Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mehalim nere kayboldun...

benim vaktim doldu kızım ders yapacak bitirelim şu eşleştirmeyi.. son dediğim gibi kabulmü.. sonuçta biz fazlaca katılım yapanların arasında yapmak zorundayız bu eşleştirmeyi umutun darılıp kırılacağını düşünmem bile hiç zaman sorunu olduğunu hepimiz biliyoruz böyle bir yük getiremeyiz...

Annemde geçmişi okuyor okuma anne okumaa bitiremezsin bak benden söylemesi:)))

hadi inçık iyi olur aferim sana gözüm sende:))

bende müsade isterem bnm de yürüyüş yapmam gerekiodu takıldım kaldım burdaaa...2 saatir gecikti yürüyüşüm...ben kaçtım görüşürüs yineee.kaydirigubbakcemile4

[
mehalim nere kayboldun...

benim vaktim doldu kızım ders yapacak bitirelim şu eşleştirmeyi.. son dediğim gibi kabulmü.. sonuçta biz fazlaca katılım yapanların arasında yapmak zorundayız bu eşleştirmeyi umutun darılıp kırılacağını düşünmem bile hiç zaman sorunu olduğunu hepimiz biliyoruz böyle bir yük getiremeyiz...

tamam kallisim şimdi bak ben bir yazı hazırlayacağım ok sen gelincede okursun herkesi bilgilendirmek adına bu yazıyı hem takıma hemde herkesin özeline atacağım ok sonra sen bişi eklemek istersen yada arkadaşlar ekleriz ok

[

tamam kallisim şimdi bak ben bir yazı hazırlayacağım ok sen gelincede okursun herkesi bilgilendirmek adına bu yazıyı hem takıma hemde herkesin özeline atacağım ok sonra sen bişi eklemek istersen yada arkadaşlar ekleriz ok

tamam şekerciğim o zaman gideyim ben a.s. akşamüzeri gelirim.. ay bende sporumu yapayım cumayı şansa bırakmak istemiyorum ...kaydirigubbakcemile xtabucum gel beraber yürüyelimsırnaşık şey

ayyyyy selam güzellerimm bitiremedim. oku oku bitmedi. yarida biraktim . önce bir selam vereyim dedim. sonra devam ederim. ya amma ceneniz düsmüs:kızgın:
yarin is var cokta moralim yok yani

reyhan ablam zenanım bijocum haydi kaldırın totolarıkaydirigubbakcemile spor yapmayanla küsecem :utangac: cumaya lütfen lütfen yalvarıyorum 100.etabı biz almalıyız lütfennnnn:delphin: buda sadece sporla olacaktır.. kaydirigubbakcemile2

bende kaçtım yemeğimi yapıp sporuma başlayayım akşama raporumu getiririm:teytey:

ayyyyy selam güzellerimm bitiremedim. oku oku bitmedi. yarida biraktim . önce bir selam vereyim dedim. sonra devam ederim. ya amma ceneniz düsmüs:kızgın:
yarin is var cokta moralim yok yani

ablacım önemli bir mesajımız yok vaktini harcama..

moralin neden yok:1hug: tatilden çıkıp işemi gitmek istemiyorsun yoksa başka sebepmi var...

şidi ben sportiyle mi eş oldum :uhm:

evet selcim, sen ben birde mehalim bir grup olduk birbirimizi denetleyeceğiz

süper oldu, bu hafta kesin birinciyiz

ben 1 kiloyu garanti ediyorum.

Öncelikle cumaya kadar kilo hedefi koyalım kendimize sonra uygulamalarımızı paylaşalım ne dersin

evet selcim, sen ben birde mehalim bir grup olduk birbirimizi denetleyeceğiz

süper oldu, bu hafta kesin birinciyiz

ben 1 kiloyu garanti ediyorum.

Öncelikle cumaya kadar kilo hedefi koyalım kendimize sonra uygulamalarımızı paylaşalım ne dersin
tamam canım o zaman bende 1 kilo hedef koyuyorum bakalım nolcak, belki daha fazla da verebiliriz.

ben bu akşam 9-10 kaşık nohut 3-4 kaşık pilav
bolcada zeytinyağlı salata yicem haberin olsun ok

selcim,

afiyet olsun amaaaa, pilav yemesen daha iyi olur diye düşüyorum onun yerine 1 dilim kepekli ekmek tercih etsen,

neden diyecek olursan;

1) senin kilonda baktığında sağlık açısından hiçbir fazlan yok, o yüzden kilo vermek bizler için biraz daha zor, yani kalori alımlarımızı 1500 ün üzerine pek çıkmamamız lazım

2) pilav yerine makarna olsa olabilirdi belki, pilav tamamen vücutta şekere ve ordanda yağa çeviriyor aklında olsun,

yemekten 2 saat sonra birde elma yersin olur biter

ayy kızmadın dimi canım ya:utangac:

Evet arkadalar takıma yeni bir hareketlilik gelsin yeni şeyler deneyelim diye yeni bir uygulama başlattık.... Umarım istediğimiz amaca ulaşır ve iyi olur..

