- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 44
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #6.541
bu arada eşleşmeler konusunda size uyarım arkadaşlar yerimseniben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sadece pilav nohut ve salata yiyeceksen
8-10 yemek kaşığı ölçü bakliyatta normal ama kepçe değil yemek kaşığı:roflol: yanına 2 kaşık pilav ve bolca salata yiyebilirsin.. bakliyatların suyunuda tükettim ben hep ama çok az ve zaten pişerken yağ miktarlarıda azdı..
xtabucuk sana yediklerin için yorum yapmıştım ben baktınmı geçmiş mesajlarakaydirigubbakcemile2
canım sadece pilav nohut ve salata yiyeceksen
8-10 yemek kaşığı ölçü bakliyatta normal ama kepçe değil yemek kaşığı:roflol: yanına 2 kaşık pilav ve bolca salata yiyebilirsin.. bakliyatların suyunuda tükettim ben hep ama çok az ve zaten pişerken yağ miktarlarıda azdı..
xtabucuk sana yediklerin için yorum yapmıştım ben baktınmı geçmiş mesajlarakaydirigubbakcemile2
hehe uyusluk olsun diye boş boş yazimmmdelikafaduldenheyy durun bee geçmişi okuyorum sürekli sayfa sayısı artıyor allah allah
hayır zeytinyağlı olması çok daha iyi yani günlük alman gerekiyor zaten ben aile için yaptığım salataya bir yada iki kaşık eklerim ama çok büyük olur salatamız zaten ve yarısını ben yerimanladım. peki zeytin yağlı olması salatanın iyi mi kötü mü. yağlı mı yiyim yağsız mı?
ya biliorum herşeyi soruyorum ama hoş görün diet kültürüm yok da benim çok fazla alışmaya çalışıyorum
o reyhan ablaydı :1rolleyes: bak kaçırmışsınşakkıdıewt ablacım yediklerin ii demiştin doğru hatırlıosam...yoksa kaçıtrdığım bişimi oldu:tomato:
hehe uyusluk olsun diye boş boş yazimmmdelikafadulden
hayır zeytinyağlı olması çok daha iyi yani günlük alman gerekiyor zaten ben aile için yaptığım salataya bir yada iki kaşık eklerim ama çok büyük olur salatamız zaten ve yarısını ben yerimson zamanlarda salataya aşırı düşkünlüğüm oldu yağını hiç eksiltmedim, sadece kendi tabağıma ekleyeceksem bir tatlı kaşığı ekliyorum ...
o reyhan ablaydı :1rolleyes: bak kaçırmışsınşakkıdı
tamam şeker hepimiz aynı fikirdeyiz zaten ne olursa uyacağız gibisengözlerimebaksanabbu arada eşleşmeler konusunda size uyarım arkadaşlar yerimseniben
başka başkaa aklıma gelince yazarım sizide 5 dk yalnız bırakmaya gelmiyor sayfalar dolmuş vallahii
bence uygundur :1closedeyes:Kallisim sadece 1. ve 3. grupta tek sayımız var ondada buse nin paylaşımı malum şimdi xTABU ile cedric eşleşiyor
bizde 1. grupta sel ve sportie ben gerekli eziyeti veririm onlarda bana göz açtırmaz diye umuyorum.
gelelim 2 gruba yani seninde dahil olduğun gruba burda sayı çift diyorumki ya sizin isteğinize göre olsun ya kura çekelim yada bu hafta bakalım kim gevşek kim sıkı bir sıkıya bir gevşek verelim ve eşlemeleri bundan sonraki hafta kilo veren ve vermeyen olarak yapalım ne dersiniz
varsa başka fikri olan bannak galdırsın :))
gelelim 2 gruba yani seninde dahil olduğun gruba burda sayı çift diyorumki ya sizin isteğinize göre olsun ya kura çekelim yada bu hafta bakalım kim gevşek kim sıkı bir sıkıya bir gevşek verelim ve eşlemeleri bundan sonraki hafta kilo veren ve vermeyen olarak yapalım ne dersiniz
varsa başka fikri olan bannak galdırsın :))
Xtabucum bak senin yediklerinin yanına fikirlerimi yazdım canım kırmızıylada dkkat çektim..a.s.