- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #6.561
mehalim nere kayboldun...
benim vaktim doldu kızım ders yapacak bitirelim şu eşleştirmeyi.. son dediğim gibi kabulmü.. sonuçta biz fazlaca katılım yapanların arasında yapmak zorundayız bu eşleştirmeyi umutun darılıp kırılacağını düşünmem bile hiç zaman sorunu olduğunu hepimiz biliyoruz böyle bir yük getiremeyiz...
[
tamam kallisim şimdi bak ben bir yazı hazırlayacağım ok sen gelincede okursun herkesi bilgilendirmek adına bu yazıyı hem takıma hemde herkesin özeline atacağım ok sonra sen bişi eklemek istersen yada arkadaşlar ekleriz ok
ayyyyy selam güzellerimm bitiremedim. oku oku bitmedi. yarida biraktim . önce bir selam vereyim dedim. sonra devam ederim. ya amma ceneniz düsmüs
yarin is var cokta moralim yok yani
şidi ben sportiyle mi eş oldum :uhm:
tamam canım o zaman bende 1 kilo hedef koyuyorum bakalım nolcak, belki daha fazla da verebiliriz.evet selcim, sen ben birde mehalim bir grup olduk birbirimizi denetleyeceğiz
süper oldu, bu hafta kesin birinciyiz
ben 1 kiloyu garanti ediyorum.
Öncelikle cumaya kadar kilo hedefi koyalım kendimize sonra uygulamalarımızı paylaşalım ne dersin
ayyyyy selam güzellerimm bitiremedim. oku oku bitmedi. yarida biraktim . önce bir selam vereyim dedim. sonra devam ederim. ya amma ceneniz düsmüs
yarin is var cokta moralim yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?