Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım sadece pilav nohut ve salata yiyeceksen

8-10 yemek kaşığı ölçü bakliyatta normal ama kepçe değil yemek kaşığı:roflol: yanına 2 kaşık pilav ve bolca salata yiyebilirsin.. bakliyatların suyunuda tükettim ben hep ama çok az ve zaten pişerken yağ miktarlarıda azdı..

xtabucuk sana yediklerin için yorum yapmıştım ben baktınmı geçmiş mesajlarakaydirigubbakcemile2

anladım. peki zeytin yağlı olması salatanın iyi mi kötü mü. yağlı mı yiyim yağsız mı?

ya biliorum herşeyi soruyorum ama hoş görün diet kültürüm yok da benim çok fazla alışmaya çalışıyorum :utangac::utangac:

canım sadece pilav nohut ve salata yiyeceksen

8-10 yemek kaşığı ölçü bakliyatta normal ama kepçe değil yemek kaşığı:roflol: yanına 2 kaşık pilav ve bolca salata yiyebilirsin.. bakliyatların suyunuda tükettim ben hep ama çok az ve zaten pişerken yağ miktarlarıda azdı..

xtabucuk sana yediklerin için yorum yapmıştım ben baktınmı geçmiş mesajlarakaydirigubbakcemile2

ewt ablacım yediklerin ii demiştin doğru hatırlıosam...yoksa kaçıtrdığım bişimi oldu:tomato:

bnm doktorum kıymanın soğanın ve diğer sebzelerinde yağını suya bıraktığı için suyun yasak olduğunu sölemişti....ben teflon tenceremden 1 çay kaşığı yağ ile yemek yapıorum ve yinede suyunu yemiorum....

bilginize........

salataya yağ koymuorum çünkü en ufak şeylerden artırıp büyük bir kaloriyi almamış oluyorum ...ama illada salataya yağ koyacam diorsan...zeytinyağı hasından please

heyy durun bee geçmişi okuyorum sürekli sayfa sayısı artıyor allah allah
hehe uyusluk olsun diye boş boş yazimmmdelikafadulden

anladım. peki zeytin yağlı olması salatanın iyi mi kötü mü. yağlı mı yiyim yağsız mı?

ya biliorum herşeyi soruyorum ama hoş görün diet kültürüm yok da benim çok fazla alışmaya çalışıyorum :utangac::utangac:
hayır zeytinyağlı olması çok daha iyi yani günlük alman gerekiyor zaten ben aile için yaptığım salataya bir yada iki kaşık eklerim ama çok büyük olur salatamız zaten ve yarısını ben yerim:utangac: son zamanlarda salataya aşırı düşkünlüğüm oldu yağını hiç eksiltmedim, sadece kendi tabağıma ekleyeceksem bir tatlı kaşığı ekliyorum ...

ewt ablacım yediklerin ii demiştin doğru hatırlıosam...yoksa kaçıtrdığım bişimi oldu:tomato:
o reyhan ablaydı :1rolleyes: bak kaçırmışsınşakkıdı

off ya oku oku bitmedi ahanda bir sürü bişey yazacaktım unuttum hemen aklımdakileri geçeyimm.

kallisim nereus cadısna dediklerinin altına imzemi atayım .

çikolata doğumgünün kutlu olsun nice güzel yıllara

xTABU süper paylaşım yapmışuın devam canımm..

off annem aradı ben aklımda kalanlarıda unuttum iyimii
sel canım hemen eklicem seni listeye no panik:))

eşleşme konusuna gelince aynı guruptakilerin eşleşmesi daha mantıklı geliyor çünkü aynı gruptalar işte:)) daha başka açıklama yazacaktım unuttum salak gibi oldum yaa
kallisim terör konusuna gelince acımam bak haberiniz olsun kızlar ayrıca lütfen sözlerime darılmaca alınmaca olmasın malum burda sdece yazı var ses jest mimikler yok ben bana söylenen alınmam yeri gelir bende ağır konuşurum yada söylediklerim ağır kaçabilir

başka başkaa aklıma gelince yazarım sizide 5 dk yalnız bırakmaya gelmiyor sayfalar dolmuş vallahii

hehe uyusluk olsun diye boş boş yazimmmdelikafadulden

hayır zeytinyağlı olması çok daha iyi yani günlük alman gerekiyor zaten ben aile için yaptığım salataya bir yada iki kaşık eklerim ama çok büyük olur salatamız zaten ve yarısını ben yerim:utangac: son zamanlarda salataya aşırı düşkünlüğüm oldu yağını hiç eksiltmedim, sadece kendi tabağıma ekleyeceksem bir tatlı kaşığı ekliyorum ...

