennetten bir köşe adeta... deniz kenarı çam ormanıyla kaplı hemen arkanda kocaman devasa dağlar ve uçsuz bucaksız bir orman.. anlatmaklada olmazki görmek gerek.. sessiz sakin el değmemiş, yapı yok tüm evler akşap, muhteşem yani.. Marmaris-Gökova körfezi diye geçiyor dediğim yer ise buraya bağlı Akyaka.. muhteşem ötesi bir yer yani bugün kalk gidelim ömrümüzün kalanını orada geçirelim diye teklif gelse tek parça almadan şu yaşamımdan çıkar giderim...