Hemen konunun amacını aktarayım azcık..

Biliyorsunuz hepimiz aynı amaç için burdayız ancak zaman zaman durgunluklar, zaman zaman kaçamaklar ve yolumuzdan sapmalar yaşıyoruz işte bunun önüne geçmek için takım içindede bir gruplama yaparak bireysel sorumluluğu dahada arttırmak amacındayız.

Takımı aşağıdaki listede de gördüğünüz üzere 3 gruba ayırdık eeee de ne yapacak bu gruplar hemen onuda anlatayım :

1. Gruptaki kişiler listenin altında açıklayacağım gibi birbirlerinden sorumlu olacaklar.kaydirigubbakcemile

2. Nasıl sorumlu olacaklar? ( elbetteki isteğe bağlı olarak zorlam ile hiç birşey olmaz) sorumlu olduğu arkadaşının yediğini içtiğini ,sporunu ,gerekirse günlük sıkıntılarını takip edecek ve yol gösterecek.şakkıdı

3.Kaçamaklar olduğunda uyarı verecek hatta cuma bildiriminde ekside çıkarsa herkes kendi sorumlu olduğuna ceza verebilecek...:mymeka:

4.Ne gibi cezalar? ( Fikri olan parmak kaldırsın) spor cezası olabilir, bir bilgiyi bulup getirmesi yani araştırma yapması olabilir...

5. Cumadan sonra eşleştirmelerde değişiklilikler yapılabilir yada isteğe göre aynı şekilde devam edebilir..( sizin paşa gönlünüze kalmış yani):Saruboceq:

1.GRUP-----Tüğ Siklet
sportie
Mehalim
siyahbeyazgunlar
:

2. GRUP-----Orta siklet
Kalliste
zenan25
bijoux
reyhanxx54
canzi3445 :
chocolategirl

3. GRUP-----Ağır siklet
cedric ...izinli
xTABU
mersa
:

Gelelim eşleşmelere Geçen haftadan farklı olarak zincirleme eşleme değilde ikişerli eşleme yaptım bu hafta bakalım bundan memnun olacakmısınız....
1 GRUP
Mehalim-----sportie----- siyahbeyazgunler

2.GRUP
Kalliste... reyhan annem
Zenan....bijoux
canzi3445 : -------chocolategirl

3.GRUP
Şuanda cedric arkadaşımız izinli olduğu için burda xTABU ve mersa birbirini denetleyecek Tabunun kızı hasta olduğu için herhangi bir aksama yaşanırsa devreye isteyen arkadaşlar yada kalliste ve ben girebiliriz..

***Her cuma analizlerime gruplar arasındaki dereceleride ekliyeceğim ve kim birinci olursa onu denetleyende birinci olan kadar övgüleri hak edecektir.

***Bu yazdıklarımdan daha farklı fikirleri olan varsda lütfen paylaşsın.Takım hepimizin..

Son düzenleme:
doğum günümüm kutlayan,kutlamayan bütün arkadaşlara teşekkür ederim...
ehh artık 30 a 5 var :roflol:
aaahh aahh yanmışım beeeeennn :)
yaş kemala erdi,göbek hala gitmedi...ne dersiniz kızlaarr
yeni arkadaşlar görüyorum,hoşgelmişler a.s.

bi dakka bi dakkaaaaaaaaaaaa
beni kim denetleyecek?
ben kimi denetleyecem?
beni unuttunuz mu yoksam???? :(

not: kırmızı yazıları şimdi gördüm...siz bilirsiniz...

bu ne kalabalik kizlar burayi boyle gormek cok guzel oh oh ben buradaken hic boyle kalabalik gelmiyonuz ben kendi kendime konusup yazip duruyom cadilar sizi
siz bidaha beni yalniz birakin gostercem o zaman
bu arada herkeze tekrar merhaba yetisemiyom gecmise yaw bu nasil bir sohbet paylasim ne dusuk cene var bu hafta basi sizde
ama cok hosuma gitti ne yalan diyeyim bomba gibiyim bugun ohbe yok boyle bir hafiflik kendime inanamiyorum allahim bozma yarabbim:sm_cool:

hadi sel
denetle beni denetle beni
sorguya çek

hazırım 1 kilo garanti ediyorum üzeri verdiğim kilo senin başarın olacaktır

Back