Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hımmm sel hanım demek 15 kaşık sen dun bana 10 kaşıkmı demiştin ben mi öyle hatırlıyorum yoksaa:mymeka:

ben sabah : 1 dilim kepek ekmek. kk kadar yağsız peynir çay şekersiz
öğlen: aynen diyetimdeki gibi sunta bisküvi ve çay şakarsizz
hıı bu arada saat 10 da ikisi bir arada kahve içtim günde bir fincan içerim

ayrıca bugün bir sıkıntım oldu benim hafta sonu regl olmam gerekirken bu sabah çok az bir kanı-amam oldu 21 günde yanı ama sonra devamı yok acayip canım sıkıldı ilk defa başıma geliyor şimdi bu şişkinlik yaparmı kilomu etkilermi neden böyle oldu yaa 30 senelik hayatımda ilk defa erken böyle bişi yaşadım

hımmm sel hanım demek 15 kaşık sen dun bana 10 kaşıkmı demiştin ben mi öyle hatırlıyorum yoksaa:mymeka:

ayrıca bugün bir sıkıntım oldu benim hafta sonu regl olmam gerekirken bu sabah çok az bir kanı-amam oldu 21 günde yanı ama sonra devamı yok acayip canım sıkıldı ilk defa başıma geliyor şimdi bu şişkinlik yaparmı kilomu etkilermi neden böyle oldu yaa 30 senelik hayatımda ilk defa erken böyle bişi yaşadım
evet dediydim ama dayanamadım :utangac:
he bu arada hamile falan olmayasın benneyaptımki

selam ogleden sonra gelebilecem anca kizlar spordu rejimdi cocuklar yogunum bugun sabahtan ogleden sonra bol vaktim olsun diye simdi butun isleri halleddiyorum dayanamadim bir ugradim hedi optum sizleri

selam bayanlar ben geldiimmm

toplam 35 dk yürüyebildim çünkü acil eve dönmem gerekti. ne yapalım diger 25 dk yı da akşam yürücemmm a.s

o zaman ben de reyhan ablacım derimm :1hug: kızdırmayalım mehlimi a.s.

ama ben sana soru sordum reyhan abla sen bana neden cevap vermiyosunn :çok üzgünüm:

kallisim aksamlari en gec saat kacta yiyorsun aksam yemegini? saat 18.00 i gecirmeyin sonrada elma yedim. mehalim bek listeye uymadi ama yapabilecegim en uygun sey buydu.. yalniz sunu diyeyim; uzun zamandir ilk defa 3 gün tam düzenli gitti diyetim. bugün 4. gün haydi hayirlisi
ablacım bunu uygulamam pek mümkün olmayacak sanırım.. yıllardır öyle alışkanlık olmuşki hiç çocuklardan ve eşimden ayrı yemedim bir kaç kez deneyeyim dedim ama yapamadım..akşam 19.00 gibi geliyor eşim ve 19.15 te otururuz mutlaka yemeğe, bunu değiştiririm desem boşuna söz vermiş olurum ancak bir kaç gün yaparım.. aslında daha erken yiyebilsemde gece aç yatağa girebilsem ne iyi olacak ...

nohut yemeğini 10 kaşık düşünüyorudm ama 15 kaşık oldu

bu sabahta 5 zeytin, bir buçuk bardak normal şekerli çay, biraz peynir ve biraz çilek reçeli yedim 1 dilimda normal ekmekle bitirdim kahvaltımı.
he bide dün akşam bol sakız çiğnedim şakkıdı
şekerim sen naptın ya:kızgın: hani sözlerimiz motivemiz nereye gitti.. 15 kaşık çok çok çokk sana... üstelik sen normal diyet moduna girmedende kahvaltı yapmışsın.. reçel yememelisin, çayını şekerle içmemelisinCADIARZU yoksa veremezsin benden söylemesi..

haydi bakalım gayett iyi gidiyor hayırlısıyla, ahh birde öteki sorun çıkmasaydı.. o ne şimdi anlamadım bende çok stresli isen olabilir diyeceğim ama bunun cevabıda sendedir.. streslimisinfisfisfis..

güzellerim ben cikiyorum. hepinizi allaha emanet edip cok cok öpüyoruma.s.
tatilin ardından:delphin: kocaman bir kolay gelsin ablacım diyeyima.s.

selam ogleden sonra gelebilecem anca kizlar spordu rejimdi cocuklar yogunum bugun sabahtan ogleden sonra bol vaktim olsun diye simdi butun isleri halleddiyorum dayanamadim bir ugradim hedi optum sizleri
zenanım haydi haydi koş bak gel yaz göreyim ne yaptın ne yapacaksın.. yürüdünmü dans ettinmi, yediklerin nasıl kaçamak yaptınmı hepsini say dök banadelikafadulden

günümün raporunuda vereyim reyhan ablacımaŞeniz

75 kilo ağırlıklı 150 adet mekik çektim
20 dakika yürüme bandında yürüdüm
10 dakika bisiklete bindim

bugün bunlara ancak yetti zamanım

1 saat aerobik yaptık ve bol bol bacak kasları için çalıştırdı bugün hocakaydirigubbakcemile2
15 dakikada sopayla kol ve sırt kasları çalıştık:teytey:

bugünü böyle bitirmeye niyetli değilim dinlendikten sonra yine yapacağım akşama hepsini toptan tekrar yazarım..