o reyhan ablaydı :1rolleyes: bak kaçırmışsınşakkıdı

geriye dönmeliyim o zmn....:utangac:

bu arada eşleşmeler konusunda size uyarım arkadaşlar yerimseniben
tamam şeker hepimiz aynı fikirdeyiz zaten ne olursa uyacağız gibisengözlerimebaksanab

başka başkaa aklıma gelince yazarım sizide 5 dk yalnız bırakmaya gelmiyor sayfalar dolmuş vallahii

valla bilemedim aynı gurup olunca eşleşmiyorkidelikafadulden benim için farketmez sadece bir an önce başlamak canlanmak istiyorum cumaya kupa kaldırmak istiyorum:hooray:

1.GRUP-----Tüğ Siklet
sportie ( 59.0)
Mehalim ( 61.1)
sel (58 )

2. GRUP-----Orta siklet
Kalliste (73.4)
zenan25 (73.7)
bijoux (74.8)
reyhanxx54 (75.6)
umuts76 (75.8)
chocolategirl ( 84.5)

3. GRUP-----Ağır siklet
cedric (102.6)
buseyrem (/ 102.2)
xTABU ( 104 )

şimdi şöyle bir şey var.. buse ilgilenemez o eşleştirme dışı olmalı ve çikolatada aynı durumda, özel sorunları var ve diğer konusuna vakit ayırabiliyor buraya paylaşım yapamıyor oda hazır olup takıma ve kendisine gerekli vakti ayırana dek liste dışı tutulmalı bu arkadaşları gelecekler ilgilenecekler diye kimse beklemesin kimseye haksızlık olmasın diye düşünüyorum sonuçta motivemizi yükseltmek amacımız.

Kallisim sadece 1. ve 3. grupta tek sayımız var ondada buse nin paylaşımı malum şimdi xTABU ile cedric eşleşiyor
bizde 1. grupta sel ve sportie ben gerekli eziyeti veririm onlarda bana göz açtırmaz diye umuyorum.

gelelim 2 gruba yani seninde dahil olduğun gruba burda sayı çift diyorumki ya sizin isteğinize göre olsun ya kura çekelim yada bu hafta bakalım kim gevşek kim sıkı bir sıkıya bir gevşek verelim ve eşlemeleri bundan sonraki hafta kilo veren ve vermeyen olarak yapalım ne dersiniz
varsa başka fikri olan bannak galdırsın :))

Kallisim sadece 1. ve 3. grupta tek sayımız var ondada buse nin paylaşımı malum şimdi xTABU ile cedric eşleşiyor
bizde 1. grupta sel ve sportie ben gerekli eziyeti veririm onlarda bana göz açtırmaz diye umuyorum.

gelelim 2 gruba yani seninde dahil olduğun gruba burda sayı çift diyorumki ya sizin isteğinize göre olsun ya kura çekelim yada bu hafta bakalım kim gevşek kim sıkı bir sıkıya bir gevşek verelim ve eşlemeleri bundan sonraki hafta kilo veren ve vermeyen olarak yapalım ne dersiniz
bence uygundur :1closedeyes:

peki kallisim umut bunun için gerekli zamanı ayırabilecekmi ne dersin bak şöylede olbilir aslında mesela listedeki sıray göre çarpraz bir denetlemede olabilir bak şimdi sen zenanı, zenan bijouxu , bijoux reyhan annemi ,reyhan annem umutu, umutta seni denetleyebilir yani çapraz bir şekilde ancak umutun denetleme konusunda zaman sıkıntısı yaşayacağını zannediyorum bilmem yanılıyormuyum. gerçi şuanda kendisi yok onun adına konuşmakta hata olabilir ancak..

tamam 1. ve 3. gurup dediğin gibi..

2. gurupta umut az katılım yapabiliyor dediğim gibi çikolata gelemiyor daha doğrusu ilgilenemiyor geri kalan kişilerdende herkes birbiriyle ilgilenir zaten her takım kendi içinde sorumlu ok.

Xtabucum bak senin yediklerinin yanına fikirlerimi yazdım canım kırmızıylada dkkat çektim..a.s.

ewt ablacım kaçırmışım...şimdi dikkatimi çekti....

diyetisyenim sabah kahvaltısına 2 dilim koyuyo ama ben bazen 1 dilimyiyorum...bazende yemiorum...onun yerine başka bişi ekliorum...normalde sebzem mutlaka vardır ama annemde yoktu o gün annemdeydim öle koydu önüme...onlar çok et yiyo bnm aram yok etle...

12 deki ara öğün 14 teki öğle yemeği oluyor...canım bişi yemek istemedi en azından öğün atlamıım die boğazımdan bişi geçsin die çay içtim...

17 de de tatlı bişiler vermişti doktor...normalde sebze her gün tüketirim...mesela bugün kü 12:00 deki ara öğünümde yarım muz yedim

merak etme ablacım...sebze çıkmaz hayatımdan hihoyyyt

Back