yediklerime gelince bende öğün azalttım ve yediklerimi ufalttım
sabah 1 dilim ekmek ile peynir yedim 1 bardak bitki çayı içtim bol limonlu ve tatlandırıcı ile
ara yaptım 3 çilek:utangac: keten tohumlu form bisküvi yedim yarım paket
öğle bir kase ama ufak kase ile corn flakes yedim...

nıhayet ıslerımı toparladım geldım.kısaca ozet gecıym.sabah kalkdım kermes alanını gormeye gıttım eve geldım sıldım dupurdum dus aldım yemek yedım oturdum kalkıcam yemek yapıcam .kermes yerıne goturulmesı gerekenler varsa onları goturucem eve donucem.topuklarım cok kotu doktora gıdıcem en sonunda galıba ılk ayaga kalkdıgımda hoplatıyo bıkac dk.aklımda kaldıgı kadarı ıle sorulanlara cvp yazayım.reyhan ablacıgım yogunlugum kermes olayından kaynaklanıyordu sımdı annemllerde gelıyor.bıde evın bı takım ıslerı ıcın bu hafta start verıcem ucu bıraraya geldı yanı.kallıstem ben bır dernegın uyesıyım.rutın kermesler olur.bu defakı afrıka da bır okul ıcınmıs.bu arad en buyuk haberımı soyleyım.bu sabah ıtıbarıyle regl oldum ve ıstah olayım bıttı.asagı yukarı 10 gundur devam eden tatlı krızım bıle sona erdı.yanı hafta sonu kacamagımla kurtuldum.mehalım ben eger her ya regl olsam kesın dıyet falan kalmazdı.bu hafat cok kılo veremeyebılırım ama haftaya uc hanelılerı sonlandırıcam.yınede bellı olmaz.su anda bıle dunden 1 kılo hafıfımkötükedihüso

kalliscim

süper çalışmmışsın harika tebrik ediyorum, yediklerinde kuş gibi hiçbirşey değil valla

rekor geliyor senden o zaman bu hafta

nıhayet ıslerımı toparladım geldım.kısaca ozet gecıym.sabah kalkdım kermes alanını gormeye gıttım eve geldım sıldım dupurdum dus aldım yemek
işth olayının bitmesi süper olmuş canım, birde koştururken anlamadan verirsin belki bu hafta yani dikkat edersen dışardayım diyede çok kaçırmazsan mutlaka gidecektira.s.
kermes için kolay gelsin diyelim sana işin zor olmalı koştur dur...

kalliscim

süper çalışmmışsın harika tebrik ediyorum, yediklerinde kuş gibi hiçbirşey değil valla

rekor geliyor senden o zaman bu hafta
canım yok ya rekor filan artık bitti bende, ne kadar zorlasam çalışsamda ben çok uzun süredir diyetteyim bu yüzden vücudum alıştı artık benim, bu hafta cuma günü sözüm için kimse üzülmesin diyede daha çok çaba gösteriyorum yoksa alıştığım düzenden ayırmazdım vücudumu çünkü toparlanamıyorum sonra,benim kilo bir hafta veririm 2-3 hafta kıpırdaaz öyle yani artık değiştiremeyeceğimi anladım..

kalliscim,

vücut belli bir tempoya girince kilo vermesi zorlaşıyor haklısın, ama artık bahar geldi, biliyosun baharda metabolizmayı hızlandırır, yediklerin aynı kalıp spora ağırlık verdikçe kilo verimin artar

hadi kolay gelsin

slmlarrrr.ben geldim arkadaşlarrrr...geç kaldım bugün...annemdeydim kzıı parka götürdüm falan filan...anca iş güç...ben sabah erken kalktım 2 bardak su içtim annemdeydi kahvaltı börek yapmış allahım...zorla 2 parça yedim...domates ve peynir yedim...2 bardak şekersiz çay içtim... börek yediğim için 12 deki ara öğünümü atladım...13,30 da nescafe içtim....şimdide banda çıkıcam...kendime ceza veriorum...30 dk değil 60 dk yürücem....akılsız başın cezasını ayaklarım çekicek yane

xtabu cum,

birde müzik açarsın 1 saat nasıl geçer anlamazsın bile

hadi kolay gelsin canım, aman kaçamaklardan uzak duralım
bu cuma 1. olucaz

12 gündür hiç kaçamak sokmadım hayatıma...hep annemin yüzünden zaten oda kabul edio.....

müzikle çalışıom zatende belde fıtık var 30 dk dan sonra bacaklarım gitmio ondan cnm bnm...

bi daha ewden dışarı çıkmıcam....kimse çağırmasın beni bi yere....öle dicem herkese....belli bi kilonun altına düşmeden ziyaret yooook:kızgın:

bu arada cedric bu hafta gelemiosa bni kim denetlicek ben kimi denetlicem offff aklım karıştı...akıl mı kaldı...2 parça kol böreği aklımı aldı:(

Back